a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Filter


Zaterdag 6 juli: 12GO toertocht Geheimen van het Groene Hart

Rij mee met de toertocht "Geheimen Van Het Groene Hart'' en ontdek de de mooiste fietsgeheimen in de buurt van 12GO Biking! Met drie routes van 70, 110 en 150 km is er voor iedere wielerliefhebber voldoende uitdaging. Uiteraard hebben we gezorgd voor duidelijk uitgepijlde routes, een ruime start-en finishlocatie en verzorging onderweg. Bij aankomst kun je bovendien genieten van een hapje en een drankje op het terras, livemuziek en de start van de Tour de France kijken op een groot scherm.


Kijk hier voor de extra informatie voor deelnemersDe routes: 70, 110 of 150 km

De route van de eerste editie van 12GO Biking's eigen toertocht Geheimen van het Groene Hart voerde vanaf Gouda naar het noorden. Dit jaar gaan we de andere kant uit en nemen we je mee naar de Krimpenerwaard - en voor de langere afstanden ook de Lopikerwaard. Verstopte fietspaden tussen de landerijen door, dijken langs brede rivieren, boerenweggetjes langs kronkelende veenrivieren en historische boerderijen, ze zitten er allemaal tussen. Je komt gegarandeerd op wegen waar je nog niet eerder geweest bent, dus schrijf je in en geniet ook van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft.


Start / Finish

De toertocht start en finisht bij onze winkel in Moordrecht, midden in het Groene Hart en makkelijk te bereiken vanaf de A12 en A20. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, een bewaakte fietsenstalling en in ons gloednieuwe clubhuis is ruimte om je om te kleden en te douchen.

Toertocht

Je fietst de route op eigen gelegenheid, starten is mogelijk tussen 08:00 voor de 150 km en tussen 09:00 en 11:00 voor de andere afstanden. Er wordt dus niet gestart op een vast moment in een groot peloton. De tocht is ook geen wedstrijd en we hebben het ook niet voor elkaar gekregen om de wegen speciaal voor ons af te sluiten, de normale verkeersregels zijn dus van toepassing.

Verzorging

Beide routes zijn volledig voorzien van richtingaanwijzing door middel van duidelijk zichtbare pijlen, uiteraard zijn de routes ook in .GPX formaat beschikbaar. Beide routes hebben onderweg een verzorgingspunt. Hier kan je even uitrusten, je bidons bijvullen en iets te eten meenemen voor de rest van de tocht. In geval van een onoverkomelijk mechanisch defect staat er een service team voor je klaar om je weer op weg te helpen of op te halen.Waar is de start en finish?

De toertocht start en finisht bij onze winkel, makelijk bereikbaar vanaf de A12 en A20.
Het adres: 12GO Biking, Grote Esch 1005, 2841MJ in Moordrecht. Bekijk in Maps

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan GRATIS op ons eigen parkeerterrein naast de winkel.

Hoe laat kan ik starten?

Starten is mogelijk tussen 08:00 en 09:00 voor de 150 km tocht. Voor de kortere afstanden kun je starten tussen 09:00 en 10:30

Tot hoe laat kan ik finishen?

De uiterlijke officiële aankomsttijd is 16:30, daarna beginnen we met opruimen.

Is er omkleed- en douchegelegenheid

Het is mogelijk je om te kleden en te douchen in ons nieuwe clubhuis in het bijgebouw.

Wat kost deelname aan de toertocht?

Deelname kost €15,- per persoon. Voor €5,- kun je bovendien het nieuwe 12GO Biking shirt van Bioracer meebestellen.

Krijg ik nog korting als ik lid ben van de NTFU of KNWU?

Omdat wij niet zijn aangesloten bij een wielerbond zijn de kortingen die je krijgt via deze bond helaas niet van toepassing.

Krijg ik mijn geld terug als ik toch niet kan starten?

Mocht je onverhoopt niet kunnen starten, krijg je je de kosten voor de inschrijving gewoon retour. Neem in dit geval even contact met ons op via info@12gobiking.nl.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven door dit product in je winkelwagen te plaatsen en af te rekenen.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven is mogelijk tot een dag van te voren of tot het maximaal aantal deelnemers bereikt is.

Is inschrijving op de dag zelf ook mogelijk?

Omdat de toertocht dit jaar iets grootschaliger door ons wordt georganiseerd is daginschrijving helaas niet mogelijk.

Kan ik meerdere personen tegelijk inschrijven?

Het is mogelijk om meerdere startbewijzen tegelijk te bestellen. De startbewijzen zijn ter plekke alleen door de hoofdinschrijver af te halen.

Ik wil een andere afstand fietsen dan waarvoor ik me heb aangemeld, is dit mogelijk?

Dit is uiteraard gewoon mogelijk. Je kan ons vooraf mailen met de wijziging, of op de dag van de toertocht zelf doorgeven bij het afhalen van je startbewijs.

Hoe krijg ik mijn inschrijving bevestigd?

Je ontvangt direct na inschrijving een orderbevestiging via de mail. In de week voor de toertocht ontvang je via e-mail extra informatie over de toertocht en sturen we je de routes als .GPX bestand