Onze winkel is open

Menu
Filter


IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS KAN DE TOERTOCHT OP 27 JUNI HELAAS NIET DOORGAAN


Rij mee met de toertocht "Geheimen Van Het Groene Hart'' en ontdek de de mooiste fietsgeheimen in de buurt van 12GO Biking! Met drie routes van 70, 110 en 150 km is er voor iedere wielerliefhebber voldoende uitdaging. Uiteraard zorgen we voor duidelijk uitgepijlde routes, een ruime start- en finishlocatie en verzorging onderweg. Bij aankomst kun je bovendien genieten van een hapje en een drankje op het terras, livemuziek en de start van de Tour de France kijken op een groot scherm.

In 2020 organiseren we voor het eerst de toertocht in samenwerking met de NTFU. Dit betekent onder andere gemakkelijker inschrijven & sneller starten, korting voor NTFU-leden en de mogelijkheid om gebruik te maken van de NTFU Dagverzekering.


De routes: 70, 110 of 150 km

Vorig jaar zochten we met de routes van Geheimen van het Groene Hart de Krimpenerwaard en Lopikerwaard op. Verstopte fietspaden tussen de landerijen door, dijken langs brede rivieren, historische boerenweggetjes, ze zaten er allemaal tussen. Dit jaar gaan we een heel andere kant uit en vertrekken we vanaf Moordrecht richting het noorden. We fietsen rondom de plassen van het Groene Hart en langs de veenrivieren tussen Gouda, Amsterdam en Utrecht. Je komt gegarandeerd op wegen en weggetjes waar je nog niet eerder geweest bent, dus schrijf je in en geniet ook van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft.

Bekijk hier alvast de conceptroutes voor 2020:

Start / Finish

De toertocht start en finisht bij onze winkel in Moordrecht, midden in het Groene Hart en makkelijk te bereiken vanaf de A12 en A20. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, een bewaakte fietsenstalling en in ons gloednieuwe clubhuis is ruimte om je om te kleden en te douchen.

Toertocht

Je fietst de route op eigen gelegenheid. Er wordt dus niet gestart op een vast moment in een groot peloton. De tocht is ook geen wedstrijd en we hebben het ook niet voor elkaar gekregen om de wegen speciaal voor ons af te sluiten, de normale verkeersregels zijn dus van toepassing.

Verzorging

Beide routes zijn volledig voorzien van richtingaanwijzing door middel van duidelijk zichtbare pijlen, uiteraard zijn de routes ook in .GPX formaat beschikbaar. Beide routes hebben onderweg een verzorgingspunt. Hier kan je even uitrusten, je bidons bijvullen en iets te eten meenemen voor de rest van de tocht. In geval van een onoverkomelijk mechanisch defect staat er een service team voor je klaar om je weer op weg te helpen of op te halen.