a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Filter

Pinarello header

Pinarello fietsen

Pinarello modellen:

Iedere wielerliefhebber kent het Italiaanse merk Pinarello wel, de beroemde assymetrische en aerodynamische frames en unieke uitstraling doet het hart van menig fietser sneller kloppen. Daarnaast is het merk Pinarello verbonden aan de successen van Team INEOS en voorheen Team SKY.

De Tourwinnaars van de laatste drie jaar Chris Froome, Geraint Thomas en Egan Bernal zullen dan ook niet ontkennen dat de Pinarello fietsen hebben bijgedragen aan de overwinningen, want goed materiaal is en blijft extreem belangrijk in het wielrennen.

In ons assortiment zijn de bekende modellen als de Pinarello Dogma F10 en F12 te vinden. Ook de Gan en Prince Disk en de gravelfiets van Pinarello de Grevil zijn terug te vinden in het assortiment. Wij voeren standaard alleen een klein gedeelte van de collectie racefietsen van Pinarello. Andere modellen zijn op verzoek leverbaar.

Zelf ervaren hoe het is om op een Dogma, Pinarello Grevil of Gan of Prince Disk te rijden, dat kan. Stel zelf je eigen Pinarello Dogma F12 of F10 samen en ervaar hoe het is om op de fiets van een Tour de France winnaar te rijden. In ons assortiment Pinarello fietsen zijn alle high-end modellen te vinden.

Bekijk van Pinarello:

Dogma F10 Disc Custom
  • Dogma F10 Disc Custom

Pinarello Dogma F10 Disc Custom

<p>Deze Dogma F10 Disc is de opvolger van de legendarisch Dogma F8. De snelste Pinarello, nu ook met schijfremmen.&nbsp;De F10 is lichter, stijver en vooral sneller dan de F8. In samenwerking met de testers van Team Sky (de voorloper van Team Ineos) werd de Dogma F10 flink aan de tand gevoeld tijdens de ontwikkeling. Gevolg is een super strakke carbon racer die klaar is om de Tour te winnen. De Dogma F10 Disk is compleet met&nbsp;Onda vork om de Thru Axles perfect te integreren.</p>

Framemateriaal
Carbon
Versnellingsgroep
Shimano Ultegra, Shimano Ultegra Di2, Shimano Dura Ace, Shimano Dura Ace Di2, Sram Force eTap AXS, Sram Red eTap AXS
Versnellingen
2 x 11
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type racefiets
Aero
Vanaf € 6.499,00

Kom langs voor de beste deal!

CUSTOM
Dogma F12 Disc Custom
  • Dogma F12 Disc Custom
  • Dogma F12 Disc Custom

Pinarello Dogma F12 Disc Custom

<!-- generated description --><p>De Dogma F12 Disc Custom van het merk Pinarello heeft de volgende positieve kenmerken:</p><ul><li>Kom langs in de winkel voor een offerte op maat</li><li>Mogelijkheden zijn onbeperkt</li><li>Te combineren met een professionele bikefitting</li></ul><p>Onze testers hebben de volgende negatieve punten ontdekt:</p><ul><li>Ook je portemonnee wordt erg licht</li></ul>

Framemateriaal
Carbon
Versnellingsgroep
Shimano Ultegra, Shimano Ultegra Di2, Shimano Dura Ace, Shimano Dura Ace Di2, Sram Force eTap AXS, Sram Red eTap AXS
Versnellingen
2 x 11
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type racefiets
Aero
Vanaf € 6.860,00

Kom langs voor de beste deal!

CUSTOM
Dogma F12 Disc Launch Edition 2020
  • Dogma F12 Disc Launch Edition 2020
  • Dogma F12 Disc Launch Edition 2020
  • Dogma F12 Disc Launch Edition 2020

Pinarello Dogma F12 Disc Launch Edition 2020

<p>De Pinarello Dogma F12 is de Ferrari onder de fietsen, de fietsen worden in Itali&euml; ontworpen en gemaakt. door de Wil jij zelf op een van de beste, snelste en lichtste fietsen die er verkrijgbaar zijn rijden? Dat kan met de Pinarello Dogma F12 Launch Edition. De Dogma F12 heeft een ultralicht en superstijf T1100 1K Dream Carbonframe. Het stuur is ge&iuml;ntegreerd wat de fiets nog aerodynamischer maakt, ook zijn hierdoor geen enkele kabels meer te zien net zoals bij heel de fiets. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling en een hele snelle fiets. Vergeleken met de Dogma F10 heb je hierdoor 5% minder luchtweerstand.&nbsp;</p>

Framemateriaal
Carbon
Versnellingsgroep
Shimano Dura Ace Di2
Versnellingen
2 x 11
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type racefiets
Aero
€ 11.990,00
Grevil Ultegra 2020
  • Grevil Ultegra 2020
  • Grevil Ultegra 2020
  • Grevil Ultegra 2020

Pinarello Grevil Ultegra 2020

<p>Het kenmerkende assymetrische frame, interne bekabeling en tot 42 mm banden, dit alles is maar een deel van wat de Grevil de ideale gravelbike maakt. De Grevil is speciaal in het PinaLab in Itali&euml; ontwikkeld en is gemaakt om op ieder terrein&nbsp;<span>"volgas" te rijden. De Grevil heeft een heel bijzonder uiterlijk dit komt mede door het Pinarello&nbsp;<span>Carbon Torayca T700&nbsp;</span><span>Asymmetric frame, dit frame is stijf, aerodynamisch en geeft ondanks dat toch comfort dankzij het carbon.&nbsp;</span></span>Op het frame is een extra bevestigingspunt voor een bidonhouder gemaakt, zo kan je met lange tochten een extra bidon meenemen. De sterke Fulcrum 650 wielset, in combinatie met de WTB Resolute banden maken de fiets helemaal af.</p>

Framemateriaal
Carbon
Versnellingsgroep
Shimano Ultegra
Versnellingen
2 x 11
Type racefiets
Gravelracer
€ 4.990,00

Pinarello modellen

Pinarello Dogma:

De Pinarello Dogma modellen zijn superlicht, aerodynamisch en gemaakt om te winnen! Niet voor niets maakt team Ineos, het voormalige team SKY al jaren gebruik van deze fietsen en winnen ze grote ronde na grote ronde. De Pinarello Dogma modellen zijn echte all-round fietsen, dit komt door het zeer aerodynamische frame waarmee een sprint rijden geen probleem is. Ook rij je een berg heel soepel op dankzij het ultralichte frame.

Pinarello Prince Disk en Gan Disk: 

Als een Pinarello Dogma F10 of F12 toch net iets te duur is en je toch op een Italiaanse topfiets wil rijden, kijk dan eens naar de Pinarello Gan Disk of de Prince Disk. Deze modellen hebben een iets minder stijf frame en asymmetrische ingrepen, maar zijn nog steeds aerodynamisch en zijn voorzien van schijfremmen een uitstekende afmontage en een unieke Pinarello look.

Pinarello Grevil:

Graveltochten zijn helemaal in, en de bijbehorende fietsen ook. Pinarello heeft hier de Grevil voor geïntroduceerd, deze gravelracer geeft het voor Pinarello kenmerkende assymetrische frame, lekker brede banden en een hoogwaardige groepsset. Alles om er voor te zorgen dat jij bij je volgende graveltocht moeiteloos aan de finish komt.

Bekijk het complete assortiment:

Pinarello dealer

Bij 12GO Biking koop je een echte Pinarello! Bij aanschaf krijg je het bewijs van echtheid mee waarmee je de fiets kunt registreren op de Pinarello website. Hierdoor maak je gewoon aanspraak op de Pinarello fabrieksgarantie. Wij kopen de fietsen echter niet rechtstreeks in bij Pinarello Nederland, waardoor wij niet op de dealerlijst op de Pinarello website staan. 

Dat betekent dat we standaard de Dogma F12 en Dogma F10 als custom fietsen kunnen aanbieden, daarnaast zijn exclusieve modellen als de Dogma F12 Disk Launch Edition te verkrijgen. Ook de Gan Disk en Prince Disk zijn verkrijgbaar bij 12GO Biking. Omdat gravelfietsen steeds populairder worden heeft Pinarello de Grevil gelanceerd, deze Gravelfiets is een van de nieuwste fietsen van Pinarello en is nu verkrijgbaar. 

De Historie van Pinarello

Pinarello begon met het produceren van de Pinarello racefiets in 1952. Giovanni Pinarello wilde in dat jaar zelf starten aan de Giro d’Italia, maar werd op het laatste moment gepasseerd door zijn team. Hij kreeg 100.000 lira ter vergoeding, waarmee hij een fietsenfabriek begon. Deze fabriek zou later uitgroeien tot het wereldberoemde Cicli Pinarello S.p.A!

Ook tegenwoordig is Pinarello nog te vinden in het peloton, en zijn er meerdere grote rondes gewonnen door renners als: Chris Froome, Egan Bernal en Geraint Thomas. Een renner die een grote ronde rijdt op een Pinarello, is na de droom van Giovanni Pinarello toch uitgekomen. In ons assortiment zijn verschillende Pinarello modellen te vinden, zoals de: Pinarello Dogma, Gan en Prince.