Onze winkel is open

Menu

Craft Kleding

Filter

Craft header

Over Craft

Craft staat nu vooral bekend om de kwalitatieve sportkleding voor hardlopers, fietsers en wintersporters. Maar toen Craft in 1973 zijn eerste stappen zetten had het niks te maken met de sportwereld. Craft specialiseerde zich destijds in onderkleding voor piloten die in noodgevallen de schietstoel moesten gebruiken. Wanneer de schietstoel gebruikt werdt kreeg de piloot een klap van jewelste. Dit komt door het temperatuur verschil en de G-krachten die daarbij vrij komen. Er werdt dus drielaags polyester onderkleding ontworpen, onderkleding die jaren later gebruikt werd door bijna elke duursporter op de wereld. Overigens gebruiken veel andere merken ook deze techniek. 

Craft onderkleding

Cool intensity

Hij is bedoeld om het lichaam droog te houden en vocht af te drijven. Het is onderkleding voor dames en heren, maar het zijn ook sokken die de voettempratuur op niveau houden.

Active

De Active onderlkleding is voor het tussenseizoen. Het is net wat warmer dan de Stay Cool kleding en is aangepast aan diverse omstandigheden. Zo is er een versie met windstopper beschikbaar. De Be Active kleding is perfect voor normale tot koude omstandigheden.

Keep Warm

Mocht het dan echt koud worden, dan is daar de Keep Warm kleding. Dit is warme, aansluitende kleding, ontwikkeld voor een perfecte warmteregulatie, en toch vocht afdrijvend. De Keep Warm collectie heeft ook arm- en beenwarmers, zodat je gewoon de winter door kan fietsen!

Craft Kleding

Craft maakt kwalitatief erg goede fietskleding zonder dat ze prijstechnisch erg hoog zitten. Door de historie van Craft richten ze zich op functionaliteit, maar ook het design is niet mis! De populairste producten uit de Craft collectie zijn de ondershirts. Maar ook de fietsbroeken en fietsshirts zijn van goede kwalitateit. 

Bekijk hier de complete Craft collectie: