Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Wij zijn Gazelle Premium Dealer!

Wij zijn Gazelle Premium Dealer!

Gazelle staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige fietsen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen kan niet elke fietsenwinkel zomaar Gazelle dealer worden. Gazelle beloont haar beste dealers met het Gazelle Premium Dealerschap. Wij zijn er dan ook trots op om Gazelle Premium Dealer te mogen zijn.

Wat is het Gazelle Dealerschap?

Laten we beginnen bij het begin. Want niet elke fietsenwinkel kan zomaar Gazelle dealer worden. Gazelle stelt hoge eisen aan een dealerschap, een dealer moet passen bij alles waar Gazelle voor staat: fietsplezier. Hier liggen 12GO Biking en Gazelle op één lijn. Samen met Gazelle willen wij je optimaal laten genieten van je fiets. 

Als Gazelle dealer zijn onze winkelmedewerkers altijd op hoogte over nieuwste producten van Gazelle, zo kunnen wij jou het beste advies geven. Maar ook de kennis van onze monteurs is altijd up-to-date. Want een passende advies geven is één, maar de perfecte service kunnen bieden is voor Gazelle net zo belangrijk. Het feit dat wij al jarenlang Gazelle dealer zijn bewijst dat je bij ons altijd terecht kan voor vakkundig advies, goede service en een fiets op maat.

Gazelle Premium stadsfietsen

Gazelle Premium Dealer

Maar er is meer, namelijk het Gazelle Premium Dealerschap. De eisen om Premium dealer te mogen zijn liggen nog een stuk hoger en slechts een geselecteerd aantal fietsenwinkels is Premium Dealer. Om in aanmerking te komen voor het Premium Dealerschap moet je aan drie eisen voldoen.

  1. Een ruime collectie: Wij hebben een uitzonderlijk breed assortiment Gazelle fietsen. Wij willen jou de fiets kunnen adviseren die bij jou past.
  2. Service werkplaats: Onze monteurs weten hoe je fiets in elkaar zit. Zo weten we precies wat we moeten doen als er iets mis is aan je fiets. 
  3. Kennis: We zijn op de hoogte van wat Gazelle fietsen te bieden hebben en adviseren je graag. Dit geldt voor onze verkopers, maar ook voor onze monteurs.

12GO Biking voldoet sinds 2014 aan de criteria voor het Premium dealerschap. Dat is leuk voor ons, maar nog leuker voor jou! Want ook voor jou als klant heeft ons Premium Dealerschap veel voordelen. Bovendien mogen wij de topmodellen uit de Gazelle Premium Collectie verkopen.

Gazelle Premium Collectie

De Premium collectie bestaat uit scherp geprijsde exclusieve fietsen die nog net even wat meer bieden dan de modellen uit de normale collectie. Zo vind je nieuwe ontwikkelingen als eerste in de Premium lijn, ver voordat je ze ook in de normale collectie tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vormgeving van het frame waardoor de fietsen comfortabeler zijn. Of aan nieuwe technieken zoals de Nuvinci naaf, waarmee je traploos kan schakelen en dus altijd de goede versnelling te pakken hebt.  

Daarnaast zijn de Premium modellen erg luxe afgemonteerd en opgebouwd met alleen de meeste hoogwaardige onderdelen. Dit maakt elk Premium model een betrouwbare fiets waar je moeiteloos vele kilometers op wegtrapt! Bovendien ligt de prijs gelijk aan de normale modellen, waardoor je meer fiets voor je geld krijgt. En alsof dit nog niet genoeg is zijn de Gazelle Premium fietsen alleen te koop bij dealers waar je gegarandeerd een goede service krijgt. Gazelle Premium modellen vind je zowel bij de stadsfietsen als de e-bikes.

De voordelen van een Gazelle Premium fiets op een rijtje:

  1. De fietsen zijn beter afgemonteerd voor dezelfde of een lagere prijs ten opzichte van de normale modellen
  2. De nieuwste Gazelle technieken worden alleen gebruikt op Premium modellen
  3. De Premium collectie heeft betere onderdelen en frames dan de standaard Gazelle collectie
  4. De premium modellen zijn moderner en innovatiever
  5. Premium Modellen bieden daarom meer fietsplezier

Voor ons is het een eer om ons 'Gazelle Premium Dealer' te mogen noemen, maar het belangrijkste vinden wij het meerwaarde heeft voor jou. En dat heeft het Premium Dealerschap!

Een aantal Gazelle elektrische fietsen uitgelicht

Gazelle Ultimate C8+ Belt

Laten we beginnen met, de naam zegt het al, de ultieme Gazelle elektrische fiets. De Gazelle Ultimate C8+ HMB is uitgerust met niets minder dan het beste materiaal. Het frame is lichtgewicht maar toch sterk. De Bosch Active Line Plus motor in combinatie met de Nexus 8 naaf (+ Belt variant heeft een CDX tandriem) maken deze fiets een allrounder; ideaal voor woon-werkverkeer én recreatieve ritten! De connect versie heeft ingebouwde software wat je kunt koppelen aan de Gazelle app. Hierdoor geniet je van nog meer gebruiksgemak.

Gazelle Grenoble C8+ HMB

De Gazelle Grenoble C8 HMB is zo'n fiets met een hoogwaardig frame dat verder nergens te krijgen is. Deze elektrische fiets wordt ook wel de meest comfortabele e-bike genoemd. Deze fiets heeft 8 versnellingen en wordt tot 25km per uur ondersteund door de krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor. Door het lage zwaartepunt zorgt deze middenmotor voor een optimale wegligging en natuurlijk voor dat extra duwtje in de rug. Ook de Grenoble heb je in connect variant

Gazelle Orange C7+ HMB

De Gazelle Orange serie is een van de meest populaire series in de collectie. De Gazelle Orange C7+ HMB is de e-bike variant. Deze fiets staat dankzij de uitstekende onderdelen bekend om zijn hoge betrouwbaarheid. De Gazelle Orange C7+ HMB is uitgerust met de Nexus 7 versnellingsnaaf waarmee je soepel kunt schakelen. Wel zo prettig met een krachtige motor als de Bosch Active Line. De Orange C7+ HMB staat bekend om zijn betrouwbaarheid, die de fiets onder andere te danken heeft aan de Bosch middenmotor. Deze uitstekende motor geeft je tot zo'n 25km per uur een heerlijk duwtje in de rug!

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen
Geen mountainbike meer te koop?! Geen mountainbike meer te koop?!
12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus 12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus
Kortingscodes en Acties Kortingscodes en Acties