Onze winkel is open

Menu

Met een E-bike testcenter, professionele werkplaats en een voorraad van ruim 8000 fietsen ben jij bij 12GO Biking aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier!

Wij zijn Gazelle Premium Dealer!

Datum:
19 oktober 2017
Door:
Hessel

Gazelle staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige fietsen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen kan niet elke fietsenwinkel zomaar Gazelle dealer worden. Gazelle beloont haar beste dealers met het Gazelle Premium Dealerschap. Wij zijn er dan ook trots op om Gazelle Premium Dealer te mogen zijn.

Wat is het Gazelle Dealerschap?

Laten we beginnen bij het begin. Want niet elke fietsenwinkel kan zomaar Gazelle dealer worden. Gazelle  stelt hoge eisen aan een dealerschap, een dealer moet passen bij alles waar Gazelle voor staat: fietsplezier. Hier liggen 12GO Biking en Gazelle op één lijn. Samen met Gazelle willen wij je optimaal laten genieten van je fiets. 

Als Gazelle dealer zijn onze winkelmedewerkers altijd op hoogte over nieuwste producten van Gazelle, zo kunnen wij jou het beste advies geven. Maar ook de kennis van onze monteurs is altijd up-to-date. Want een passende advies geven is één, maar de perfecte service kunnen bieden is voor Gazelle net zo belangrijk. Het feit dat wij al jarenlang Gazelle dealer zijn bewijst dat je bij ons altijd terecht kan voor vakkundig advies, goede service en een fiets op maat.

Gazelle Premium stadsfietsen

Gazelle Premium Dealer

Maar er is meer, namelijk het Gazelle Premium Dealerschap. De eisen om Premium dealer te mogen zijn liggen nog een stuk hoger en slechts een geselecteerd aantal fietsenwinkels is Premium Dealer.


Om in aanmerking te komen voor het Premium Dealerschap moet je aan drie eisen voldoen.

  1. Een ruime collectie: Wij hebben een uitzonderlijk breed assortiment Gazelle fietsen. Wij willen jou de fiets kunnen adviseren die bij jou past.
  2. Service werkplaats: Onze monteurs weten hoe je fiets in elkaar zit. Zo weten we precies wat we moeten doen als er iets mis is aan je fiets. 
  3. Kennis: We zijn op de hoogte van wat Gazelle fietsen te bieden hebben en adviseren je graag. Dit geldt voor onze verkopers, maar ook voor onze monteurs.

12GO Biking voldoet sinds 2014 aan de criteria voor het Premium dealerschap. Dat is leuk voor ons, maar nog leuker voor jou! Want ook voor jou als klant heeft ons Premium Dealerschap veel voordelen. Bovendien mogen wij de topmodellen uit de Gazelle Premium Collectie verkopen.

Gazelle Premium Collectie

De Premium collectie bestaat uit scherp geprijsde exclusieve fietsen die nog net even wat meer bieden dan de modellen uit de normale collectie. Zo vind je nieuwe ontwikkelingen als eerste in de Premium lijn, ver voordat je ze ook in de normale collectie tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vormgeving van het frame waardoor de fietsen comfortabeler zijn. Of aan nieuwe technieken zoals de Nuvinci naaf, waarmee je traploos kan schakelen en dus altijd de goede versnelling te pakken hebt.  

Daarnaast zijn de Premium modellen erg luxe afgemonteerd en opgebouwd met alleen de meeste hoogwaardige onderdelen. Dit maakt elk Premium model een betrouwbare fiets waar je moeiteloos vele kilometers op wegtrapt! Bovendien ligt de prijs gelijk aan de normale modellen, waardoor je meer fiets voor je geld krijgt. En alsof dit nog niet genoeg is zijn de Gazelle Premium fietsen alleen te koop bij dealers waar je gegarandeerd een goede service krijgt. Gazelle Premium modellen vind je zowel bij de stadsfietsen  als de e-bikes.

De voordelen van een Gazelle Premium fiets op een rijtje:

  1. De fietsen zijn beter afgemonteerd voor dezelfde of een lagere prijs ten opzichte van de normale modellen
  2. De nieuwste Gazelle technieken worden alleen gebruikt op Premium modellen
  3. De Premium collectie heeft betere onderdelen en frames dan de standaard Gazelle collectie
  4. De premium modellen zijn moderner en innovatiever
  5. Premium Modellen bieden daarom meer fietsplezier

Voor ons is het een eer om ons 'Gazelle Premium Dealer' te mogen noemen, maar het belangrijkste vinden wij het meerwaarde heeft voor jou. En dat heeft het Premium Dealerschap!

stadsfiets gazelle premium

Gazelle E-bike

Een aantal Gazelle Premium modellen uitgelicht

Gazelle Ultimate

Laten we beginnen met een hele serie van fietsen namelijk de 'Gazelle Premium Ultimate serie'. Deze lijn bestaat uit de allerbeste fietsen van Gazelle. Deze modellen zijn stuk voor stuk afgemonteerd met de beste onderdelen. Het frame is lichtgewicht maar toch sterk. De fietsen zien er schitterend uit en ook de prijs-kwaliteitsverhouding ligt erg goed. Met de Gazelle Ultimate collectie krijg je extreem veel fiets voor je geld! Bekijk de Gazelle Ultimate collectie

Gazelle Grenoble C7+ HMB

Grenoble c7+ mannenGrenoble C7+ hmb vrouwen

De Gazelle Grenoble C7+ HMB is zo'n fiets met een hoogwaardig frame dat verder nergens te krijgen is. Deze elektrische fiets wordt ook wel de comfortabelste E-bike genoemd. Deze fiets heeft 7 versnellingen en wordt tot 25km per uur ondersteund door een Bosch middenmotor. Door het lage zwaartepunt zorgt deze middenmotor voor een optimale wegligging en natuurlijk voor dat extra duwtje in de rug. 

Gazelle Orange C330 HMB

orange c330 herenorange c330 vrouwen

De Gazelle Orange C330 HMB is een van de meest verkochte E-bikes in onze collectie. Deze fiets staat dankzij de uitstekende onderdelen bekend om zijn hoge betrouwbaarheid. De Gazelle Orange C330 HMB is uitgerust met de Shimano Nuvinci versnellingsnaaf waarmee je traploos en gelijkmatig je versnelling aan kan passen. Een unieke techniek die je bij Gazelle alleen terugvindt op de Premium modellen. 

De Orange C330 HBM staat bekend om zijn betrouwbaarheid, die de fiets onder andere te danken heeft aan de Bosch middenmotor. Deze uitstekende motor geeft je tot zo'n 25km per uur een heerlijk duwtje in de rug!

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons ook op social media.
Facebook: @12gobikingbv

Instagram: @12go_biking 

Strava: @12GO Biking