Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Uitgelicht: Trek e-bikes 2022

Uitgelicht: Trek e-bikes 2022

Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Er zijn weinig merken met zo’n uitgebreide collectie kwaliteitsfietsen als Trek. Het Amerikaanse fietsmerk staat wereldwijd bekend om zijn mountainbikes, racefietsen, stadfietsen en ook elektrische fietsen.

De elektrische fietsen van Trek worden ontworpen en bedacht door Trek Benelux in Harderwijk. Alleen de sportieve e-bikes en elektrische mountainbikes worden in Amerika ontworpen. Trek Benelux in Harderwijk heeft een perfecte Benelux-collectie samengesteld. Dit team bestaat uit vooral Nederlandse productmanagers die speciaal voor het Nederlands landschap de fietsen samenstellen. Het team slaagt er ieder jaar in om een collectie samen te stellen met fietsen gericht op het gebruik van de Nederlanders. Het assortiment elektrische stadsfietsen en de sportievere hybride e-bikes wordt ieder jaar uitgebreider. De 2022 collectie is weer vernieuwd en up-to-date. De Trek-collectie biedt alles van e-MTB’s tot elektrische stadsfietsen en daarom is er dit jaar echt voor alle fietsers een Trek. De collectie is opgebouwd uit vijf series, hieronder uitgelicht.

Bekijk direct onze populairste Trek e-bikes

Elektrische stadsfiets: District+

Heb je het liefst een onderhoudsvriendelijke fiets en zit je liever wat meer rechtop? Dan is een van de Trek District+ fietsen dé e-bike voor jou. Alles in deze serie draait om comfort. Een lage instap, een fijn zadel en een zeer rustgevende zithouding kenmerken dit model. De iets bredere banden maken de fiets zeer stabiel en geven perfecte grip. Het instapmodel, de District 1+, begint vanaf €2.400. Het absolute topmodel, de District+ 9, gaat je €4.199 kosten. 

3.299,99
15% korting
3.099,99
Waardering:
93%
19% korting

Sportieve e-bike: Allant+ en Verve+

Wil je het liefst sportief fietsen zonder een diepe zithouding? Dan is de Allant+ of Verve+ serie iets voor jou. Deze sportieve elektrische Trekfietsen schakelen met een derailleur en hebben een super stijf frame. Dit geeft deze fietsen erg fijne rijeigenschappen, zelfs wanneer de fiets zwaar op de proef gesteld wordt. Het verschil tussen beide series zit hem in de sportiviteit. De Allant+ serie is met de sportievere zithouding en krachtige Bosch Performance Line CX motor net wat sportiever dan de Verve+ serie. De Verve+ is nog steeds lekker sportief. Zie het als de sportieve variant van de District+ serie.

2.299,99
Waardering:
100%
13% korting
NIEUW

Elektrische mountainbike: Powerfly, Rail, E-Caliber

Maak mountainbiken nog leuker! Met elektrische ondersteuning naar boven knallen zodat je met volle focus kunt afdalen. Trek is specialist op het gebied van elektrische mountainbikes en hebben hiervoor 3 series in het leven geroepen. Powerfly is de hardtailserie. Deze heb je in verschillende gradaties. Jarenlang was de Rail-serie van Trek de enige e-MTB's van Trek. Naast deze fully's bestaan er sinds 2022 ook de E-Caliber serie. Deze fiets heeft de achterdemper verwerkt op de bovenbuis, voor optimale demping. Ook beschikken Trek E-Calibers over de nieuwe krachtige Fazua Evation motoren.

5.499,99
4.999,99
10% korting
5.999,99
3.699,99
Waardering:
73%
11% korting

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen
Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud. Tegenwoordig vind je in ieder segment fietsen met riemaandrijving: van elektrische stadsfietsen tot trekking fietsen.

Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets? Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets?

Je wilt met jouw elektrische fiets natuurlijk het liefst zo ver mogelijk kunnen fietsen. Aan een grotere accu hangt echter ook een hogere prijs. Hoe ver je kunt fietsen hangt overigens niet alleen af van de accucapaciteit; uiteindelijk bepaalt de mate van ondersteuning die je van de motor vraagt hoelang je met de accu doet.
In deze blog vertellen we je meer over de verschillende accugroottes en de bijbehorende actieradius zodat je straks precies weet welke accu het beste bij jou past. Daarnaast delen we een paar tips om zuiniger met je accu om te gaan, zodat je zo veel mogelijk kilometers kunt maken met jouw gekozen accu.

Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud.