Outlet | tot wel 50% korting! ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Uitgelicht: Trek e-bikes 2022

Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Er zijn weinig merken met zo’n uitgebreide collectie kwaliteitsfietsen als Trek. Het Amerikaanse fietsmerk staat wereldwijd bekend om zijn mountainbikes, racefietsen, stadfietsen en ook elektrische fietsen.

De elektrische fietsen van Trek worden ontworpen en bedacht door Trek Benelux in Harderwijk. Alleen de sportieve e-bikes en elektrische mountainbikes worden in Amerika ontworpen. Trek Benelux in Harderwijk heeft een perfecte Benelux-collectie samengesteld. Dit team bestaat uit vooral Nederlandse productmanagers die speciaal voor het Nederlands landschap de fietsen samenstellen. Het team slaagt er ieder jaar in om een collectie samen te stellen met fietsen gericht op het gebruik van de Nederlanders. Het assortiment elektrische stadsfietsen en de sportievere hybride e-bikes wordt ieder jaar uitgebreider. De 2022 collectie is weer vernieuwd en up-to-date. De Trek-collectie biedt alles van e-MTB’s tot elektrische stadsfietsen en daarom is er dit jaar echt voor alle fietsers een Trek. De collectie is opgebouwd uit vijf series, hieronder uitgelicht.

Bekijk direct onze populairste Trek e-bikes

Elektrische stadsfiets: District+

Heb je het liefst een onderhoudsvriendelijke fiets en zit je liever wat meer rechtop? Dan is een van de Trek District+ fietsen dé e-bike voor jou. Alles in deze serie draait om comfort. Een lage instap, een fijn zadel en een zeer rustgevende zithouding kenmerken dit model. De iets bredere banden maken de fiets zeer stabiel en geven perfecte grip. Het instapmodel, de District 1+, begint vanaf €2.400. Het absolute topmodel, de District+ 9, gaat je €4.199 kosten. 

2.299,-
Waardering:
93.0000%
3.499,-
Waardering:
87%
2.799,- 3.099,-
Waardering:
94%
10% korting
1.999,- 2.199,-
NIEUW

Sportieve e-bike: Allant+ en Verve+

Wil je het liefst sportief fietsen zonder een diepe zithouding? Dan is de Allant+ of Verve+ serie iets voor jou. Deze sportieve elektrische Trekfietsen schakelen met een derailleur en hebben een super stijf frame. Dit geeft deze fietsen erg fijne rijeigenschappen, zelfs wanneer de fiets zwaar op de proef gesteld wordt. Het verschil tussen beide series zit hem in de sportiviteit. De Allant+ serie is met de sportievere zithouding en krachtige Bosch Performance Line CX motor net wat sportiever dan de Verve+ serie. De Verve+ is nog steeds lekker sportief. Zie het als de sportieve variant van de District+ serie.

2.499,-
2.799,- 2.999,-
7% korting
2.599,-
NIEUW
3.299,- 3.699,-
Waardering:
100%
11% korting

Elektrische mountainbike: Powerfly, Rail, E-Caliber

Maak mountainbiken nog leuker! Met elektrische ondersteuning naar boven knallen zodat je met volle focus kunt afdalen. Trek is specialist op het gebied van elektrische mountainbikes en hebben hiervoor 3 series in het leven geroepen. Powerfly is de hardtailserie. Deze heb je in verschillende gradaties. Jarenlang was de Rail-serie van Trek de enige e-MTB's van Trek. Naast deze fully's bestaan er sinds 2022 ook de E-Caliber serie. Deze fiets heeft de achterdemper verwerkt op de bovenbuis, voor optimale demping. Ook beschikken Trek E-Calibers over de nieuwe krachtige Fazua Evation motoren.

5.699,-
NIEUW
6.799,-
NIEUW
6.199,- 6.899,-
10% korting
6.299,-

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van dit blog vragen? Stel ze gerust.

Mail: [email protected] / Bel: 0182-621850  

Volg ons op social media.

   

Gerelateerde berichten

De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen
Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud. Tegenwoordig vind je in ieder segment fietsen met riemaandrijving: van elektrische stadsfietsen tot trekking fietsen.

Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets? Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets?

Je wilt met jouw elektrische fiets natuurlijk het liefst zo ver mogelijk kunnen fietsen met een opgeladen accu. Maar aan een grotere accu hangt natuurlijk een hogere prijs. Hoe ver je kunt fietsen hangt ook af van verschillende factoren; Niet iedereen komt even ver met precies dezelfde fiets. 

Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud.