Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus

12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus

Al langere tijd is er binnen de tweewielerbranche een tekort aan goed opgeleid technisch personeel. Daarom neemt 12GO Biking het heft nog meer in eigen handen en gaan wij een volledig interne MBO opleiding fietstechnicus aanbieden. Tot voor kort werd scholing tot fietstechnicus al door ons aangeboden in de vorm van onze 12GO Biking Academy, maar mede dankzij de samenwerking met het ROC Mondriaan kunnen wij onze toekomstige monteurs nu een traject met een erkend MBO diploma aanbieden. Deze opleiding is een BBL-opleiding, waar studenten één dag in de week les volgen en de overige vier dagen werken. Waar ‘reguliere’ BBL-studenten één dag in de week naar school toe moeten gaan, komt de school één dag naar ons toe. Zo kan de theorie direct in bedrijfsverband in praktijk gebracht worden, waardoor de studenten nog beter kunnen leren.

De aansluiting tussen de theorie van de opleiding en de praktijk van het dagelijks werkleven is een veelgehoord issue. Met deze nieuwe variant (een interne BBL-opleiding) bieden wij de ideale combinatie tussen theorie en praktijk. ’s Ochtends krijg je bijvoorbeeld les in Nederlands en burgerschap, na de lunch wordt jou verteld over de werking van een derailleur en na deze uitleg ga je gelijk aan de slag met een fiets waarvan de derailleur opnieuw afgesteld moet worden. Dit zorgt ervoor dat je direct aan de slag kan met de geleerde stof, binnen de bedrijfscontext van 12GO Biking. De bedrijfscultuur en de manier van werken zijn belangrijke aspecten die binnen een opleiding moeilijk zijn aan te bieden, maar dankzij de integratie van theorie en praktijk binnen een bedrijfscontext wordt het gat tussen onderwijs en de arbeidsmarkt kleiner.

De leer/werkplek wordt door 12GO Biking aangeboden. Je krijgt van ons een contract voor de uren die je bij ons werkt. Dit betekent dat je net zoals elke andere werknemer een sollicitatieprocedure moet doorlopen, om er achter te komen of deze manier van werken en leren bij jou als persoon past. Door het kleinschalige onderwijs en de intensieve begeleiding binnen een diverse bedrijfscontext kunnen wij kwalitatief goed onderwijs aanbieden, waar je werkt en leert tegelijkertijd. We zullen tijdens het kennismakingsgesprek met elkaar kijken naar wat je nodig hebt en hoe jij het beste leert, om zo dicht aan te sluiten bij jouw ontwikkeling. Word één van de beste fietstechnici van Nederland en meld je aan!

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen
Geen mountainbike meer te koop?! Geen mountainbike meer te koop?!
Wij zijn Gazelle Premium Dealer! Wij zijn Gazelle Premium Dealer!
Kortingscodes en Acties Kortingscodes en Acties