a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Actiecamera's

Filter

Iedereen wil natuurlijk wel zijn beste momenten op de fiets vastleggen: Een laatste sprint naar de overwinning, op volle snelheid door de bossen heen of een stijle afdaling op de Downhill fiets. Sportcameras zijn dan je beste vriend. Een bevestiging voor op het stuur mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Camera Mount Stuurhouder

PRO Camera Mount Stuurhouder

Stabiele stuurhouder voor uw actiecamera. Geschikt voor de camera's van onder andere Shimano, GOPRO en Garmin.

€ 29,99

€ 22,99
24% KORTING
Camera Mount Zadelbrug

PRO Camera Mount Zadelbrug

De PRO Camera Mount Zadelbrug is een stabiele houder voor uw actiecamera Hij is geschikt voor de camera's van onder andere Shimano, GOPRO en Garmin.

€ 24,99

€ 19,99
21% KORTING
Camera Mount Topcap

PRO Camera Mount Topcap

De PRO Camera Mount Topcap is een stabiele topcap voor uw actiecamera. Hij is geschikt voor de camera's van onder andere Shimano, GOPRO en Garmin.

€ 22,99

€ 17,50
24% KORTING
X5 EVO Fietscomputer + Camera

Xplova X5 EVO Fietscomputer + Camera

<p>Nooit meer verdwalen, je gave ritjes filmen en je ritgegevens opslaan de Xplova X5 EVO heeft het allemaal. Het grote scherm geeft je een duidelijk overzicht van je gegevens als snelheid, afstand, hoogtemeters en eventuele hartslag. Naast dat er nog veel meer mogelijkheden zijn wat je kan zien, kan je zelf het beeldscherm indelen zo krijg je alleen de gegevens te zien die voor jou van nut zijn.&nbsp;<span>Je kunt ook alle activiteitsprofielen configureren met de gewenste data (zoals hartslag, cadans, vermogen, hoogte of klimsnelheid).</span></p>

€ 399,00

€ 349,00