a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
1

Kinderzitjes

Filter

Iedere ouder die op zoek is naar een fietskinderzitje heeft drie speerpunten in zijn hoofd: comfort, veiligheid en gemak. De fietskinderzitjes in ons assortiment voldoen allemaal aan die eisen. We hebben ‘Mini’ voorzitjes en ‘Maxi’ achterzitjes van de bekendste merken. Een fietsstoel is handig als je je kleine mee wilt nemen naar de opvang, voor een boodschap of voor een lekker stuk fietsen. Er is niks leuker dan samen te kunnen fietsen, en met een kinderzitje word je hier meer dan voldoende in gefaciliteerd. 

Direct naar: GMG Yepp / Thule / Voorzitjes / Achterzitjes

Yepp Nexxt Maxi Kinderzitje Achter
 • Yepp Nexxt Maxi Kinderzitje Achter

Thule Yepp Nexxt Maxi Kinderzitje Achter

(1)

De Thule Yepp Nexxt Maxi kinderzitjes zijn de nieuwste editie van de alom bekende Yepp zitjes. De Yepp Nexxt heeft het beste van twee werelden. De kennis over veiligheid van Thule en het comfort van Yepp. Dit is hét achterzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan.

€ 139,95

12GO Biking prijs: € 119,99

Special Price € 94,99

BIKE EVENT
Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor
 • Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor
 • Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor
 • Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor

Thule Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor

(1)

De Thule Yepp Nexxt Mini kinderzitjes zijn de allernieuwste zitjes van Yepp. De Yepp Nexxt heeft het beste van twee werelden. De kennis over veiligheid van Thule en het comfort van Yepp. Dit is hét voorzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan.

€ 109,95

12GO Biking prijs: € 84,99

Special Price € 79,00

BIKE EVENT
Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter

GMG Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter

(1)

De Yepp Maxi kinderzitjes zie je op elke mamafiets terugkomen. Dit is hét achterzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan. De Yepp kinderzitjes onderscheiden zich op twee punten; veiligheid & comfort.

€ 119,95

€ 84,99
30% KORTING
Yepp Mini Windscherm
 • Yepp Mini Windscherm

GMG Yepp Mini Windscherm

Een professioneel windscherm voor op de kinderzitjes. Houdt uw kind uit de wind met dit Yepp windscherm van GMG.

€ 39,99
Yepp Mini Kinderzitje Voor
 • Yepp Mini Kinderzitje Voor
 • Yepp Mini Kinderzitje Voor
 • Yepp Mini Kinderzitje Voor

GMG Yepp Mini Kinderzitje Voor

(2)

De Yepp kinderzitjes zie je op elke mamafiets terugkomen. Dit is hét zitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan. De Yepp kinderzitjes onderscheiden zich op twee punten; veiligheid & comfort. Kan je kindje zelfstandig zitten? Dan is dit stoeltje voor jou geschikt.

€ 99,99

Vanaf

12GO Biking prijs: € 74,99

Vanaf € 69,99

30% KORTING
Yepp Maxi Easyfit Adapter

GMG Yepp Maxi Easyfit Adapter

(1)

Met deze adapter tover je iedere bagagedrager om tot een EasyFit bevestigingsmodule. Ideaal voor de EasyFit Maxi-achterzitjes.

€ 23,99
Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter

GMG Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter

De Yepp Junior Budget is de stoel die gebruikt als je kind af en toe zelf al stukjes kan fietsen, maar het toch ook nog steeds lekker vindt om bij Papa of Mama achterop te gaan voor langere stukken fietsplezier. De Yepp Junior is de combinatie van strak design en een zacht zitting.

€ 71,95

€ 59,99
Yepp Mini Slaaprol
 • Yepp Mini Slaaprol
 • Yepp Mini Slaaprol

GMG Yepp Mini Slaaprol

Iedere ouder komt het weleens tegen. Lekker met je kleine op pad geweest. Het was een lange dag en je kleine begint langzaam te knikkebollen. De Yepp slaaprol is de oplossing. Je kindje kan zijn hoofd er tegen aan leggen en uitrusten terwijl je comfortabel naar huis fiets. Deze slaaprol combineer je met een Yepp Mini voorzitje.

Vanaf

12GO Biking prijs: € 29,95

Vanaf € 19,99

Achterzitje
 • Achterzitje
 • Achterzitje
 • Achterzitje

Urban Iki Achterzitje

<p>Het Urban Iki achterzitje is een mooie combinatie van veiligheid en stijl. Uw kind zit helemaal veilig in het zitje, omdat de 5-puntsgordel eenvoudig te verstellen is. Dit kan u met &eacute;&eacute;n hand doen, zodat u uw andere hand vrij hebt om de fiets vast te houden. De ergonomische gevormde zitting en de zachte schouderpadding zorgen ervoor dat uw kind prettig zit. Omdat de voetensteunen en voetenbandjes verstelbaar zijn, kan het zitje met uw kind mee groeien.</p>

€ 64,99
RideAlong Kinderzitje Achter
 • RideAlong Kinderzitje Achter
 • RideAlong Kinderzitje Achter
 • RideAlong Kinderzitje Achter

Thule RideAlong Kinderzitje Achter

(1)

Iedere ouder die opzoek is naar een kinderzitje heeft drie eisen in zijn hoofd zitten; comfort, veiligheid en gemak. De Thule RideAlong is een kinderzitje die voldoet aan die eisen. Dit achterzitje is gemaakt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het plezier van fietsen met je kindje wordt met dit fietszitje naar een hoger niveau getild.

€ 139,95

€ 99,99
29% KORTING
Yepp Nexxt Adapter

Thule Yepp Nexxt Adapter

De Thule Yepp Nexxt adapter is de oplossing als zowel Mama & Papa beiden met de kleine voorop willen fietsen. Met deze adapter op het stuur, kun je het kinderzitje zo van de ene naar de andere fiets overzetten.

€ 19,99
Voorzitje
 • Voorzitje
 • Voorzitje
 • Voorzitje

Urban Iki Voorzitje

<p>Het Urban Iki voorzitje is een veilige constructie om je kind mee te vervoeren. De 5-punts gordel is makkelijk verstelbaar zodat uw kind stevig vast zit. Die gordel is met &eacute;&eacute;n hand verstelbaar, zodat u met de andere hand de fiets vast kunt houden. Het zitje is door de ergonomisch gevoerde kuip, de zachte schouderpadding en het zachte waterafstotende rugkussen bijzonder comfortabel voor uw kind. De voetensteunen en de voetenbandjes zijn verstelbaar, waardoor het zitje met uw kind mee kan groeien.</p>

€ 54,99
Yepp Junior Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Easyfit Kinderzitje Achter

GMG Yepp Junior Easyfit Kinderzitje Achter

De Yepp Junior ‘Easy Fit’ is de stoel die gebruikt als je kind af en toe zelf al stukjes kan fietsen, maar het toch ook nog steeds lekker vindt om bij Papa of Mama achterop te gaan voor langere stukken fietsplezier. De Yepp Junior is de combinatie van strak design en een zacht zitting.

€ 87,95

€ 69,99
21% KORTING
Yepp Mini Slim Fit Adapter
 • Yepp Mini Slim Fit Adapter

GMG Yepp Mini Slim Fit Adapter

De GMG Yepp Mini Slim Fit adapter is dé oplossing voor de smallere SL-stuurpennen. Die stuurpennen hebben niet altijd de vereiste 42 mm ruimte om de 'normale' Mini adapter te monteren. Voor deze gevallen is de Slim Fit dé oplossing.

€ 12,99
Yepp Maxi Drager XL Adapter
 • Yepp Maxi Drager XL Adapter
 • Yepp Maxi Drager XL Adapter

GMG Yepp Maxi Drager XL Adapter

Bij de Maxi achterzitjes van Yepp heeft u de keuze uit twee bevestigingstypes: de zadelbuisbevestiging en de Easyfit bevestiging.

€ 34,99
RideAlong Mini Kinderzitje Voor
 • RideAlong Mini Kinderzitje Voor
 • RideAlong Mini Kinderzitje Voor
 • RideAlong Mini Kinderzitje Voor

Thule RideAlong Mini Kinderzitje Voor

Iedere ouder die opzoek is naar een kinderzitje heeft drie eisen in zijn hoofd zitten; comfort, veiligheid en gemak. De Thule RideAlong Mini is een kinderzitje die voldoet aan die eisen. Dit voorzitje is gemaakt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het plezier van fietsen met je kindje wordt met dit fietszitje naar een hoger niveau getild.

€ 99,95

€ 69,99
30% KORTING
Zitkussen

Nietverkeerd Zitkussen

Met het waterdichte zitkussen van Nietverkeerd zitten kinderen altijd fijn achterop de bagagedrager.

€ 18,50
Rugleuning Universeel

Simson Rugleuning Universeel

De Simon rugleuning is een universeel rugsteuntje. Dit model is simpel te bevestigen en werkt prima als een nood-stoeltje. De Simson rugleuning maakt van iedere bagagedrager een kinderzitje.

€ 9,99
Yepp Nexxt Slaaprol

Thule Yepp Nexxt Slaaprol

<p>Iedere ouder komt het weleens tegen. Lekker met je kleine op pad geweest. Het was een lange dag en je kleine begint langzaam te knikkebollen. De Thule slaaprol is de oplossing. Je kindje kan zijn hoofd er tegen aan leggen en uitrusten terwijl je comfortabel naar huis fiets. Deze slaaprol combineer je met een Thule voorzitje. Een slaaprol is veilig voor je kindje en voor jou. De rol is gemaakt van zachte materiaal. Het materiaal maak je gemakkelijk schoon met een doek. De rol is eenvoudig te monteren op de adapter.</p>

€ 29,99
Yepp Voetsteuntjes

GMG Yepp Voetsteuntjes

Speciaal voor de Junior zijn de Yepp voetsteuntjes ontwikkeld. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat de kids uit de zitjes gegroeid zijn.

€ 25,95
AHS montagebeugel voor YEPP NEXXT mini
 • AHS montagebeugel voor YEPP NEXXT mini
 • AHS montagebeugel voor YEPP NEXXT mini

JP AHS montagebeugel voor YEPP NEXXT mini

<p>Deze montagebeugel voor de NEXXT mini voorstoel van Yepp is de oplossing bij een AHS stuurpen. Stel je hebt een nieuwe fiets maar je komt erachter dat je YEPP er niet meer op past door de AHS stuurpen. Dan is dit de oplossing! Een AHS stuurpen komt meestal voor bij de moderne gazelle en koga fietsen. Maar ook bij andere sportieve merken. Een verstelbare stuurpen blijft goed verstelbaar.</p>

€ 34,99
Bagagedrager Bevestigingsset Kinderzitje

Urban Iki Bagagedrager Bevestigingsset Kinderzitje

<p>Het Urban Iki bevestigingsset voor een achterzitje is handig als je het Urban Iki achterzitje op meerdere fietsen wilt gebruiken. Bij de aankoop van het achterzitje zit er standaard een bevestigingsset bij. Maar stel dat je het zitje ook op de fiets van opa of oma wil zetten is het noodzakelijk om ook op die fiets een bevestigingsset te plaatsen. Dit bevestigingsset is ook geschikt voor e-bikes.</p>

€ 21,99
Voetrust

Simson Voetrust

Deze voetrusten geven een goede steun aan grotere kinderen die op de drager zitten. De voetsteunen zijn inklapbaar zodat ze niet in de weg zitten. De voetrusten kunnen worden gemonteerd op de staande achtervork. Dit kan je doen met behulp van platte- of kruiskopschroevendraaier. Pas bij grotere kinderen op voor het maximale draagvermogen van de bagagedrager.

€ 14,99
Windscherm Universeel

Urban Iki Windscherm Universeel

<p>Een zonnebril opzetten bij een klein kind kan een heel gedoe zijn. Met name wanneer je op de fiets zit. Met het Urban Iki windscherm ben je niet alleen beschermt tegen de wind maar ook tegen de zon. De grijstint werkt als een zonnebril. Het scherm is stootvast en beschermt tegen wind, zand, insecten en steentjes. Het windscherm weegt 750 gram waardoor je stuur niet ontzettend veel zwaarder wordt. Dankzij het Click en Go montagesysteem is het windscherm heel gemakkelijk te bevestigen of te verwijderen. Het scherm is in meerdere standen naar wens te verzetten door middel van 2 scharnierpunten. Vanaf nu zit je kindje extra veilig in weer en wind.</p>

€ 32,50

Voorzitjes 

Een voorzitje is geschikt voor kids vanaf 9 maanden tot 3 jaar oud. Zodra je kleine zelfstandig rechtop kan zitten, kun je gaan fietsen. Het voorzitje zit voorop gemonteerd met een montagebeugel. Deze montagebeugel zit gemonteerd op de stuurbuis. Een kinderzitje klik je in de beugel en zet je op vervolgens op slot met een sleutel. De montagebeugel is ook los verkrijgbaar als adapter. Zo kunnen Papa & Mama of Opa & Oma ieder een beugel monteren op hun fiets. Het voorzitje kun je daarna van de ene naar de andere fiets overzetten. Vrijwel alle fietsstoelen hebben verstelbare schouderbanden en voetsteunen. Zo kun je jaren plezier hebben van je fietsstoel.

Adapters

Adapters zijn universele montagebeugels om nog meer plezier uit een kinderzitje te halen. Wil je een voor kinderzitje op meerdere fietsen gebruiken? Dan heb je een stuurbuis adapter nodig. Zo kunnen Papa & Mama allebei één en dezelfde fietsstoel gebruiken. Heb je een elektrische fiets en wil je achterop een kinderzitje plaatsen? Dan kan het zijn dat je hiervoor een speciale e-bike adapter nodig hebt. Deze adapter zit over de accu heen geplaatst. Het is ook mogelijk om met een fiets zonder bagagedrager zoals een mountainbike of hybride fiets een kinderzitje achterop te nemen. Hier heb je een zadelbuis adapter voor nodig.

Achterzitjes 

Een achterzitje is geschikt voor kids vanaf 9 maanden tot 10 jaar oud. Een achterzitje zit achterop de fiets gemonteerd. Deze wordt vaak bovenop de bagagedrager gemonteerd. Je kunt een achterzitje ook op de zadelbuis monteren. Zo kun je je kleine ook meenemen als je een mountainbike of hybride fiets hebt. Om een achterzitje op een zadelbuis te monteren heb je een zadelbuis adapter nodig. Vrijwel alle fietsstoelen hebben verstelbare schouderbanden en voetsteunen. Zo kun je jaren plezier hebben van je fietsstoel.

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar om meer plezier uit het fietsen te halen zoals een windscherm of een slaaprol. Een windscherm zit voorop gemonteerd. Dit scherm houdt je kleine uit de wind en beschermd het gezicht van vliegen of andere insecten. Een slaaprol is een oplossing voor kleinere kids die moe beginnen te worden tijdens het fietsen. Ze kunnen het hoofd tegen de rol aan leggen om uit te rusten.