Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Kinderzitjes

Kinderzitjes

Ga gezellig samen op pad en houd je kind veilig en comfortabel. Met een kinderzitje heb je je kind altijd dichtbij en kun je tijdens het fietsen gemakkelijk contact houden. Kies voor een voorzitje voor snel troosten en controleren, of ga voor een achterzitje voor meer stabiliteit bij grotere kinderen. Hier vind je een breed assortiment kinderzitjes, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw fietsavonturen met de kleine!

Bekijk direct: VoorzitjesAchterzitjes | Urban Iki kinderzitjesThule Yepp kinderzitjes 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

41 producten

12% korting
44,99
11% korting
NIEUW
Waardering:
100%
119,95
23% korting
149,95
13% korting
129,95
15% korting
139,95
Waardering:
90%
21% korting
Vanaf
Waardering:
60%
16% korting
89,99
13% korting
169,99
12% korting
109,99
Waardering:
97%
159,95
22% korting
39,99
15% korting
129,99
15% korting
Pagina
per pagina

Kinderzitje fiets

Kinderzitjes voor op de fiets zijn speciaal ontworpen stoeltjes waar je jouw kind veilig en comfortabel in kunt vervoeren tijdens fietstochten. Het gebruik van een kinderzitje biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor extra veiligheid, doordat je kind stevig vastzit in het zitje en beschermd wordt tijdens het fietsen. Zo kun je met een gerust hart samen op pad. Daarnaast is het ook een praktische oplossing, omdat je niet afhankelijk bent van andere vervoersmiddelen en jouw kind gezellig bij je op de fiets kunt meenemen.

Kinderstoel fiets

Er zijn verschillende soorten kinderstoelen beschikbaar voor op de fiets. Zo zijn er voor- en achterzitjes. Een voorzitje wordt gemonteerd aan het stuur, waardoor je je kindje goed in de gaten kunt houden tijdens het fietsen. Een achterzitje wordt aan de bagagedrager bevestigd en biedt vaak iets meer ruimte voor oudere kinderen. Een kinderstoelen voor de fiets is stevig en comfortabel, zodat je kind ook van de rit kan genieten.

Fietsstoel kinderen kopen

Wil je graag een fietsstoel voor kinderen kopen? Dan is het handig om eerst te bekijken welke opties er zijn. In de showroom van 12GO Biking kun je verschillende modellen bekijken die gedemonstreerd staan. De keuze voor de juiste fietsstoel voor kinderen hangt af van verschillende factoren, zoals het type fiets dat je hebt, de beschikbare ruimte op de fiets en de grootte van je kind. Het is essentieel dat het stoeltje goed past en stevig gemonteerd kan worden. Je kunt zowel in de winkel als online je fietsstoel voor kinderen kopen. Met een kwalitatief kinderzitje op de fiets wordt elke fietstocht een plezierige en veilige belevenis voor jou en de kleine.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
  • 9 maanden t/m 3 jaar Voorzitjes worden gebruikt in de leeftijdscategorie van 9 maanden t/m 3 jaar. Met een maximaal gewicht van 15kg.
  • 9 maanden t/m 6 jaar Achterzitjes kunnen vanaf 9 maanden t/m 6 jaar gebruikt worden. Het maximale gewicht is 22kg. In de praktijk worden achterzitjes vaak gebruikt bij kids vanaf een jaar of 2 à 3.
  • 5 t/m 10 jaar Grotere kids gaan vaak op een speciale stoel. Dit is een stoel geschikt voor kids van 5 t/m 10 jaar. Deze fietsstoel is gemaakt om tot 35kg te kunnen dragen. Deze wordt vaak gebruikt zodra je kleine zelf kan fietsen, maar het ook nog prettig vindt om af en toe bij papa of mama achterop te gaan.

Verstelbare schouderbanden zijn een must voor iedere ouder. Kids groeien hard en snel. Daarom is het enorm belangrijk dat je schouderbanden kunt aanpassen. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.

De benen van je kleine groeien hard en snel. Daarom is het handig als je de voetsteunen in hoogte kunt aanpassen. Ze groeien letterlijk mee met je kind. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.