Home  Racefietsen 

Aankoop Racefiets Winkel

Maat bepalen

Natuurlijk wordt u in onze winkel opgemeten voor de juiste afstelling van de fiets. Dit doen wij aan de hand van ons Bike Fitting systeem. Met deze meting kunnen wij berekenen wat de juiste zithouding voor u is en of het nodig is om aanpassingen te doen aan de zithouding. Eventuele voorkeuren voor de zithouding kunnen hier in worden meegenomen.

Accessoires

Naast dat de fiets kan worden gepast en uitgezocht hebben we op onze benedenverdieping een zeer riante keuze aan allerlei verschillende accessoires. Alle accessoires hebben wij op voorraad en voor elke product hebben vele alternatieven in zeer uiteenlopende prijs- en kwaliteitsklasse. Onze verkoopmedewerkers zijn zelf fietsers en kunnen dus uit eigen ervaring goed vertellen wat u nodig heeft, of wat misschien juist minder belangrijk is.

Uitlevering van de fiets

Na het uitzoeken van de fiets en de benodigde accessoires worden de spullen gemonteerd op uw fiets en krijgt u de fiets op uw lichaamslengte afgesteld mee naar huis. De fiets wordt voor u klaar gemaakt terwijl u daarop wacht. Uiteraard krijgt u bij het uitleveren van de fiets alle uitleg die u nodig heeft en kunnen eventuele technische vragen beantwoord worden. Bij de uitlevering van de fiets krijgt u ook de documentatie voor de garantie mee en tevens een aantal tips en instructies voor het onderhoud van uw fiets.