Home  Trek 
Trek Missie

Trek Mountainbikes

De mountainbikes van Trek worden altijd met goedkeuring van Gary Fisher ontwikkeld. Gary Fisher is de grondlegger van de mountainbike, dus met kennis en kwaliteit zit het wel goed!

Bekijken

Trek Race

Trek is groot geworden door de racefiets. Mannen zoals Fabian Cancellara zijn de boegbeelden van de sport en het merk. Er zijn instappers maar ook zelf samen te stellen modellen in Project One.

Bekijken

Trek Cyclocross

Het zal niet lang meer duren voordat Trek ook de cyclocrossmarkt heeft veroverd. Met input van rijders zoals Sven Nys en Katie Compton zitten de Trek-modellen vol met de laatste technieken!

Bekijken

Trek Tijdrit

Trek heeft met de Speed Concept gezorgd voor een revolutie in de aerodynamica van de tijdritfietsen. De Speed Concept is te vinden bij het MTN Qhubeka team en het Trek Factory Racing Team.

Bekijken

Trek Dames

Trek heeft een heel aantal modellen speciaal voor dames; zoals de Lexa, de Cali of de Silque. Ook zijn er een aantal bestaande modellen aangepast voor dames; de WSD modellen.

Bekijken

Trek Fitness

Er zijn 2 type fitnesshybrides: met geveerde vork (de DS-serie) en met starre vork (de FX-serie). De DS is een comfortabele (weg)crosser, terwijl de FX meer naar racefiets neigt.

Bekijken

Trek Stadsfietsen

Trek heeft 3 series: de City-serie, vernoemd en geïnspireerd op wereldsteden, de L-serie, waar L staat voor Leisure (vrije tijd), en de T-serie, die staat voor Trekking en dus een derailleur hebben.

Bekijken

Trek Ebikes

Bij Trek heeft u de keuze uit 3 collecties: De T-serie, met BionX-motor en derailleur, de L-serie, met BionX-motor en derailleur en de TM of LM serie, beide met Bosch-ondersteuning en met of zonder derailleur.

Bekijken
Merkpagina Banner Nieuw
Merkpagina Banner Actie