Home  Informatie  Nieuws 
Tacx logo

Tacx Smart Trainers

Tacx is een merk dat zijn naamsbekendheid vooral dankt aan de fietstrainers. Voor hoge kwaliteit Virtual Reality Trainers, Ergotrainers en Rollerbanken kunt u niet om de producten van Tacx heen. Tacx heeft dit jaar het assortiment fietstrainers uitgebreid met de Tacx Smart Trainers, deze kunnen gekoppeld worden aan de tablet of smartphone.


28-07-2014door: Marc van DijkLees verder
Topeak Logo

Topeak DynaWedge Review

Afgelopen week heeft de redactie van Fiets een bijzonder product van Topeak onder de loep genomen. Op hun website is de Topeak DynaWedge Micro kort besproken. Als Topeak dealer stellen wij u graag van op de hoogte van hun bevindingen. Lees verdere voor meer informatie over de Topeak DynaWedge Micro en de review van Fiets.


24-07-2014door: Marc van DijkLees verder
Park Tool Gereedschap

Park Tool Gereedschap

Als echte specialist levert Park Tool fietsgereedschap en accessoires van de hoogste kwaliteit. Vanuit Minneapolis-St. Paul (Michigan, VS) werkt Park Tool volgens de traditionele stijl van een Amerikaans familiebedrijf; de focus volledig gericht op kwaliteit. De Park Tool gereedschap staatn onder fietsers en mecaniciens dan ook bekend als zeer degelijk en betrouwbaar. In de praktijk blijkt dat de producten van Park Tool garant staan voor jarenlang zorgeloos sleutelen.


16-07-2014door: Marc van DijkLees verder
Slash

Trek 2015 Collectie bekend

2015 lijkt het jaar te zijn dat gekleurde fiesten hun terugkeer maken naar het peleton. Na jaren veel witte, zwarte en mat zwarte fietsen gezien te hebben pakt Trek uit met een werkelijk schitterende collectie. Vol met fietsen die gewoon echt hééél erg mooi zijn.


16-07-2014door: Jelle MeijerLees verder
Shimano Di2

Shimano XTR M9000 / M9050

Elk jaar wordt het een beetje mooier. Dit jaar wordt het heel veel mooier. De Shimano XTR groep is goed op de schop genomen en dat betaald zich uit in een aantal hele intressante vernieuwingen.


15-07-2014door: Jelle MeijerLees verder
Nieuws Pinarello

Nieuw bij 12GO Biking: Pinarello Dogma 65.1 & Pinarello Dogma F8

Dat Pinarello al jaren lang de mooiste fietsen maaktte was is voor iedere wielerfanaat bekend. Tegenwoordig is dit Italiaanse merk ook fabrikant van de beste fietsen. Mooi en goed. Wie wil dat nou niet? Welkom bij Pinarello


12-07-2014door: Jelle MeijerLees verder
Scott logo klein

Scott 2015 Collectie

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken. De nieuwe modellen worden mondjesmaat geintroduceerd. Scott is er vroeg bij en heeft groots uit gepakt voor het nieuwe modeljaar.


11-07-2014door: Jelle MeijerLees verder
105 groep 5800

Shimano 105 5800 11-speed binnen

Nadat vorig jaar de Ultegra groep al van 10 naar 11 speed geupgrade werd is dit jaar de 105 groep van Shimano aan de beurt. Eerder dit jaar kwamen de eerste details vrij en nu zijn de eerste onderdelen bij ons binnen gekomen. Inmiddels staat de hele 105 collectie bij ons op de website en kunnen de onderdelen al besteld worden. Al zult u voor bepaalde onderdelen nog even geduld moeten hebben.


10-07-2014door: Jelle MeijerLees verder
Mio Logo

Mio Software Update

Goed nieuws voor iedereen met een Mio fietscomputer met GPS-navigatie. Er is een nieuwe software update die vele verbeteringen met zich meebrengt. Zowel de Mio 300 en de 500-serie genieten een aantal grote veranderingen, waarbij de 500-serie optimaal gebruik maakt van de ingebouwde bluetooth.


08-07-2014door: Ronald RuitLees verder
Logo

Lizard Skins

Sinds 1993 maakt Lizard Skins producten die fietsers over de hele wereld verblijden. Met een grote variatie aan producten zoals de chainstay kettingbeschermers tot de verschillende varianten handvatten, heeft Lizard Skins alles wat u nodig heeft voor de rit. Hun missie is om de fiets te beschermen en de rit voor de fietser zo plezierig mogelijk te maken.


03-07-2014door: Ronald RuitLees verder