Home  Informatie  Nieuws 

Shimano Sport Camera

Shimano is van veel markten thuis, héél veel markten zelfs. Ze zijn voornamelijk bekend in de wielerwereld vanwege hun schakel en remgroepen, iets waarmee vele sportfietsen mee zijn afgemonteerd. Verder is Shimano te vinden bij fietskleding, sportbrillen, onderhoud maar ook bij andere sporten zoals vissen en roeien. Om al deze sporten echter vast te leggen miste Shimano nog één accessoire, de sport camera.


27-11-2014door: Ronald RuitLees verder

Mio Inruilactie

Mio is de laatste tijd goed bezig. Met het uitbrengen van hun nieuwste fietscomputer: de Mio 505, en de Software update van mei 2014 wordt het een waardig concurrent voor Garmin. Constant houdt Mio zich bezig met een sterkere marktpositie in te nemen, en dat lukt. Wij zien dat het een goed, en vooral gebruiksvriendelijk product is dat vele mensen aanspreekt. Het kleurrijke menu, gemakkelijke instellingen en toch vele opties maken het een apparaat dat geschikt is voor iedere fietser.


11-11-2014door: Ronald RuitLees verder

08-11-2014 Omleiding

Vandaag is er een omleiding naar 12GO Biking. Dit geldt voor de richting Rotterdam naar Moordrecht.


08-11-2014door: Quirijn van der HavenLees verder

Stuurlint testen in de winkel

Onze vaste bezoekers van de winkel zal het vast niet ontgaan zijn. De hoek met sportieve accessoires heeft een kleine metamorfose ondergaan. Er is ruimte bijgekomen om meer producten in de winkel te tonen. Op deze manier is de kans nog groter dat u met de juiste spullen thuis komt.


31-10-2014door: Marc van DijkLees verder

Btrekking: experience the outdoors

Binnenkort vertrekt onze collega Bob naar Nieuw Zeeland om daar een outdoorbedrijf op te zetten dat meerdaagse mountainbike-, adventure-, trekkingtrips aanbiedt. Daarnaast wil hij zich inzetten voor de plaatselijke bevolking door op een sociaal maatschappelijke manier te ondernemen.


21-10-2014door: Marc van DijkLees verder

Cortina 2015

Dit zijn ze dan; de geweldige nieuwe fietsen van Cortina! De Cortina 2015 collectie bestaat uit een tal van nieuwe modellen, aangepaste modellen en een aantal innovatieve, nieuwe e-bikes!


20-10-2014door: Quirijn van der HavenLees verder

Onderhoudsavond Race

Donderdag 9 oktober stond er wederom een Onderhoudsavond Race op het programma. De afgelopen editie werd als zeer leerzaam en leuk bestempeld en ook deze avond kan als een succes worden gezien. Om 19:00 openden de deuren, en al snel stond de winkel vol met ruim 60 enthousiastelingen die meer te weten wilden komen over het onderhoud aan de racefiets.


14-10-2014door: Marc van DijkLees verder

Cycle For Hope volgens de renners

Een verslag van de Cycle begint uiteraard met de voorbereiding; want daar wordt uiteindelijk de basis gelegd. Daniel van Houdt nam het initiatief en peilde de interesse bij 12GO voor sponsorschap. Niet heel lang daarna ontstond het 12GO Biking Racing Team. 12GO Biking is al jaren als hoofdsponsor aan de Cycle verbonden, maar nam nu ook deel met een eigen team. Van de sponsor kreeg Daniel twee belangrijke doelstellingen mee; streef naar sponsorbijdrage van minimaal € 25.000 en een veilige uitvoering van de Cycle.


02-10-2014door: Quirijn van der HavenLees verder

Sensa 2015

En eindelijk staan de Sensa 2015 modellen online. Ook dit jaar biedt Sensa weer een schitterende collectie racefietsen, MTB's en hybride fietsen van uitstekende kwaliteit. En zoals u gewend zijn de fietsen van Sensa ook nog eens zeer betaalbaar. Lees verder voor een kleine greep uit de nieuwe Sensa 2015 fietsen.


30-09-2014door: Marc van DijkLees verder

Batavus 2015

Als allereerste zetten we de gehele Batavus 2015-collectie online! Er zijn een aantal opvallende vernieuwingen en Batavus komt met een heel aantal splinternieuwe modellen!


23-09-2014door: Quirijn van der HavenLees verder