Home  Informatie  Nieuws 
12GO Biking Logo

12GO Biking Racing Team haalt ruim € 25000 op!

Jaarlijks vindt de enige echte Rondje Nederland plaats, een tocht van dik 1200 kilometer, langs de grenzen van Nederland. Binnen 48 uur diende het 12GO Biking Racing Team, dag en nacht en non-stop dit ontzettende aantal kilometers weg te fietsen. Op 4 september begon de groep van 15 man (renners en begeleiding) aan de tocht om op 6 september, uitgeput maar met een grote glimlach, over de finish in Dordrecht te komen!


17-09-2014door: Quirijn van der HavenLees verder
Gazelle Logo

Gazelle 2015

Nog eerder dan Gazelle zetten we de gehele Gazelle 2015-collectie online. Er zijn een aantal opvallende vernieuwingen en nieuwe modellen.


17-09-2014door: Quirijn van der HavenLees verder

Schwalbe One nu ook in Rood, Wit, Blauw en Grijs

De mateloos populaire Schwalbe One wordt nu ook gemaakt in de kleuren rood, wit, blauw en grijs.


06-09-2014door: Jelle MeijerLees verder
EasyWasher Logo

EasyWasher

Easy Washer is een bekend product bij 12GO Biking. Het is dan ook niet gek dat er een uitbreiding van plaatsvindt. De Easy Washers zijn immers zeer handige producten voor onderweg, bij reinigen van uw fiets of op de camping bij de vuile vaat.


03-09-2014door: Ronald RuitLees verder
Welcome to Trek World

Verslag Trek World 2015

Trek pakt voor het modeljaar 2015 groots uit. Met vele nieuwe modellen, spannende kleurtjes en goede prijzen is Trek klaar voor het nieuwe seizoen. Hieronder vindt u de meest opvallende nieuwigheden voor 2015.


27-08-2014door: Jelle MeijerLees verder
Cube logo

Cube 2015 Collectie

Ook Cube heeft het witte doek van de nieuwe collectie afgetrokken. Er zijn een aantal modellen van Cube die compleet vernieuwd zijn en er zijn wat modellen die we nog helemaal niet kende.


27-08-2014door: Jelle MeijerLees verder
Bosch Nyon 2015

Bosch 2015 Ebikes systeem: Nyon

Bosch maakt zich klaar voor een nieuwe generatie met het nieuwe Nyon display. Het Nyon display is een Ebike controller, navigatiesysteem, fitnesstrainer en smartphone tegelijk. Het display is de connectie tussen de fiets en de berijd(st)er.


05-08-2014door: Jelle MeijerLees verder
Tacx logo

Tacx Smart Trainers

Tacx is een merk dat zijn naamsbekendheid vooral dankt aan de fietstrainers. Voor hoge kwaliteit Virtual Reality Trainers, Ergotrainers en Rollerbanken kunt u niet om de producten van Tacx heen. Tacx heeft dit jaar het assortiment fietstrainers uitgebreid met de Tacx Smart Trainers, deze kunnen gekoppeld worden aan de tablet of smartphone.


28-07-2014door: Marc van DijkLees verder
Topeak Logo

Topeak DynaWedge Review

Afgelopen week heeft de redactie van Fiets een bijzonder product van Topeak onder de loep genomen. Op hun website is de Topeak DynaWedge Micro kort besproken. Als Topeak dealer stellen wij u graag van op de hoogte van hun bevindingen. Lees verdere voor meer informatie over de Topeak DynaWedge Micro en de review van Fiets.


24-07-2014door: Marc van DijkLees verder
Park Tool Gereedschap

Park Tool Gereedschap

Als echte specialist levert Park Tool fietsgereedschap en accessoires van de hoogste kwaliteit. Vanuit Minneapolis-St. Paul (Michigan, VS) werkt Park Tool volgens de traditionele stijl van een Amerikaans familiebedrijf; de focus volledig gericht op kwaliteit. De Park Tool gereedschap staatn onder fietsers en mecaniciens dan ook bekend als zeer degelijk en betrouwbaar. In de praktijk blijkt dat de producten van Park Tool garant staan voor jarenlang zorgeloos sleutelen.


16-07-2014door: Marc van DijkLees verder