Home  Informatie  Evenementen 

Evenementen

Overzicht van onze activiteiten voor de komende periode:

Zaterdag 17 mei - E-Drive Event

 

De hele dag staat in het teken dan elektrisch rijden. Zowel de fietsenbranche als de autobranche maakt een enorme stap op dit gebied. Zo zijn er nu, naast de elektrische fietsen die ondersteunen tot 25 kmpu, ook elektrische fietsen die ondersteunen tot 45 kmpu, ondersteunde mountainbikes, vouwfietsen en bakfietsen.

Binnen de autowereld maken Renault en BMW fuore met de Renault Z.E.-modellen en met de BMW i3 en BMW i8. Hans Jongerius Renault komt met de Twizy, ZOE en de Kangoo Z.E. BMW brengt een aantal BMW i3's mee om uitgebreid getest te worden, en komt exclusief met de BMW 2 Active Tourer.

Meer info en het programma op: http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/e-drive_event

 

 

Woensdag 21 mei - Ladies Night

 

Een hele avond in het teken van de vrouw! Na het gigantische succes van vorig jaar houden wij dit jaar natuurlijk weer een Ladies Night!

​Omdat steeds meer vrouwen op de fiets stappen, fabrikanten steeds meer sportieve dames fietsen op de markt brengen en omdat er een hoop vragen ontstaan over onderhoud en kleding, houden wij deze speciale avond vol informatie. Zo zullen er, net als vorig jaar, workshops zijn over onderhoud, kleding, voeding en natuurlijk de fiets zelf!

Meer info op: http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/ladies_night_1

 

 

Donderdag 19 juni - Startersavond Race en MTB

 

Loop je bij ons door de showroom dan kijk je de ogen uit. Zo veel verschillende soorten fietsen, race, fitnesshybride, crosshybride, mountainbikes, 26 inch wielen, 27.5 inch wielen, 29 inch wielen, Claris, Sora, Tiagra of toch 105. Of toch liever een XT-mountainbike. Of toch X7. Zo veel keuzes. Hoe weet je nou wat goed voor je is? 

Op deze avond geven we antwoord op deze vraag. Door middel van algemene informatie en workshops zorgen we ervoor dat jij weet welke fiets aan jou eisen en trainingswensen voldoet!

Meer info op: http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/startersavond_race_

 

 

Donderdag 25 september - Mannenavond

 

Als er een echte vrouwenavond is, dan mogen de mannen natuurlijk niet achterblijven! Met Gary Fisher in gedachten (dé uitvinder van de mountainbike en nogsteeds heel belangrijk bij de ontwikkeling van de mtb's van Trek) wordt het een mooie avond, vol met hapjes, drankjes, dikke fietsen, maar ook workshops! Wij proberen nog een wiskey-proeverij en sigaren te regelen, maar dat staat nog niet vast.

Meer info op: http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/mannenavond

 

Donderdag 9 oktober - Onderhoudsavond Race

De workshop van 17 april gemist? Geen probleem, 9 oktober is er nog een. Het is een avond vol workshops en handige tips aangaande het onderhoud aan de racefiets. Je leert de basis beginselen van het onderhouden van de fiets: Schoonhouden, versnellingen afstellen, balhoofd afstellen, gereedschap en vele andere punten!

Meer info en het programma op: 
http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/onderhoudsavond_race

 

Donderdag 23 oktober - Onderhoudsavond MTB

Op veler verzoek houden we ook een onderhoudsavond voor de mountainbike. Hierbij worden tips gegeven over algemene dingen, zoals het schoonhouden van de fiets, het afstellen van versnellingen, het balhoofd en gereedschap, maar ook mountainbike specifieke onderdelen, zoals de vering en het belang van de juiste banden.

Meer info op: http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/onderhoudsavond_mtb​

 

23 december t/m 3 januari - Kerstshow 2014

Ook dit jaar weer gaan we met kerst helemaal los! Fietsen, accessoires, kleding en onderdelen gaan allemaal tegen bodemprijzen weg. Dit alles onder het genot van chocolademelk of gluhwein. 

Meer info: http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/kerstshow_2014

 

Kijk hier naar alle voorgaande evenementen:

5 april 2014 - Bike Event
http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/bike_event

19 februari 2014 - Tacx Avond
http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/tacxavond

Evenementen 2013
http://www.12gobiking.nl/informatie/evenementen/afgelopen_evenementen