Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Vlog

< Blog

Bekijk hier onze video's of ga direct naar ons YouTube-kanaal

Luuk legt verschillende onderwerpen uit en neemt je mee in de fietswereld. Vind je onze video's leuk? Klik dan op duimpje omhoog, abonneer op ons kanaal en laat een bericht achter in de comments.

Piepende schijfremmen? Zo voorkom je dat!

Piept je schijfrem? Dit kan worden verholpen en voorkomen door de rem goed `in te remmen`. In deze video legt Luuk uit wat inremmen is en hoe je dit doet!

Hoe werkt het Bosch Purion Display?

Luuk legt uit welke functies het Purion Display heeft en hoe je je elektrische fiets er mee aanstuurt en welke extra functies dit display heeft.

Alles over fietsen met riemaandrijving

Wat zijn de voordelen van riemaandrijving en wat is het verschil tussen CDN en CDX? Luuk legt het uit!

Welke bandenmaat heb ik nodig voor mijn fiets?

In deze video legt Luuk uit hoe je de juiste bandenmaat voor jouw fiets kan vinden. Zowel voor je binnen- als je buitenband.

Hoe werkt de Enviolo-versnellingsnaaf?

In deze video legt Luuk je alles uit over het Enviolo-versnellingsnaaf. Hij vertelt je hoe het systeem werkt en waarom het zo onderhoudsarm is.

Alles over Shimano groepsets voor de racefiets

Wat zijn de verschillen uit tussen de zes verschillende groepsets van Shimano. De groepen die worden behandeld zijn steeds een stukje beter (en duurder).

Waarom steeds brede banden op fietsen?

Steeds meer racefietsen, stadsfietsen en e-bikes hebben bredere banden. Luuk legt uit waarom dat zo is.

Welke 6 soorten E-bikes zijn er?

Van elektrische stadsfiets tot racefiets, alles komt voorbij. Welke elektrische fiets is voor jou interessant, leer het in deze video!

Hoe werkt het Bosch Intuvia Display?

Luuk legt uit welke functies het Intuvia Display heeft en hoe je je elektrische fiets er mee aanstuurt en welke extra functies dit display heeft.

Luuk legt verschillende onderwerpen uit en neemt je in de fietswereld. Vind je onze video's leuk? Klik dan op duimpje omhoog, abonneer op ons kanaal en laat een bericht achter in de comments.