>KLIK HIER VOOR KORTING<

Try & Buy Proefrijden op je nieuwe fiets

Try & Buy - Proefrijden op je nieuwe fiets

Bij 12GO Biking kun je een testrit maken voordat je tot aankoop overgaat. 
We hebben een selectie van de meest populaire en kenmerkende modellen beschikbaar als testfiets. 

Deze fietsen kun je een paar dagen lenen om te kijken of het wat voor jou is. De kosten hiervoor zijn €75,-. Koop je binnen 2 maanden na de testrit een nieuwe fiets bij 12GO Biking? Dan wordt dit bedrag als korting verrekend op de prijs van je nieuwe fiets.

Bekijk de beschikbare testfietsen

Wanneer je de testfiets op komt halen stellen we deze perfect op jouw maten af. Vervolgens kan je helemaal je gang gaan met de fiets. Je mag hem gebruiken alsof het je eigen fiets is!

Geïnteresseerd? Dan zien we je graag verschijnen in onze winkel. Neem wel vooraf even contact op zodat je zeker weet dat jouw fiets beschikbaar is.

Voor wie is Try & Buy bedoeld?

Try & Buy is bedoeld voor iedereen die een nieuwe fiets wil kopen, of zich daartoe wil laten verleiden. Moet het dan per se een van de Try & Buy modellen worden? Nee. Ook als je overtuigt wilt raken van een bepaald type fiets kan een testrit uitkomst bieden. 

Twijfel je of je met een comfortracer van je rugklachten af bent? Wil je het verschil voelen tussen een hardtail en full-suspension, of eens een E45 High Speed E-bike testen? Met Try & Buy kan jij er achter komen welk type fiets voor jou geschikt is. Welk model het dan precies wordt kun je later beslissen.

Het is niet verplicht om na de testrit een fiets te kopen, maar Try & Buy is dus niet bedoeld om fietsen te huren. 

winkel overzicht
Hoe lang mag ik de fiets testen?

Een vaste termijn hebben we niet. In overleg geven we je de tijd die je nodig hebt om de fiets goed te testen.

Wat kost het testen van de fiets?

Voor het testen van een fiets betaal je € 75,-. Koop je binnen 2 maanden na de testrit een nieuwe fiets bij 12GO Biking? Dan wordt dit bedrag als korting verrekend op de prijs van je nieuwe fiets. Voor Try & Buy worden gloednieuwe fietsen gebruikt, ook willen we de fietsen na iedere rit een controlebeurt geven. Wij schrijven hier dus behoorlijk op af. Door een bijdrage te vragen denken wij misbruik van het leensysteem te voorkomen, voor zover dat nodig is.

Wat als ik toch geen fiets wil kopen?

Geen enkel probleem, je bent nergens tot verplicht.

Zijn alle fietsen die in jullie winkel staan te testen?

Niet alle fietsen die wij op voorraad hebben zijn beschikbaar als testfiets. We hebben samen met onze leveranciers een selectie gemaakt van de meest populaire en kenmerkende modellen. Hierdoor kan je een goed beeld krijgen van het type fiets waarin je geinteresseerd bent. Bekijk alle Try & Buy modellen.

Mag ik met een testfiets meedoen aan wedstrijden?

Het is niet toegestaan om wedstrijden de rijden met een testfiets. Je mag de fiets verder gebruiken alsof het je eigen fiets is, maar het risico op schade of een valpartij tijdens wedstrijden is te groot.

Wat als ik de testfiets kapot maak?

Het gebruik van een testfiets is geheel op eigen risico. In het geval van schade of diefstal ben je ook zelf verantwoordelijk voor de kosten die hieraan verbonden zijn. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Mocht er toch iets gebeuren zullen we afhankelijk van de situatie naar een passende oplossing kijken.