Thule Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor

Plus- en minpunten
 • Gemakkelijk te installeren
 • Waterafstotend en makkelijk schoon te maken
 • Vijfpuntsgordel voor extra veiligheid
 • Geïntegreerd slot
 • Voorzien van een kussentje (niet uitneembaar)
 • Relatief licht voor minimaal invloed op stuurgedrag

Beschrijving

De Thule Yepp Nexxt Mini kinderzitjes zijn de allernieuwste zitjes van Yepp. De Yepp Nexxt heeft het beste van twee werelden. De kennis over veiligheid van Thule en het comfort van Yepp. Dit is hét voorzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan.


Kan je kindje zelfstandig zitten? Dan is dit stoeltje voor jou geschikt.  Dit voorzitje is gemaakt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (of tot max. 15 kg). Uniek aan de Thule Yepp Nexxt zijn de waterafstotende eigenschappen. Water loopt zo van de stoel af. Doekje erover én droog. Het plezier van fietsen met je kindje wordt met dit fietszitje naar een hoger niveau getild.

Het zitje zit voorop gemonteerd met een universele montagebeugel op het stuur. Nadat je het zitje hebt ingeklikt op de beugel, zet je deze vast met een sleutel. De adapter is ook los verkrijgbaar. Zo kunnen Papa & Mama of Opa & Oma ieder een beugel monteren.

Het zitje heeft een veilige en goede pasvorm dankzij de verstelbare gevoerde vijfpuntsgordel. Daarnaast is het aansluitpunt waar ze de gordels bij elkaar komen magnetisch, waardoor je snel en gemakkelijk je kleine op de stoel plaatst. De schouderbanden hebben een zachte voering. De handgreep voorop heeft een comfortabele voering. Je kindje kan dit vasthouden of zijn armen overheen leggen.

Omdat kinderen hard groeien is flexibiliteit een must. De voetsteunen, voetriemen en schouderbanden kunnen met één handbeweging worden aangepast. Alle verstelbare onderdelen zijn herkenbaar aan de blauwe kleur (= Thule kleur). Zo kun je de fietsstoel helemaal naar wens inrichten. De voorsteun kan ook voorzien worden van een slaaprol. Dit wordt vaak gedaan voor kleine kinderen.

Bekijk de volgende categorieën: Kinderzitjes , Mid-Winter Sale Kleding, Onderdelen en Accessoires , Mid-Winter Sale Accessoires

Specificaties

Algemeen

Type kinderzitje

Voorzitjes

 

Voorzitjes zitten op de stuurbuis net onder het stuur met een adapter gemonteerd. Je klikt het kinderzitje in de adapter. Je kunt adapters voor meerdere fietsen aanschaffen. Zo kan snel en gemakkelijk het zitje overzetten van Mama naar Papa.

 

Achterzitjes

 

Achterzitjes zitten bevestigd op de bagagedrager of via een zadelbuis bevestiging. In de praktijk worden kinderzitjes vaak gemonteerd op de bagagedrager. Fietsen zonder bagagedrager zoals mountainbikes of hybride fietsen, kiezen voor een zadelbuis bevestiging. Voor een zadelbuis bevestiging heb je een speciale adapter nodig.


Toebehoren kinderzitjes

 

Toebehoren zijn extra's zoals adapters, windschermen of een slaaprol. Dit zijn extra onderdelen om het fietsen met een kinderzitje leuker en comfortabeler te maken.

 • Voorzitjes
Leeftijds categorie

9 maanden t/m 3 jaar

 

Voorzitjes worden gebruikt in de leeftijdscategorie van 9 maanden t/m 3 jaar. Met een maximaal gewicht van 15kg.

 

9 maanden t/m 6 jaar

 

Achterzitjes kunnen vanaf 9 maanden t/m 6 jaar gebruikt worden. Het maximale gewicht is 22kg. In de praktijk worden achterzitjes vaak gebruikt bij kids vanaf een jaar of 2 à 3.

 

5 t/m 10 jaar

 

Grotere kids gaan vaak op een speciale stoel. Dit is een stoel geschikt voor kids van 5 t/m 10 jaar. Deze fietsstoel is gemaakt om tot 35kg te kunnen dragen. Deze wordt vaak gebruikt zodra je kleine zelf kan fietsen, maar het ook nog prettig vindt om af en toe bij Papa of Mama achterop te gaan.

 • 9 maanden t/m 3 jaar
Verwisselbaar kussen

Een verwisselbaar kussen is handig als je je fiets weleens buiten laat staan. Je haalt het kussen van de stoel, zodat het niet nat wordt o.i.d.


Een kussen geeft meer comfort aan je kleine tijdens het fietsen. Daarnaast vangt het lichte schokken op, mocht je een stoep meepakken of over een drempel heen gaan. Het kussen kan worden gewassen in de wasmachine.

 • Geen verwisselbaar kussen
Verstelbare Schouderbanden

Verstelbare schouderbanden zijn een must voor iedere ouder. Kids groeien hard en snel. Daarom is het enorm belangrijk dat je schouderbanden kunt aanpassen. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.

 • Met verstelbare schouderbanden
Verstelbare voetsteunen

De benen van je kleine groeien hard en snel. Daarom is het handig als je de voetsteunen in hoogte kunt aanpassen. Ze groeien letterlijk mee met je kind. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.

 • Met verstelbare voetsteunen
Draagvermogen Kinderstoel
 • 9 tot 15kg
Diefstal beveiliging
 • Ja

Technische Specificaties

Productvragen

Nog geen vragen gesteld. Ben de eerste die de vraag stelt!

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.