SRAM Guide Ultimate Schijfremset

33% KORTING
Guide Ultimate Schijfremset
Guide Ultimate Schijfremset
Guide Ultimate Schijfremset
Plus- en minpunten
  • Topkwaliteit hydraulische schijfremmen
  • Betrouwbare remkracht
  • Perfecte modulatie

Beschrijving

De Guide Ultimate hydraulische schijfremmen zijn de beste schijfremmen in het mountainbike-assortiment van SRAM. Deze hydraulische remmen met 4 zuigers en SwingLink remhendels van carbon bieden optimale remprestaties voor enduro en allmountain gebruik. Dankzij de Bleeding Edge technologie is het vervangen van de remolie een gemakkelijk klusje geworden. De set wordt geleverd inclusief een remleiding die gemakkelijk op maat kan worden gemaakt. Exclusief adapters en remschijven.

Bekijk de volgende categorieën: Remsets

Specificaties

Algemeen

Type rem

Velgremmen worden voornamelijk gebruikt op racefiets en goedkopere mountainbikes en hybride fietsen. Velgremmen hebben rubberen remblokken die remmen op de velg. Makkelijk in onderhoud maar het remt wel minder in slechte omstandigheden.

Mechanische schijfremmen hebben meer remvermogen in slechte omstandigheden dan velgremen. Ze zijn niet zo goed te doseren als hydraulische schijfremmen.

Hydraulische schijfremmen hebben de meeste remkracht en zijn het best te doseren. Binnen hydraulische schijfremmen zit veel kwaliteitsverschil, duurdere remmen zijn beter doseerbaar en bieden daardoor meer stopkracht.

Meer weten? Bekijk onze blog over de soorten remmen!

  • Hydraulische schijfremmen

Productvragen

Nog geen vragen gesteld. Ben de eerste die de vraag stelt!

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.