Merida Scultura 200 Disc Team 2017

Plus- en minpunten
  • Aluminium frame
  • Carbon voorvork
  • Shimano Sora 2x9
  • Promax Decode R schijfremmen

Beschrijving

De Merida Scultura 200 Disc is een aluminium racefiets in de kleuren van Team Lampre Merida met 2x9 versnellingen. Bovendien is deze allround racer voorzien van mechanische schijfremmen waardoor stabiele remprestaties gegarandeerd zijn, ook in slechte omstandigheden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare racefiets is de Scultura Disc 200 door de mooie looks, moderne onderdelen en scherpe prijsstelling c zeker het overwegen waard.

Deze aluminium fiets is onderdeel van de Merida Scultura-serie. Deze serie bestaat uit racefietsen in alle prijsklassen, van high-end carbon racemonster tot aluminium instapmodel. Kenmerkend aan de Scultura’s is de neutrale geometrie, waardoor deze fietsen zich op elk terrein thuis voelen. Van recreatief toeren tot lange bergritten of af en toe een wedstrijdje.

De Merida Scultura 200 Disc bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame welke is afgemonteerd met de 2x9 Shimano Sora schakelgroep. De fiets is daarnaast voorzien Promax Decode R mechanische schijfremmen, Merida Comp onderdelen en betrouwbare wielen.


Lees hier alles over Merida | Racefietsen