Merida Big Seven

Filter

De Merida Big Seven-serie bestaat uit speelse en wendbare hardtail mountainbikes die zich op elk terrein thuisvoelen. De fietsen vallen op door de sportieve geometrie en zijn uitermate geschikt voor cross-country werk en smalle single tracks. De Merida Big Seven fietsen zijn uitgerust met 27,5” wielen, die meer grip en comfort bieden dan oermodellen met 26” wielsets. Als afmontage zijn betrouwbare Shimano onderdelen gekozen, zodat je kan vertrouwen op snelle schakelprestaties. Verder zijn de Merida Big Seven mountainbikes voorzien van hydraulische schijfremmen, die goed te doseren zijn en goed remmen onder alle omstandigheden. Er zijn ook Big Seven mountainbikes met een remote lock-out systeem op het stuur, zodat je de voorvork kunt uitschakelen om beter te kunnen klimmen of beter uit de voeten kunt op verharde wegen. Een perfecte mountainbike voor de fanatieke moutainbiker!

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
Big Seven 20 2018

Merida Big Seven 20 2018

<p>De Merida Big Seven 20 2018 is een voordelige mountainbike met een sportieve geometrie en 27.5" wielen. Het is een hardtail die uitermate geschikt is voor gebruik op de weg, onverharde wegen en bospaden.

Framemateriaal
Aluminium
Versnellingsgroep
Shimano Acera
Versnellingen
24
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type voorvork
Coilvering

Special Price € 399,00

21% KORTING
Big Seven 20 2019

Merida Big Seven 20 2019

<p>De Merida Big Seven is een voordelige mountainbike met een sportieve geometrie en 27.5" wielen. Het is een hardtail die uitermate geschikt is voor gebruik op de weg, onverharde wegen en bospaden. Deze fiets is onder andere uitgerust met een Shimano Acera 3x8 versnellingsgroep en een Suntour XCM voorvork. Deze onderdelen zijn prima om je eerste ritten mee te maken, maar voor het zwaardere single track werk is een fiets met luchtvering en duurzamere onderdelen meer geschikt.</p>

Framemateriaal
Aluminium
Versnellingsgroep
Shimano Acera
Versnellingen
24
Type rem
Mechanische schijfremmen
Type voorvork
Coilvering
€ 499,00

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter