Magento Developer - uren in overleg

Wat vind je van de website waar je net overheen gesurft bent om bij deze vacature te komen? Kun jij het beter en sneller? Dan zoeken we jou.

Voor de doorontwikkeling van onze website zijn we op zoek naar een ervaren Magento Developer. We hebben brute plannen en willen onze website in vliegend tempo doorontwikkelen. Lijkt het jou leuk om je als developer in te zetten om een website écht naar een hoog niveau te tillen? Op een plek te werken waar er echt naar je geluisterd wordt en applicaties te maken die niet eerder gemaakt zijn? Dan lees je de juiste vacature.

Onze Magento 1.9 webshop is afgelopen zomer live gegaan. We ontwikkelen de website deels in eigen huis en voor een deel extern. We zijn op zoek naar een ervaren Magento Developer die ons kan helpen met het onderhoud en door ontwikkelen van onze webapplicatie. In ons platform zit veel maatwerk. Dat vergt meer onderhoud en meer technische kennis. In-house hebben we designers en creatieve geesten om de plannen uit te stippelen. We groeien online hard en zijn offline reeds zeer sterk. Daarom willen we onze website uitbouwen tot een sterke en stabiel crosschannel platform. Naast de website zul je ook werken aan interne statistieken programma's en andere systemen die we hebben draaien. Op gebied van doorontwikkeling van onze website kijken we onder andere naar zaken als een ‘bike-configurator’ en een zeer uitgebreide en intelligente cross-sell module.

Wat ga je doen?

  • Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen voor webshop, winkel en werkplaats
  • Het bestaande platform onderhouden
  • Samenwerken met andere (externe) developers
  • Opleiden junior Magento Developer

Wie ben jij?

  • Je ben een ervaren front/back-end programmeur
  • Magento kent voor jou geen problemen
  • Je vindt het leuk om mooie dingen te maken
  • Je kunt zelf meedenken en je verplaatsen in de klant

Interesse?
Verder praten over deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar Pieter van den Berg via solliciteren@12gobiking.nl