Onze winkel is open

Menu
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a

Kom langs voor de beste deal!

Kom langs voor de beste deal! Wat houdt dat in? Niets meer of minder dan dat we de beste deal alleen vanuit onze winkel kunnen maken. Dus niet via internet of telefoon.

Als grootste fietsenwinkel van Nederland worden onze prijzen vaak gebruikt om bij de plaatselijke fietsenwinkel een betere prijs te krijgen. Doordat 12GO Biking héél groot inkoopt kunnen wij fietsen scherper aanbieden dan de plaatselijke fietsenwinkel. Om er voor te zorgen dat de plaatselijke fietsenwinkel niet constant tegen ons wordt uitgespeeld, communiceren wij de prijzen van de nieuwste modellen dus alleen vanuit de winkel.

Een goede prijs vind iedereen belangrijk. Maar uiteindelijk is het zo dat écht fietsplezier beleefd wordt op de fiets, en niet als korting op het kassabonnetje. Het belangrijkste is dat je met de fiets naar huis gaat die goed bij je past. Zowel wat betreft gebruik en onderdelen als maatvoering en zithouding. Wij geloven erin dat we je hier in de winkel nog beter kunnen adviseren dan via het internet en/ of telefoon. Wij zijn daar zo van overtuigd dat we zelfs een unieke Niet goed? Fiets terug! garantie via de winkel aanbieden.

In onze winkel hebben wij een enorme showroom waar je de modellen in het echt kunt zien, passen, meten, wegen en voelen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk fanatieke fietsers en weten precies waar je op moet letten. Het grote assortiment zorgt ervoor dat we onafhankelijk kunnen zijn in ons advies. Wij zijn niet afhankelijk van 1 of 2 merken.

De beste deal: een fiets waar je blij van blijft, voor een prijs waar je blij van wordt.