a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Gazelle Chamonix

Filter

De Gazelle Chamonix-serie bestaat uit no-nonsense stadsfietsen en hybride fietsen die sportieve styling combineren met comfort en betrouwbaarheid. Met de fietsen kun je zowel in de stad als tijdens sportieve tochten uit de voeten, zeker als je een veeleisende fietser bent die kilometers durft te maken. De fietsen zijn lekker licht, schakelen direct en bieden een comfortabele zithouding. Bovendien is er altijd een Gazelle Chamonix die bij je past! Zo kun je kiezen voor een versnellingsgroep met derailleur of een naafversnelling. Ook wat betreft remmen is er een ruime keuze uit velgremmen, hydraulische velgremmen of rollerbrakes. Verder kies je uit een sportieve vaste voorvork of comfortabele geveerde voorvork. Wil je graag een fiets die zeer onderhoudsarm is? Dan is de Gazelle Chamonix er zelfs met riemaandrijving!

Chamonix C8 2020

Gazelle Chamonix C8 2020

De Gazelle Chamonix C8 is een fiets die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld in Nederland. De Gazelle Chamonix serie heeft inmiddels haar sporen wel verdiend. Dit komt door de sportieve look van de fiets, met de hoogwaardige onderdelen. De Chamonix C8 is namelijk voorzien van de Shimano Nexus 8 Premium versnellingsnaaf. De 8 versnellingen schakelen zeer soepel, waardoor je snel weer harder kunt trappen. Deze naaf is zeer betrouwbaar en gaat langer mee vanwege het aangepaste type lagers dat in deze naaf zit. Deze fiets beschikt over een geïntegreerd veersysteem in de voorvork. Geen extra zware 'traditionele' geveerde voorvork meer, maar een lichtgewicht in zijn klasse, en niks minder. De Chamonix C8 heeft daarnaast trommelremmen in de wielen zitten, die je op tijd weer stil zetten als dat nodig is. De fiets heeft een voorlamp die voorzien wordt van stroom door de naafdynamo. Verder heeft de fiets een gesloten kettingkast met automatische kettingspanner. Dit alles zorgt ervoor dat jij het zeer lang vol kunt houden met deze fiets, zonder dat dat veel onderhoud moet kosten.

Versnellingsgroep
Shimano Nexus 8
Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
8
Type aandrijving
Ketting
Type rem
Rollerbrakes
Type fiets
Stadsfiets

€ 999,00

€ 899,00
Chamonix S8 2020

Gazelle Chamonix S8 2020

De Gazelle Chamonix S8 is een zeer sportieve fiets in de Chamonix serie van Gazelle. De Chamonix S8 is de meest luxe variant die Gazelle heeft uitgebracht. Wat deze fiets kenmerkt is natuurlijk de riemaandrijving van Gates, de CDN riemaandrijving gaat zo'n 2500 tot 3000 km mee voordat je de riemaandrijving moet vervangen. De fiets is voorzien van een Shimano Alfine 8 naafversnelling, een stapje luxer dan de Nexus versnellingsnaaf. Deze naaf schakelt een stuk soepeler dan de Nexus versnellingsnaaf. De fiets is voorzien van velgremmen en een dynamo om het voorlicht van stroom te voorzien. De Gazelle Chamonix S8 is iets sportiever dan de rest van de Chamonix serie. Dit kan je terugzien in het feit dat de vering op de voorvork is weggelaten, net zoals de geveerde zadelpen en de trommelremmen. Waar de andere Chamonix fietsen voornamelijk draaien om comfort, draait het bij de Chamonix S8 meer om sportief rijgedrag en prestaties. Deze prestaties zullen lang hetzelfde blijven omdat de riemaandrijving onderhoudsarm is, je hoeft de riem niet in te smeren en daardoor gaat deze fiets langer mee dan een fiets met een ketting. De fiets is verder voorzien van alle gemakken die een stadsfiets te bieden heeft, zoals verlichting, een bagagedrager, een standaard en een slot.

Versnellingsgroep
Shimano Nexus 8
Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
8
Type aandrijving
Riem
Type rem
Mechanische velgremmen
Type fiets
Stadsfiets

€ 1.199,00

€ 1.079,00
Chamonix T27 2020

Gazelle Chamonix T27 2020

De Gazelle Chamonix T27 2020 is een sportieve fiets die in de categorie hybride fietsen valt. Deze fiets zou zeker ook niet misstaan als stadsfiets. De fiets heeft 27 versnellingen, en is afgemonteerd met Shimano Acera onderdelen en een Shimano Deore derailleur. De Shimano Deore achterderailleur is kwalitatief zeer hoogwaardig en staat bekend vanwege de lange duurzaamheid. De vaste voorvork in het 2019 model heeft plaatsgemaakt voor een geveerde voorvork, alleen niet in de vork zelf, waardoor de voorvork licht is gehouden. Het stevige aluminium frame zorgt voor stuurprecisie en een betrouwbare rijervaring. De fiets is voorzien van velgremmen, om het gewicht laag te houden en deze remmen bieden jou het remvermogen dat je nodig hebt.

Versnellingsgroep
Shimano Acera, Shimano Deore
Type versnelling
Derailleur
Type aandrijving
Ketting
Type rem
Mechanische velgremmen
Type fiets
Trekking Hybride

€ 999,00

€ 899,00
Chamonix T30 2020

Gazelle Chamonix T30 2020

De Gazelle Chamonix T30 2020 is een sportieve fiets die in de categorie hybride fietsen valt. Deze fiets is dit jaar nieuw in het assortiment bij Gazelle en is eigenlijk de luxere variant van de Chamonix T27. De T30 2020 heeft een volledige Shimano Deore afmontage gekregen, waardoor al je mechanische onderdelen van de afmontage nu van hoge kwaliteit zijn en een langere levensduur hebben. Deze voorderailleur schakelt ook soepeler dan de derailleur van Shimano Acera. Daarnaast is deze fiets ook voorzien van hydraulische velgremmen waardoor je je remkracht beter kunt verdelen en waardoor je betrouwbaardere remprestaties hebt. De fiets is voorzien van de benodigde onderdelen, zoals verlichting, een slot, bagagedrager en standaard. Hiermee kan je compleet op pad gaan.

Versnellingsgroep
Shimano Deore
Type versnelling
Derailleur
Type aandrijving
Ketting
Type fiets
Trekking Hybride

€ 1.199,00

€ 1.079,00
Chamonix T10 HMB 2019

Gazelle Chamonix T10 HMB 2019

<p>De Gazelle Chamonix T10 HMB is een sportieve E-bike. Dit heeft hij te danken aan de Bosch middenmotor, de 10 versnellingen en de Shimano Deore afmontage. Deze sportief rijdende fiets rijdt door de verende voorvork ook nog eens zeer comfortabel. De Chamonix is verder voorzien van Magura HS11 velgremmen.&nbsp;</p>

Aantal Wh accu
< 350 Wh, 350 - 450 Wh, 450 - 550 Wh
Type versnelling
Derailleur
Versnellingen
10
Type aandrijving
Ketting
Plaats motor
Middenmotor
Type elektrische fiets
Stadsfiets

€ 2.599,00

Vanaf

Normale prijs: € 2.349,00

Vanaf € 2.099,00

20% KORTING
Chamonix C7 2020

Gazelle Chamonix C7 2020

<p>De Gazelle Chamonix C7 is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze sportieve stadsfiets met ge&iuml;ntegreerde vering in de voorvork is een zeer goede fiets van Gazelle. De fiets heeft zo'n sportief karakter omdat het gewicht laag is gehouden, door de vering te integreren in de voorvork scheelt dat gewicht met een 'traditioneel' geveerde voorvork. Daarnaast kan je deze fiets makkelijk afstellen op de gewenste zithouding. De stuurpen, zadelpen, handvatten en het zadel zijn allemaal af te stellen voor de juiste fietshouding. Je hebt de beschikking over 7 versnellingen, die netjes weggewerkt zitten in de naaf. Shimano staat met zijn Nexus serie bekend als een grote speler op naafversnellingsgebied en ze bieden je veel kwaliteit. De fiets heeft een naafdynamo om de voorlamp van stroom te voorzien.&nbsp;</p>

Versnellingsgroep
Shimano Nexus 7
Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
7
Type aandrijving
Ketting
Type rem
Rollerbrakes
Type fiets
Stadsfiets

€ 899,00

€ 809,00