a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Casual kleding

Filter

Naast fietskleding voor racefietsers en mountainbikers is er ook casual fietskleding. Voor mooie tochtjes op je hybride fiets, stadsfiets of elektrische fiets is deze recreatieve kleding perfect! Deze vrijetijdskleding is minder sportief en heeft een minder strakke pasvorm, maar is toch comfortabel. Ook zijn er casual shirts die net als fietsshirts uitstekende vochtregulerende eigenschappen bieden.

Peter Sagan Joker T-Shirt

Sportful Peter Sagan Joker T-Shirt

<p>Sportful heeft een collectie gemaakt met een van de meest iconische renners van de huidige tijd, natuurlijk hebben we het over niemand minder dan Peter Sagan. De tekst bij dit shirt luidt:&nbsp;<span>WHY SO SERIOUS? De 'joker' van het peloton Sagan op de voorkant maakt het helemaal af.&nbsp;</span>Het shirt is gemaakt van zacht katoen voor nog meer comfort.</p>

Winddicht
Niet winddicht
Waterbestendig
Niet waterbestendig

€ 36,00

€ 23,40
UITVERKOOP

Casual heren fietskleding

Naast racefiets kleding of mountainbike kleding kun je bij 12GO Biking ook terecht voor casual fietskleding. De comfortabele vrijetijdskleding is uitstekend geschikt voor tochtjes op je hybride fiets, stadsfiets of elektrische fiets. De kleding ziet er minder sportief uit en is erg comfortabel. Deze recreatieve fietskleding kun je bijvoorbeeld ook aantrekken tijdens woon-werkverkeer!

In ons assortiment vind je zowel casual heren fietsshirts als casual fietsbroeken. Deze comfortabele kleding biedt als extra vaak vochtregulerende eigenschappen en een goed ademend vermogen. Deze casual fietskleding is de perfecte kleding voor jouw ritjes in het weekend!