Toggle Nav
Winkelwagen

BBB Cycling fietshelmen

BBB, BBB Cycling voluit geschreven, is een Nederlands merk wat gespecialiseerd is in zo ongeveer alle fietsaccessoires. Ook haar fietshelmen behoren tot de populairste op de markt. BBB helmen zijn ontworpen om comfortabel en licht te zijn, terwijl ze toch voldoende bescherming bieden. Ze hebben ook een aantal kenmerken die ze ideaal maken voor zowel racefietsen als mountainbiken, zoals een verstelbaar vizier en veel ventilatie. En met een verscheidenheid aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, is er een BBB helm voor elke rijder. Lees verder...
Filters Filters

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Geen extra veiligheidssysteem: Bij deze helmen zit geen vorm van extra bescherming ingebouwd.

MIPS: MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. De MIPS technologie is een meebewegende binnenschaal in de helm en heeft de werking van een kreukelzone.

WaveCel: WaveCel is een celstructuur aan de binnenzijde van de Bontrager-helmen. Het is volgens Bontrager, 48 keer effectiever in het voorkomen van hersenschuddingen bij veel voorkomende fietsongevallen dan standaard EPS-schuim.

Een helm uitgerust met een klep beschermt je net wat beter tegen het zonlicht. Daarnaast beschermt de klep je ook tegen laag hangende takken op de MTB en opspattend grind. Bij de meeste helmen is de klep afneembaar.

De padding in de helm zorgt voor extra draagcomfort tijdens het fietsen. De meeste padding voert het vocht af en heeft anti bacteriële eigenschappen. Bij de meeste helmen is de padding uitneembaar. Hierdoor is deze gemakkelijk te wassen en te onderhouden.