Onze winkel is open

Menu
1

Stadsfietsen | Derailleur

Stadsfietsen met derailleurversnellingen

Stadsfietsen met derailleurversnellingen, dat klinkt raar. Maar toch zijn er stadsfietsen met een derailleur versnelling, en dat is niet zonder reden. Stadsfietsen met een derailleur zijn sportiever dan stadsfietsen met een naafversnelling. Het nadeel aan een derailleur is wel dat je meer te maken hebt met onderhoud, maar met een derailleur kun je toch net wat ander terrein aan. Het vervangen van de cassette en van de derailleur is een voudiger dan het vervangen van een naafversnelling.

Kenmerken van derailleurversnellingen

Derailleur versnellingen zorgen voor een sportiever gebruik van de fiets, waardoor je toch met een andere insteek op de fiets zit dan wanneer je een fiets met een naafversnelling hebt. Ook is de geometrie van fietsen met naafversnelling anders dan die van fietsen met een derailleurversnelling. Je hebt vaak een iets sportievere zithouding, waardoor je ook op langere tochten kunt genieten van de fiets. Een derailleurversnelling heeft in het algemeen net even iets meer versnellingen dan een fiets met een naafversnelling, waardoor de kans groter is dat jij de juiste versnelling kunt vinden tijdens het fietsen.  

Stadsfietsen met derailleurversnelling kopen

Ben je op zoek naar een stadsfiets of hybride fiets met derailleurversnellingen? Kom dan eens langs bij 12GO Biking. Wij hebben een groot assortiment aan sportieve fietsen, waardoor er iets is dat bij jouw wensen zal passen. Onze deskundige medewerkers zullen jou van goed advies voorzien, waardoor jij met een goede fiets naar huis zal gaan. Rijd een rondje op onze indoor testbaan, of stel nog net even die ene extra vraag.