Onze winkel is open

Menu
1

Stadsfietsen | Moederfiets

Moederfiets kopen

Een moederfiets is bijna essentieel in het runnen van een heel gezin. Een moederfiets zorgt er namelijk voor dat de kinderen veilig van A naar B kunnen komen, en dat de boodschappen mee op de fiets naar huis kunnen. Dit zegt natuurlijk niet dat deze fiets alleen maar voor moeders is, maar zo heet het type fiets wel. Een moederfiets zorgt voor veel gemak, dankzij de verschillende belangrijke eigenschappen van een moederfiets. Moederfietsen blinken uit in hun gebruiksgemak.

Eigenschappen moederfiets

Een moederfiets zou geen moederfiets zijn, als er geen grote en stevige bagagedrager aanwezig is. Met deze sterke en grote bagagedrager kan je alle boodschappen makkelijk vervoeren, en is er ruimte genoeg voor een kinderzitje. Op de meeste moederfietsen is er ruimte voor zowel fietstassen, als een achterzitje. Een ander kenmerk van de moederfiets is de grote instapruimte. Vergelijk het een beetje met een fiets met lage instap, waardoor je gemakkelijk kunt op- en afstappen. Deze ruimte is extra handig, als je ook ene kinderzitje vooraan gebruikt, zodat je nog wel ruimte over houdt om op te kunnen stappen en om te kunnen fietsen. Moederfietsen zijn zeer degelijk, en van stevig materiaal gebouwd, om zo lang mee te gaan. 

Moederfiets kopen bij 12GO Biking

Ben je op zoek naar een geschikte moederfiets? Kom dan langs bij 12GO Biking. Met ons grote assortiment hebben wij altijd wel een fiets die bij jouw wensen past, en onze deskundige medewerkers kunnen jou hier in advies voorzien. Zo ga je met een glimlach (en misschien wel een nieuwe fiets) de deur uit. Kom een rondje rijden op onze indoor testbaan om te kijken of deze fiets echt is wat je zoekt, en wie weet rijd jij binnenkort op een gloednieuwe moederfiets.