Onze winkel is open

Menu
1

Racefietsen | Kinderracefiets

Kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten via [email protected] of 0182-621850 dan helpen we je graag verder!

Kinder racefiets

Een racefiets voor je kind koop je bij 12GO Biking, dé specialist!

Je kind ook enthousiast geworden voor het wielrennen en wil je binnenkort samen ritjes op de racefiets gaan maken? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een mooie kinder racefiets! Als dé specialist op het gebied van racefietsen hebben we natuurlijk ook mooie racefietsen voor kinderen in ons assortiment. Een kinder racefiets kopen? Kom eens bij ons langs in de winkel! 

We hebben al racefietsen voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor kinderen van deze leeftijd koop je een kinder racefiets van 20 inch. Maar ook voor een 24 inch kinder racefiets of 26 inch kinder racefiets kun je bij ons terecht. Kinder racefietsen worden ontwikkeld op basis van de lichaamslengte van een kind. Om de maat van een kinder racefiets te bepalen kijk je dus eenvoudig naar de lichaamslengte. Uiteraard zijn ook de overige onderdelen aangepast voor kinderen, zoals een jeugd verzet met lichtere versnellingen en aangepaste remhendels.

Kinder racefiets online kopen

Als je niet de mogelijkheid hebt om in onze winkel langs te komen, of al precies weet welke racefiets je voor je kind wilt kopen, dan kun je een kinder racefiets bij ons ook gemakkelijk online bestellen. We leveren de kinder racefiets dan 100% rijklaar bij je thuis af. Zo kun je meteen het eerste ritje met je kind op de racefiets gaan maken!

Onze merken kinder racefietsen

Bij ons vind je de merken kinder racefietsen waarvan wij vinden dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, betrouwbare onderdelen leveren en op het gebied van levering en garantie aan onze eisen voldoen. Want je wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor je kind!