a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
1

Racefietsen | Kinderracefiets

Filter
Road 70 26 Inch
  • Road 70 26 Inch
  • Road 70 26 Inch
  • Road 70 26 Inch

Frog Road 70 26 Inch

De Frog Road 70 is een racefiets voor de fanatieke wielrenners tussen de 11 en 14 jaar oud. Met deze racers onder hun kont, kunnen ze serieus mee doen om de hoofdprijs. De racer is ontwikkeld naar de geometrie van een kind. Om je kleine goed te laten fietsen is een frame met de juiste verhouding nodig. En het ontwikkelen van het juiste frame is waar Frog in gespecialiseerd is. Deze racefiets is geschikt voor kids met een binnenbeenlengte van minimaal 70cm. Wat neerkomt op kinderen met een lengte vanaf ongeveer 155cm.

Framemateriaal
Aluminium
Versnellingsgroep
Microshift
Versnellingen
18
Type rem
Mechanische Velgremmen
Type racefiets
Normaal
€ 619,00
Road 67 24 Inch
  • Road 67 24 Inch
  • Road 67 24 Inch
  • Road 67 24 Inch

Frog Road 67 24 Inch

De Frog Road 67 is een racefiets voor de fanatieke wielrennertjes. Met deze fiets wil je niet anders dan voorop rijden. Om je kleine goed te laten fietsen is een frame met de juiste verhouding nodig. En het ontwikkelen van het juiste frame is waar Frog in gespecialiseerd is. Deze racefiets is ontwikkeld naar de lichaamslengte van je kind. Deze racefiets is geschikt voor kids tussen de 8 à 12 jaar met een binnenbeenlengte van minimaal 67cm. Wat neerkomt op kinderen met een lengte vanaf ongeveer 145cm

Framemateriaal
Aluminium
Versnellingsgroep
Microshift
Versnellingen
9
Type rem
Mechanische Velgremmen
Type racefiets
Normaal
€ 595,00
Road 58 20 Inch
  • Road 58 20 Inch

Frog Road 58 20 Inch

De Frog Road 58 is een racefiets voor de kleinste wielrenners. Om je kleine goed te laten fietsen is een frame met de juiste verhouding nodig. En het ontwikkelen van het juiste frame is waar Frog in gespecialiseerd is. Deze racefiets is ontwikkeld naar de lichaamslengte van je kind. Deze racefiets is geschikt voor kids tussen de 6 à 7 jaar met een binnenbeenlengte van minimaal 58cm. Wat neerkomt op kinderen met een lengte vanaf ongeveer 130cm.

Framemateriaal
Aluminium
Versnellingsgroep
Microshift
Versnellingen
9
Type rem
Mechanische Velgremmen
Type racefiets
Normaal
€ 559,00

Kinder racefiets

Een racefiets voor je kind koop je bij 12GO Biking, dé specialist!

Je kind ook enthousiast geworden voor het wielrennen en wil je binnenkort samen ritjes op de racefiets gaan maken? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een mooie kinder racefiets! Als dé specialist op het gebied van racefietsen hebben we natuurlijk ook mooie racefietsen voor kinderen in ons assortiment. Een kinder racefiets kopen? Kom eens bij ons langs in de winkel! 

We hebben al racefietsen voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor kinderen van deze leeftijd koop je een kinder racefiets van 20 inch. Maar ook voor een 24 inch kinder racefiets of 26 inch kinder racefiets kun je bij ons terecht. Kinder racefietsen worden ontwikkeld op basis van de lichaamslengte van een kind. Om de maat van een kinder racefiets te bepalen kijk je dus eenvoudig naar de lichaamslengte. Uiteraard zijn ook de overige onderdelen aangepast voor kinderen, zoals een jeugd verzet met lichtere versnellingen en aangepaste remhendels.

Kinder racefiets online kopen

Als je niet de mogelijkheid hebt om in onze winkel langs te komen, of al precies weet welke racefiets je voor je kind wilt kopen, dan kun je een kinder racefiets bij ons ook gemakkelijk online bestellen. We leveren de kinder racefiets dan 100% rijklaar bij je thuis af. Zo kun je meteen het eerste ritje met je kind op de racefiets gaan maken!

Onze merken kinder racefietsen

Bij ons vind je de merken kinder racefietsen waarvan wij vinden dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, betrouwbare onderdelen leveren en op het gebied van levering en garantie aan onze eisen voldoen. Want je wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor je kind!