Onze winkel is open

Menu
1

Focus Racefietsen

Focus racefietsen

Koop je Focus racefiets bij de grootste Focus Bikes dealer van Nederland!

Focus staat bekend om haar degelijke racefietsen. De Focus racefiets kenmerkt zich door zijn strakke, zakelijke looks, prima afmontage en scherpe prijs!  Focus werkt bij de ontwikkeling van haar racefietsen nauw samen met het profwielerteams. Hierdoor slaan de Focus racefietsen zowel tijdens etappes in de Tour of Giro als tijdens de criteriums een goed figuur en worden er regelmatig etappes gewonnen. 

Ook onder de amateurwielrenners hebben de Focus racefietsen inmiddels een goede naam opgebouwd. De hoge kwaliteit en uitstekende onderdelen staan garant voor enorm veel fietsplezier! 12GO Biking is al jaren de grootste Focus dealer van Nederland en een van de grootste van Europa. Je bent daarom bij ons aan het goede adres als je op zoek bent naar een Focus racefiets. Je kunt de Focus racefiets modellen direct in de webshop bestellen, of langskomen in onze winkel om deze prachtige Focus racefietsen met eigen ogen te aanschouwen.

Focus racefiets collectie

Focus Izalco Race

Hoef je niet de top maar wil je wel lekker en hard kunnen fietsen? Dan kom je bij de Focus Izalco Race collectie uit. De Izalco Race lijn is de opvolger van de Focus Cayo racefietsen. Dit zijn toegankelijke, aluminium racefietsen voor beginners en de wat gevorderde fietser. Deze Focus racefiets is er als carbon variant of als aluminium uitvoering. De Focus Izalco Race biedt veel keuze als je op zoek bent naar een topracefiets tegen een betaalbare prijs!

Focus Izalco Max

Ga je vol ten aanval? Dan is de juiste keuze de Focus Izalco Max. Dit is ook de high-end carbon racefiets van Focus welke ook gebruikt wordt door de profs. Er zijn in deze prijsklasse maar weinig racefietsen te vinden met een net zo stijf en licht frame als deze Focus Izalco Max racefiets!

Focus Paralane

De Focus Paralane serie is ontworpen met een specifieke endurance geometrie en ziet er ook nog eens geweldig uit! Deze Focus endurance racefiets is bovendien altijd voorzien van schijfremmen, dus je bent verzekerd van maximale remprestaties! De Focus Paralane is verkrijgbaar als aluminium racefiets of in uitvoeringen met carbon frame. 

Focus Mares

Ook in het veldrijden heeft Focus een goede naam opgebouwd. De Focus Mares is inmiddels een van de meest geliefde cyclocrossfietsen van Nederland. Dat komt door zijn vriendelijke prijs, goede kwaliteit en prettige geometrie. De Mares is er met aluminium frame (AL) of met carbon frame.

Bekijk de Focus racefiets series: