a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Carrera Racefietsen

Filter
Kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten via info@12gobiking.nl of 0182-621850 dan helpen we je graag verder!

Carrera racefietsen

Carrera is onder het grote publiek misschien niet het populairste merk, maar onder de echte kenners is het inmiddels een bekende naam. Carrera is een echt Italiaans fietsmerk opgericht door twee oud-professionals, Biofava en Bracchi. Zoals zoveel Italianen hebben deze twee mannen een passie voor fietsen en voor de wielersport.

Sinds de oprichting in 1989 bouwen de twee Italianen opvallende racefietsen met een uitgesproken stijl. Het temperamentvolle Italiaanse bloed is terug te zien in de vormgeving van de fietsen en terug te voelen als je op deze racefietsen rijdt.

Carrera racefiets collectie

De racefietsen van Carrera zijn van origine gerichte op de wedstrijdrenners. De eerste fietsen waren snel, aerodynamisch en hadden een agressieve geometrie.  Met de fietsen van Carrera zijn dan ook meer dan 500 profoverwinningen geboekt.

Inmiddels is het fietsenmerk Carrera doorontwikkeld en bouwen ze racefietsen in alle prijsklassen voor alle typen fietsers. Naast de echte racemonsters zijn er nu de endurance racers, lichtgewicht klimfietsen en allround Grand Fondo fietsen. Ook schijfremmen hebben inmiddels bij Carrera hun weg gevonden naar de racefiets.

Wat door de jaren heen niet veranderd is het uitgesproken Italiaanse design. De fietsen van Carrera zijn en blijven een opvallende verschijning in het peloton.