410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Carrera Racefietsen

Filter

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
Erakle Air Ultegra 2017

Carrera Erakle Air Ultegra 2017

<p>De Erakle Air is een schitterende aerodynamische racefiets waarmee je hogere topsnelheden haalt dan ooit te voren. De unieke vormgeving van het frame, stabiele geometrie en de demping van het hoogwaardige carbon maken dit een snelle maar toch comfortabele fiets. Ontworpen voor de profs maar prima geschikt voor de fanatieke amateurwielrenner. &nbsp;</p>

Framemateriaal
Carbon
Versnellingsgroep
Shimano Ultegra
Versnellingen
22
Crankstel
(Semi) Compact
Type rem
Velgremmen
Type racefiets
Aero

€ 3.799,00

€ 2.499,00
35% KORTING

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter

Carrera racefietsen

Carrera is onder het grote publiek misschien niet het populairste merk, maar onder de echte kenners is het inmiddels een bekende naam. Carrera is een echt Italiaans fietsmerk opgericht door twee oud-professionals, Biofava en Bracchi. Zoals zoveel Italianen hebben deze twee mannen een passie voor fietsen en voor de wielersport.

Sinds de oprichting in 1989 bouwen de twee Italianen opvallende racefietsen met een uitgesproken stijl. Het temperamentvolle Italiaanse bloed is terug te zien in de vormgeving van de fietsen en terug te voelen als je op deze racefietsen rijdt. 

Carrera collectie

De racefietsen van Carrera zijn van origine gerichte op de wedstrijdrenners. De eerste fietsen waren snel, aerodynamisch en hadden een agressieve geometrie.  Met de fietsen van Carrera zijn dan ook meer dan 500 profoverwinningen geboekt.

Inmiddels is het fietsenmerk Carrera doorontwikkeld en bouwen ze racefietsen in alle prijsklassen voor alle typen fietsers. Naast de echte racemonsters zijn er nu de endurance racers, lichtgewicht klimfietsen en allround Grand Fondo fietsen. Ook schijfremmen hebben inmiddels bij Carrera hun weg gevonden naar de racefiets.

Wat door de jaren heen niet veranderd is het uitgesproken Italiaanse design. De fietsen van Carrera zijn en blijven een opvallende verschijning in het peloton.

410 Gone

410 Gone


nginx