a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Accu's en toebehoren

Filter

25 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Foto-tabel Lijst
Filter
Innergy Accu Oplader

Gazelle Innergy Accu Oplader

Dit is een originele Gazelle Innergy lader geschikt voor de Gazelle Innergy accu’s. Groot voordeel van een Innergy accu is dat je deze zowel op de fiets als los kunt opladen. Je hoeft de accu niet perse uit de bagagedrager te halen.

Type elektrische fiets
Accu
€ 75,00
E-Motion lader

Batavus E-Motion lader

Een extra lader voor je fiets met een E-Motion motorsysteem.

Type elektrische fiets
Accu

€ 85,00

Vanaf € 50,00
Ecomo 36volt Lader

Cortina Ecomo 36volt Lader

Deze oplader is geschikt voor het Cortina Ecomo systeem. Dit is een normale lader die een normale oplaadsnelheid heeft. De tijd van opladen is afhankelijk van het wattage van je accu. Een zwaardere accu heeft een langere oplaadtijd.

€ 39,00
Innergy Accu

Gazelle Innergy Accu

De Gazelle Innergy is een krachtige accu die past bij het Innergy motor systeem. De Innergy accu’s komen in twee krachtige uitvoeringen en geven meer dan voldoende power voor een gemiddeld tot lange fietstocht. Deze accu zit bevestigd in de bagagedrager.

Type elektrische fiets
Accu
€ 549,00
Ecomo 36volt Snellader

Cortina Ecomo 36volt Snellader

Deze snellader is geschikt voor het Cortina Ecomo systeem met een 36 volt accu. Een snellader laadt je accu twee keer zo snel op als een normale accu. De tijd van opladen is afhankelijk van het wattage van je accu. Een zwaardere accu heeft een langere oplaadtijd. Cortina heeft ook een Ecomo lader met een langzamere oplaadtijd. Deze lader doet er twee keer zo lang over als een snellader.

€ 79,00
eBike Lader

Bosch eBike Lader

De nieuwe oplader van de Bosch eBike systemen. Nu verkrijgbaar.

Type elektrische fiets
Accu
€ 199,00
Ecomo 36volt Accu

Cortina Ecomo 36volt Accu

De Cortina Ecomo 36volt accu’s zijn geschikt voor Cortina fietsen met een Ecomo 36volt systeem. Een accu zoals deze gebruik je als vervangende accu voor je bestaande of als reserve accu. De accu’s komen in verschillende wattages. Een Cortina Ecomo fiets herken je aan de motor in het voorwiel en de accu onder de bagagedrager. Deze accu is 'plug & play'.

€ 549,00

Vanaf € 299,00
/ Sparta Ion Lader

Batavus / Sparta Ion Lader

Een extra lader voor je fiets met een Ion motorsysteem.

Type elektrische fiets
Accu
€ 115,00
Ecomo 24volt Accu

Cortina Ecomo 24volt Accu

De Cortina Ecomo accu’s zijn geschikt voor Cortina fietsen met een Ecomo systeem. Een accu zoals deze gebruik je als vervangende accu voor je bestaande of als reserve accu. De accu’s komen in verschillende wattages.

Type elektrische fiets
Accu

€ 659,00

€ 479,00
Ecomo 24 Volt Lader

Cortina Ecomo 24 Volt Lader

<p>Deze oplader is geschikt voor het Cortina Ecomo systeem met een 24 volt accu. Dit is een normale lader die een normale oplaadsnelheid heeft. De tijd van opladen is afhankelijk van het wattage van je accu. Een zwaardere accu heeft een langere oplaadtijd.</p>

€ 60,00
Powerpack Performance Frame Accu

Bosch Powerpack Performance Frame Accu

De Bosch Powerpack Performance accu is een krachtige Bosch accu uit de Performance collectie. De Performance collectie is ontwikkeld voor de ambitieuze fietser. De sportieve aandrijving geeft je de juiste power wanneer nodig. De accu is geschikt om op het frame geplaatst te worden.

€ 609,00
Panasonic Accu

Gazelle Panasonic Accu

<p>Losse panasonic accu van Gazelle voor Elektrische Gazelle panasonic fietsen. Een accu die fraai verwerkt zit in de bagagedrager.</p>

Type elektrische fiets
Accu

€ 749,00

Vanaf € 299,00
Bosch A&P Bagagedrager Accucover

Mellen Bosch A&P Bagagedrager Accucover

<p>De Power pack is de meest populaire lithium-ion accu van Bosch. Voor deze compacte bagagedrager moet goed gezorgd worden. Energie-opslag, van de accu&rsquo;s komen het best tot hun recht wanneer de accu tijdens gebruik tussen de 20 en 25 graden celsius zijn. Onder 10 &deg; be&iuml;nvloed de buitentemperatuur de prestaties aanzienlijk en zakt de actieradius. Vrieskou kan ook nadelige gevolgen hebben op de levensduur. Ook extreme hitte is voor een accu niet wenselijk. Dit betekent dat met een accucover je een langere levensduur &amp; betere actieradius hebt voor je accu.</p>

Type elektrische fiets
Accu
€ 39,99
Bafang 43volt Accu

Cortina Bafang 43volt Accu

De Cortina Bafang 43volt accu’s zijn geschikt voor Cortina fietsen die zijn uitgerust met het Bafang motor systeem. Dit is een krachtig motor systeem welke op de Cortina E-U1 gemonteerd zit.

€ 449,00
Panasonic Acculader

Gazelle Panasonic Acculader

Originele lader van Gazelle bedoeld voor het opladen van uw Panasonic accu's.

Type elektrische fiets
Accu
€ 139,00
en Batavus Accu Electric En E-go serie

Sparta en Batavus Accu Electric En E-go serie

De accu van een Sparta elektrische fiets is eenvoudig uitneembaar. Hierdoor is ieder stopcontact geschikt als oplaadpunt.

Type elektrische fiets
Accu
€ 649,00
E-go en Sparta Emotion Accupakket

Batavus E-go en Sparta Emotion Accupakket

Wilt u uw actieradius verhogen? Kies dan voor een nieuw accupakket. 12GOBIKING heeft deze accu voor u.

Type elektrische fiets
Accu

€ 599,00

€ 399,00
En Batavus ION accu

Sparta En Batavus ION accu

De accu van een Sparta elektrische fiets is eenvoudig uitneembaar. Hierdoor is ieder stopcontact geschikt als oplaadpunt.

Type elektrische fiets
Accu

€ 749,00

Vanaf € 449,00
Impulse 36V Acculader

Gazelle Impulse 36V Acculader

<p>Universele lader voor het Impulse aandrijfsysteem. Geschikt voor accu's met verschillende amperes zoals 11Ah, 13Ah, 15Ah en 17Ah.</p>

Type elektrische fiets
Accu
€ 119,99
Powerpack Performance Bagagedrager Accu

Bosch Powerpack Performance Bagagedrager Accu

De Bosch Powerpack Performance accu is een krachtige Bosch accu uit de Performance collectie. De Performance collectie is ontwikkeld voor de ambitieuze fietser. De sportieve aandrijving geeft je de juiste power wanneer nodig. De accu is geschikt voor in de bagagedrager.

€ 799,00

Vanaf € 629,00
Impulse Daum Acculader

Gazelle Impulse Daum Acculader

Originele lader van Gazelle bedoeld voor het opladen van uw Impulse Daum accu's.

Type elektrische fiets
Accu
€ 149,99
ION Bagagedrager Accucover

Mellen ION Bagagedrager Accucover

<p>Voor de ION accu moet goed gezorgd worden. Energie-opslag, van de accu&rsquo;s komen het best tot hun recht wanneer de accu tijdens gebruik tussen de 20 en 25 graden celsius zijn. Onder 10 &deg; be&iuml;nvloed de buitentemperatuur de prestaties aanzienlijk en zakt de actieradius. Vrieskou kan ook nadelige gevolgen hebben op de levensduur. Ook extreme hitte is voor een accu niet wenselijk. Dit betekent dat met een accucover je een langere levensduur &amp; betere actieradius hebt voor je accu.</p>

Type elektrische fiets
Accu
€ 39,99
Impulse Daum Accu

Gazelle Impulse Daum Accu

Losse Impulse Daum accu van Gazelle voor Elektrische Gazelle Impulse fietsen. Een accu die fraai verwerkt laag aan het frame.

Type elektrische fiets
Accu

€ 794,95

€ 699,00
Steps Acculader

Shimano Steps Acculader

<p>Lader voor Shimano Steps accu's types BT-E6000/BT-E6010.</p>

Type elektrische fiets
Accu
€ 200,00

25 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Foto-tabel Lijst
Filter