a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Fiets Leasen


Fiets leasen bij 12GO Biking?

Recent werd bekend dat vanaf 2020 de regels voor een fiets van de zaak worden gelijkgetrokken met de leaseregels voor auto’s en dat er voor fietsen een bijtellingstarief van 7% zal gaan gelden. Dat betekent dat een e-bike met een aanschafwaarde van 2000 euro je afhankelijk van je inkomen tussen de 4,33 en 5,75 euro gaat kosten. Een speed-pedelec van 3500 euro zou je tussen de 7,50 en 10 euro gaan kosten. Een fiets van de zaak via de nieuwe regels gaat dus erg aantrekkelijk worden.

Er is nog veel onduidelijk wat dit praktisch allemaal gaat betekenen en 12GO Biking is momenteel aan het onderzoeken hoe wij klanten hierin in de toekomst het beste kunnen bedienen. Op dit moment kunnen wij in ieder geval nog gewoon fietsen leveren volgens de huidige regels voor een fiets van de zaak. Ook zijn er verschillende manieren waarop je via 12GO Biking gebruik kunt maken van een leaseplan, bijvoorbeeld via Gazelle of Bovag.

Ben jij op zoek naar een leasefiets of fiets van de zaak? Kom dan langs in de winkel voor advies op maat of neem contact op met onze klantenservice (0182-621850 / info@12gobiking.nl).