Onze winkel is open

Menu
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
1

Elektrische fietsen

Filter

BLACK FRIDAY PEGASUS VOLARIO

BLACK FRIDAY PEGASUS VOLARIO

Wil je een nieuwe elektrische fiets kopen? Voor de aanschaf van jouwe nieuwe sportieve elektrische fiets, degelijke elektrische stadsfiets of Speed Pedelec ga je natuurlijk naar 12GO Biking!

Bij ons vind je altijd de E-bike die bij jou past. Wij helpen je graag met eerlijk en onafhankelijk advies. Je kunt proefrijden op onze mega indoor testbaan in onze gigantische fietsenwinkel en met de keuzehulp helpen we jou bij de zoektocht naar een elektrische fiets. 12GO Biking is al meer dan 13 jaar dé specialist in elektrische fietsen.

Stay home, stay safe. Bestel vanuit huis. Wij bezorgen je fiets tijdelijk gratis én 100% rijklaar thuis!

Populaire soorten elektrische fietsen

Elektrische stadsfietsen | Elektrische hybrides | Speed Pedelecs | Elektrische mountainbikes | Elektrische damesfietsen | Elektrische herenfietsen


Lees meer
Lees minder

Elektrische stadsfietsen

Elektrische hybride fietsen

Naar high speed e-bikes

Bekijk de top 5 beste E-bikes in prijs/kwaliteit!

Elektrische stadsfietsen

Elektrische hybride fietsen

Naar high speed e-bikes

Bekijk de top 5 beste E-bikes in prijs/kwaliteit!

TOPFIETS
Ravenna E8F 2021

€ 2.799,00

Vanaf € 2.59900
TOPFIETS
Finez E-go Active Plus N7 2021

€ 2.699,00

Vanaf € 2.42900
TOPFIETS
Solero EVO 9 2021

€ 2.799,00

Vanaf € 2.49900
TOPFIETS
Siena E7F 2021

€ 2.499,00

Vanaf € 2.29900
Orange C7+ HMB 2021
(5)

€ 2.499,00

Vanaf € 2.24900
38% KORTING
Pace SX 2020
(1)

€ 3.999,00

Special Price € 2.49900

Paris C7 HMB 2021
(2)

€ 1.999,00

Vanaf € 1.89900
BLACK FRIDAY
District+ 7 2020
(1)

€ 3.199,00

Vanaf € 2.69900
M8B Active Plus 2020
(7)

€ 2.699,00

Vanaf € 2.42900
Paris C7+ HMB 2021

€ 2.299,00

Vanaf € 2.09900

Wat is een elektrische fiets, e-bike of ebike?

Elektrische fiets, e-bike of ebike zijn allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde concept. Elektrische fietsen zijn tweewielers die voorzien van een extra, elektrische hulpmotor zodat je makkelijker vooruit komt. De accu en motor zijn dan ook het kloppende hart van elektrische fietsen. Op een elektrische fiets heb je daardoor altijd het gevoel dat je de wind in je rug hebt.

Waarom kopen steeds meer mensen een elektrische fiets?

Elektrische fietsen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat vinden wij niet gek, want een elektrische fiets is ideaal als je iets langere afstanden naar werk wilt overbruggen zonder moe te worden of om een boodschap mee te doen. Dankzij de trapondersteuning is het namelijk eenvoudiger om langere afstanden op de fiets af te leggen of om een zware tas boodschappen thuis te krijgen. Bovendien zien elektrische fietsen er ook steeds fraaier uit! Sommige modellen zijn zelfs nauwelijks meer van een normale fiets te onderscheiden.

Naast dat fietsen een stuk prettiger wordt met een elektrische fiets, kiezen ook steeds meer mensen voor de elektrische fiets als vervanging voor de auto of het openbaar vervoer. Veel mensen zijn de drukte van de spits zowel op de snelweg als in de trein zat en besluiten daarom om steeds meer de elektrische fiets naar werk te pakken. Met een elektrische fiets kom je dankzij de ondersteuning namelijk niet helemaal bezweet aan op werk, in tegenstelling tot een fiets zonder ondersteuning. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld geen douches hebt op werk.

Welke typen elektrische fietsen zijn er?

Elektrische fietsen en e-bikes zijn te vinden in allerlei soorten en maten. Wij durven zelfs te zeggen dat er voor iedereen wel een elektrische fiets is die perfect aansluit bij zijn of haar wensen. Om te beginnen kun je natuurlijk kiezen uit elektrische herenfietsen, elektrische damesfietsen of elektrische fietsen met een trapezeframe. Verder hebben wij een enorm breed assortiment aan elektrische stadsfietsen, elektrische hybride fietsen, Speed Pedelecs, elektrische racefietsen en elektrische mountainbikes.

Elektrische fiets of e-bike kopen, waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische fiets?

Bij 12GO Biking staan wij altijd klaar om jou te helpen bij de keuze voor een elektrische fiets. In onze mega fietsenwinkel staat een groot team e-bike experts voor je klaar die alles over jouw nieuwe elektrische fiets haarfijn uit kunnen leggen. Bovendien hebben we voor jou de e-bike keuzehulp, als je vooraf wilt oriënteren of online een elektrische fiets wilt kopen. Ook brengen wij ieder jaar een e-bike koopgids uit. Als je twijfelt is het natuurlijk ook altijd goed om langs te komen in onze enorme fietsenwinkel om jouw nieuwe elektrische fiets te testen op onze mega indoor testbaan. Bij 12GO Biking vind je altijd de juiste elektrische fiets voor jou!

De aandrijving of motorpositie van je elektrische fiets

Op het gebied van aandrijving heb je drie opties voor jouw nieuwe elektrische fiets. Je kunt kiezen voor een voorwielmotor, een middenmotor en een achterwielmotor. De positie van de motor op jouw elektrische fiets bepaalt voor een groot deel het rijgedrag van de fiets. Een elektrische fiets met een middenmotor biedt het meest stabiele rijgedrag en is daardoor ook het populairst. De middenmotor zorgt namelijk voor zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning en een laag zwaartpunt. Een elektrische fiets met voorwielmotor zien we vaak in het instapsegment, doordat deze motoren een stuk voordeliger zijn. Een elektrische fiets met voorwielmotor stuurt wel iets minder stabiel. Een achterwielmotor zien we voornamelijk op sportievere elektrische fietsen en zijn uitstekend geschikt voor glooiend terrein. Het nadeel van een achterwielmotor is dat je geen naafversnelling kunt gebruiken.

De accu van jouw elektrische fiets

Naast je motor is de accu natuurlijk het belangrijkste onderdeel van jouw e-bike. De accu zorgt dat je fiets jou van A naar B kan brengen. Ook op het gebied van accu’s valt er wat te kiezen. Namelijk de grootte van je accu (en dus gelijk de actieradius) en de positie. Je kunt kiezen voor een elektrische fiets met drageraccu, elektrische fiets met accu aan het frame of een elektrische fiets met een geïntegreerde accu.

Hoge kwaliteit elektrische fietsen of e-bikes

Bij 12GO Biking vind je alleen maar elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je zorgeloos op jouw e-bike kunt fietsen. Om de kwaliteit te waarborgen verkopen wij alleen maar merken die kwalitatief gezien van de bovenste plank zijn. Een kwalitatief goede elektrische fiets zorgt dat jij altijd met een glimlach op de fiets stapt en onderweg zo min mogelijk ongemakken ervaart van de fiets.

Jij als klant wilt natuurlijk ook niets liever dan fietsen op jouw e-bike zonder hier al te veel naar om te hoeven kijken. Dat begrijpen wij bij 12GO Biking ook heel goed. Elektrische fietsen die je bij ons koopt zijn altijd uitgerust met zeer betrouwbare motoren van Bosch, Shimano of Bafang. De e-bikes worden voorzien van uitstekende versnellingen, zodat je soepel overschakelt naar de volgende versnelling. Verder zijn elektrische fietsen bij ons voorzien van kwalitatief uitstekende remsystemen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet snel genoeg tot stilstand komt. Elektrische fietsen bij 12GO Biking zijn kwalitatief uitstekend én zeer veilig.

Elektrische fiets of e-bike leasen of zakelijk kopen

We zien het steeds meer. Elektrische fietsen leasen of zakelijk kopen. Heel handig als je bijvoorbeeld niet in één keer wilt betalen voor een, vaak prijzige, elektrische fiets of speed pedelec. Met het leasen van een elektrische fiets spreid je de kosten uit over een langere periode. Ook wanneer je een elektrische fiets zakelijk koopt haal je daar belastingtechnisch voordeel uit. Kom daarom langs in onze mega fietsenwinkel of neem contact op met de klantenservice om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou!

Fiets met trapondersteuning kopen

Een fiets met trapondersteuning is hetzelfde als een elektrische fiets of ebike. De ondersteuning bij een fiets met trapondersteuning varieert door de kracht en positie van de motor. Een fiets met trapondersteuning is bij ons verkrijgbaar vanaf €1200,- Maar; een goedkope ebike kopen is vaak niet de meest goedkope oplossing. Bekijk onze prijscategorieën voor ebikes hier!

Bekijk ons volledige assortiment elektrische fietsen

Elektrische stadsfietsen | Elektrische hybride fietsen | Speed Pedelecs | Elektrische mountainbikes

Trek elektrische fietsen | Cannondale elektrische fietsen | Pegasus Elektrische fietsen | Batavus elektrische fietsen | Koga elektrische fietsen | Sparta elektrische fietsen | Merida elektrische fietsen | Kalkhoff elektrische fietsen | Scott elektrische fietsen | Cortina elektrische fietsen | Gazelle elektrische fietsen | Flyer elektrische fietsen