Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische fietsen | Bosch Performance Line CX

EVO CX 2021

€ 3.249,00

€ 2.89900
OUTLET
Tecaro EVO 10 2020

€ 3.899,00

Vanaf

Vanaf € 3.19900

OUTLET
Pace BX 11v 2020
(6)

€ 3.999,00

Vanaf € 3.19900
20% KORTING
EVO CX 2020
(1)

€ 2.899,00

Vanaf € 2.49900

Elektrische fietsen met Bosch Performance Line CX motor

Voor een elektrische fiets met Bosch Performance Line CX motor is geen enkel avontuur te ver gegrepen. Deze motor zorgt er namelijk voor dat je alles aankan, van een steile klim tot een uitdagend mountainbike parcours, fietsen met deze motor kunnen het allemaal. Ook in de stad misstaat een e-bike met Bosch Performance Line CX motor natuurlijk niet, je raast zo alle auto's voorbij, bent snel weg bij het stoplicht en neemt het op tegen de brommers en scooters. 

De Bosch Performance Line CX motor heeft een maximaal ondersteuningsniveau van 340%, waardoor jij altijd de juiste ondersteuning kunt krijgen, zelfs een hele krachtige ondersteuning. De motor heeft een maximaal draaivermogen van 75 Nm, waardoor je een zeer krachtige acceleratie hebt. Je bent zo weg bij het stoplicht, en je hoeft maar eventjes aan te zetten om snel iemand voorbij te kunnen rijden. In de stad ben je enorm wendbaar, en als je vanuit stilstand weer snel op tempo moet komen is dat geen enkel probleem. 

E-bike met Bosch Performance Line CX motor kopen

De Bosch Performance Line CX motoren kunnen op allerlei verschillende fietsen gevonden worden, om te beginnen bij elektrische stadsfietsen. Ideaal voor iedereen die graag fietst, en gericht is op comfort, maar op zijn tijd ook wel eens een leuk tochtje wil fietsen. Daarnaast zijn er ook veel elektrische hybride fietsen die deze motor gebruiken, om zo de fietsers te voorzien van maximale ondersteuning tijdens de vele tochten die gemaakt zullen worden. De Bosch Performance Line CX motor wordt ook veelal gebruikt bij elektrische mountainbikes, omdat dit type fiets toch iets meer ondersteuning nodig heeft dan een elektrische stadsfiets. De motor is krachtig genoeg om jou te voorzien van alle gewenste ondersteuning, om een lach op jouw gezicht te toveren.