Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische fietsen | Bosch Performance Line

TOPFIETS
Solero EVO 9 2021

€ 2.949,00

Vanaf

Vanaf € 2.59900

OUTLET
Pace B10 LTD 2020

€ 4.499,00

€ 3.99900
TOPDEAL
Ravenna Evo 5 Belt 2021

€ 3.549,00

€ 3.49900
TWEEDEKANS
Gotour6 7.23 2021 Tweedekans

€ 5.199,00

Vanaf

Vanaf € 4.89900

Elektrische fiets met Bosch Performance Line motor

Een Elektrische fiets met de Bosch Performance Line motor richt zich vooral op uitstekende prestaties. Deze motor kan zich meten met zeer krachtige motoren en biedt meer dan voldoende ondersteuning. Elektrische fietsen met de Bosch Performance Line motor bieden jou de mogelijkheid om het avontuur aan te gaan, deze motor biedt veel mogelijkheden, ook om eens wat verder te fietsen dan dat je gewend bent, of juist om op een hele nieuwe manier te genieten van wat de omgeving te bieden heeft. 

De Bosch Performance Line motor heeft een maximale ondersteuning van 300%, waardoor deze motor zich perfect leent voor lange en sportieve ritten. De motor heeft een maximaal draaimoment van 65 Nm, waardoor je een directe en sportieve acceleratie mogelijk maakt. Je zult snel weg zijn bij het stoplicht en ook als je iemand gaat inhalen ben je er zo voorbij. Je hoeft maar heel even aan te zetten en de fiets springt weg, ook bij een hoge trapfrequentie. De motor is krachtig, en biedt veel ondersteuning voor tijdens jouw rit. 

E-bike met Bosch Performance Line motor kopen

Als je op zoek bent naar een elektrische fiets met een Bosch Performance Line motor, ben jij waarschijnlijk op zoek naar een sportieve fiets, die je in al jouw avonturen kan ondersteunen. Deze elektrische fietsen vallen voornamelijk binnen de categorie van elektrische hybride fietsen, waarmee de fiets meer gericht is op langere ritten dan even naar de supermarkt heen en weer. Dit soort fietsen is perfect geschikt om op een vrijdagmiddag een lange fietstocht te maken door de polders, of om op familiebezoek te gaan bij iemand die een aantal dorpen verderop woont. Ook elektrische stadsfietsen zijn met deze motor uitgevoerd. Met een e-bike met Bosch Performance Line motor weet jij zeker dat je voldoende ondersteund zal worden, waardoor je het lang vol zult houden op en met de fiets.