Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische fietsen | Bosch Active Line

Elektrische fiets met Bosch Active Line motor

Elektrische fietsen met een Bosch Active Line motor zijn vaak fietsen die behoren tot de categorie stadsfietsen of hybride fietsen. De Bosch Active Line motor is namelijk een motor die voornamelijk is gericht op het gebruik binnen de stad, waar een hele sterke ondersteuning vaak niet nodig is. De ondersteuning die deze motor biedt is echt bedoeld als ondersteuning, en niet zozeer als (gedeeltelijke) vervanging van het menselijk trappen. 

De Bosch Active Line motor biedt een maximaal ondersteuningsniveau van 250%, het kan dus 250% van jouw trapvermogen leveren. Het maximale draaimoment is 40 Nm, dat is genoeg voor een zachte aandrijving, en dat is perfect voor het rijden in de stad. Deze motor ondersteunt tot een snelheid van 25 kilometer per uur. De motor is zuinig en erg stil, vanwege de gematigd gedoseerde ondersteuning. Het biedt net even dat ene duwtje in de rug dat je nodig hebt. 

Elektrische fiets met Bosch Active Line motor kopen

Ben je op zoek naar een e-bike met een Bosch Active Line motor? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar een elektrische stadsfiets met deze motor, of naar een elektrische hybride fiets met deze motor. Dit zijn fietsen die dagelijks gebruikt kunnen worden, om jou dag in, dag uit te voorzien van een lichte ondersteuning, om de fietstochten net even wat leuker te maken.