Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische fietsen | 2019

Kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten via [email protected] of 0182-621850 dan helpen we je graag verder!

Elektrische fiets uit 2019

Elektrische fietsen uit 2019 zijn nog redelijk recent uitgebracht. Elektrische fietsen uit 2019 zijn nog volop beschikbaar, en worden langzaamaan minder verkocht, omdat fabrikanten de collectie voor 2020 al gepresenteerd hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de 2019 fietsen niet meer goed zijn, want ook op een fiets uit 2019 kan nog meer dan prima gefietst worden. Elektrische fietsen uit 2019 zijn steeds meer uitgerust met een middenmotor, wat toch wel een trend is in de elektrische fietsen. Een middenmotor kan meer kracht leveren dan een voorwielmotor, en de motor ligt lager ten opzichte van de grond, waardoor de fiets stabieler rijgedrag zal vertonen. 

In 2019 werden steeds meer elektrische fietsen uitgerust met een geïntegreerde accu in het frame, ten opzichte van een accu in de bagagedrager. Er is meer keuze wat betreft accu's en motoren, waardoor je een elektrische fiets kunt kopen die volledig voldoet aan jouw wensen. 

Verschillende modellen elektrische fietsen in 2019

In 2019 zijn er meerdere typen fietsen uitgebracht met elektrische ondersteuning. Waar het eerst alleen maar ging om de elektrische stadsfietsen, zijn nu ook hybride fietsen, mountainbikes en racefietsen aan de beurt. De elektrische mountainbike wint aan populariteit, om ook op ruig terrein gebruik te kunnen maken van elektrische ondersteuning, waardoor je langere avonturen aan kunt gaan en niet hoeft na te denken over limieten. Steeds meer fabrikanten ontwikkelden elektrische mountainbikes, dus de keuze is reuze. Bijna alle grote merken hebben in 2019 elektrische fietsen uitgebracht, waardoor de e-bike aan populariteit aan het winnen is.