Meer items toegevoegd aan kledingoutlet ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Makkelijk opstappen met lage frames van e-bikes

Een elektrische fiets met lage instap kan dé uitkomst zijn voor iedereen die weleens moeite heeft met opstappen, of voor iemand die geen zin heeft om zijn of haar benen ver op te tillen. Met een lage instap zorg je ervoor dat je gemakkelijk de fiets pakt, en dat je dus ook meer mogelijkheden zult zien om te gaan fietsen. De ondersteuning van de elektrische motor zal als een duwtje in de rug voelen, waardoor de kans groot is dat je vaker op de fiets zult stappen. De wielen van een elektrische fiets met lage instap zijn vaak kleiner dan een reguliere elektrische damesfiets, zodat je met deze kleinere wielen beter bij de grond zult kunnen komen. In tegenstelling tot elektrische herenfietsen hebben fietsen met een lage instap uiteraard geen horizontale buis tussen het stuur en het zadel. Fietsen met een lage instap zijn meestal elektrische hybride fietsen, elektrische stadsfietsen of E45 Speed Pedelecs.

De voordelen van een elektrische fiets met lage instap

Hét grote voordeel van een elektrische fiets met lage instap is natuurlijk het feit dat je enorm makkelijk kunt opstappen. Geen gedoe met accu's, bovenbuizen of een grote motor die in de weg zit. Je zult geen fietsen vinden die gebruiksvriendelijker zijn dan fietsen met een lage instap. We zien daarom ook vaak dat senioren kiezen voor een lage instap. Wanneer opstappen moeilijker wordt, maar je nog wel gewoon wilt blijven fietsen is dit de uitkomst!

Elektrische damesfiets fiets met lage instap kopen

Het is van groot belang dat je weet welke fiets je wil en dat je zeker bent van je zaak, want je zult deze e bike voor langere tijd gaan gebruiken. Kom daarom langs in onze winkel, zodat je nog wat laatste adviezen in kunt winnen bij onze specialisten of dat je een mooi testrondje kunt rijden op onze mega indoor testbaan, om zeker te weten dat deze fiets volledig bij jouw wensen past. 

Alle elektrische fietsen met een alge instap

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


Kiyoh logo


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4africa.

Filteren
Huidige filters
  1. Lichaamslengte 1.45m - 1.49m
  2. Lichaamslengte 1.60m - 1.64m
  3. Model Lage Instap
Selectie verfijnen
Model
  1. Herenfiets 6 producten
  2. Damesfiets 6 producten
  3. Lage Instap 0 producten
  4. Trapeze frame 1 product