Meer items toegevoegd aan kledingoutlet ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
€ 2.89900
NIEUW
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Scheuren door de stad met de Bosch Active Line Plus

Er zijn veel elektrische fietsen op de markt die zijn voorzien van een Bosch Active Line Plus middenmotor. Meestal zijn het elektrische stadsfietsen en elektrische hybride fietsen die uitgerust zijn met deze motor. De Bosch Active Line Plus is de grote broer van de normale Bosch Active Line motor, het verschil zit hem in het vermogen. De Bosch Active Line Plus is een stille maar krachtige motor met een koppel van 50 Nm. Dit voorziet een maximale ondersteuning van 270% van het door de fietser geleverde vermogen. In ons blog over de Bosch middenmotoren vind je de verschillen met de rest van de Bosch middenmotoren. 

Voor welk gebruik is de Bosch Active Line Plus geschikt?

Fietsen met een Bosch Active Line Plus motor zijn geschikt voor in de stad en meestal ook om een recreatieve tocht te maken die wat langer is dan je gewoonlijke route naar je werk. De software van de Bosch Active Line Plus biedt een dynamische modus, hiermee fiets je gemakkelijker en soepeler weg vanuit stilstand en blijft de ondersteuning constant, wat de Bosch Active Line Plus ideaal maakt voor gebruik in de stad. De motor is 3,2 kg wat hem behoorlijk licht maakt in vergelijking met andere middenmotoren. De motor zal harmonieus ondersteunen en acceleren, waardoor jij een fijn gevoel op de fiets zult ervaren. 

E-bike met Bosch Active Line Plus motor kopen

Grote kans dat jij op zoek bent naar een elektrische stadsfiets met Bosch Active Line Plus motor of elektrische hybride fiets met Bosch Active Line Plus motor. Met deze motor kan je namelijk nét die ene paar kilometers extra fietsen, waardoor deze ebike geschikt is voor de wat langere dagelijkse afstanden. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende displays, accu's, verschillende afmontages en de plaats van de accu. Een elektrische fiets met Bosch Active Line Plus motor is er in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een e bike is die bij jouw wensen past. Heb je een fiets met een Bosch Active Line Plus op het oog maar wil je hem liever een keer testen voordat je een definitieve keuze maakt? Kom dan langs in onze winkel en maak een proefrit op onze e-bike testbaan! Mocht je nog helemaal geen idee hebben over welke elektrische fiets je aan wil schaffen? Lees dan onze e-bike koopgids.

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


Kiyoh logo


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4africa.

Actieradius

De stelregel hierbij is dat je afhankelijk van het type accu per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen. 

De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.

Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.