Meer items toegevoegd aan kledingoutlet ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
€ 2.89900
NIEUW
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Comfortabele e-bikes met geveerde voorvork

Elektrische fietsen die voornamelijk gericht zijn op comfort bevatten bijna allemaal een geveerde voorvork. Een elektrische fiets met een geveerde voorvork zorgt voor meer comfort door het verminderen van de druk op de polsen en op de armen. Met een geveerde voorvork zorg je er namelijk voor dat je minder merkt van kleine obstakels op de weg, slechte wegen en hobbels. Door de demping worden niet alle trillingen doorgegeven aan je armen, handen en polsen, maar worden ze door de vering juist tegengehouden. Als je echt comfortabel wilt fietsen is een geveerde voorvork gewenst. 

E-bike met geveerde voorvork kopen

Een geveerde voorvork in combinatie met elektrische ondersteuning is op veel verschillende fietsen te vinden. Als eerste is deze combinatie op veel elektrische stadsfietsen en elektrische hybride fietsen te vinden. De demping is dan niet heel hoog, maar wel ruim voldoende om de oneffenheden op de Nederlands wegen tegen te gaan. Daarnaast zijn zo goed als alle elektrische mountainbikes voorzien van een geveerde voorvork, echter krijgt de voorvork wel een hele andere dimensie in dat segment. Een geveerde voorvork op een mountainbike zorgt ervoor dat je op de parcours de meest technische obstakels kunt overwinnen, zonder dat dit uitputtende kracht kost. Je zult er nog steeds wel wat van merken, maar je kunt met meer comfort over het parcours heen blazen. Een geveerde voorvork is ook op een speed pedelec geen overbodige luxe, omdat je bij hoge snelheden meer oneffenheden van het wegdek zult voelen. Op hoge snelheid over hobbels is ook fijner met een geveerde voorvork. 

Weet je niet zeker of een geveerde voorvork wat voor jou is en wil je een elektrische fiets met een geveerde voorvork testen? Dan kan dat op onze 400 meter lange testbaan in onze winkel!

Bekijk hier alle elektrische fietsen met een geveerde voorvork

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


Kiyoh logo


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4africa.

Filteren
Huidige filters
  1. Lichaamslengte 1.75m - 1.79m
  2. Aantal Wh accu 750 - 1000 Wh
  3. Geveerde voorvork Geveerde voorvork
Selectie verfijnen
Categorie
Model
  1. Herenfiets 1 product
  2. Damesfiets 1 product
Motor type
  1. Bosch Active Line Plus 1 product
  2. Bosch Performance Line CX 1 product
Minder
Actieradius
  1. 60 - 120 km 1 product
  2. 75 - 150+ km 1 product

Actieradius

De stelregel hierbij is dat je afhankelijk van het type accu per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen. 

De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.

Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.