Meer items toegevoegd aan kledingoutlet ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Sparta elektrische fietsen

Sparta elektrische fietsen

Met de keuzehulp elektrische fietsen helpen we jou bij de zoektocht naar een elektrische fiets. 

Populaire soorten elektrische fietsen

Elektrische dames fietsen | Elektrische stadsfietsen | Elektrische hybride fietsen

Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sparta e-bikes uit eigen land

Het bekende Nederlandse fietsenmerk Sparta was vroeger bekend om de kwalitatieve en scherp geprijsde stadsfietsen en de fietsen met een steunmotortje op benzine. Sparta biedt nog steeds uitstekende kwaliteit voor een zacht prijsje, maar het oer-Hollandse merk is ook met zijn tijd meegegaan en heeft inmiddels een ruime collectie elektrische fietsen in het assortiment.

Sparta elektrische fiets voor dagelijks gebruik 

Voor gebruik in de stad is er een breed aanbod Sparta elektrische stadsfietsen. Binnen deze collectie vind je de A-Shine, A-Lane, C-Grid en D-Rule modellen. Deze elektrische fietsen houden het midden tussen betaalbaarheid en luxe, zonder dat je inlevert op kwaliteit. Ben je op zoek naar een fiets voor langere tochten? Bekijk dan de elektrische hybride fietsen van Sparta of het gehele assortiment elektrische hybride fietsen

Voor iedereen een Sparte e-bike naar wens

Bij Sparta heb je volop keuze als het gaat om prijsklasse, looks, én type ondersteuning. Sparta heeft in de loop der jaren hun gamma aan elektrische fietsen flink uitgebreid, en biedt nu ook kwalitatief zeer goede fietsen aan, met bijvoorbeeld een Bosch middenmotor. De sparta e-bikes bieden veel keuze, en er zal altijd een elektrische fiets van Sparta zijn die aan jouw wensen voldoet. De meeste Sparta e-bikes maken gebruiken van een middenmotor. Voor de plaats van de accu kun je kiezen tussen een Elektrische fiets met een accu geïntegreerd in het frame en de Sparta elektrische fietsen met een accu aan het frame.

Sparta A serie, een echte allrounder

De A van allround, met deze serie beschikt Sparta over een breed aanbod aan e-bikes met een comfortabele zithouding voor alle dagelijkse ritten. ideaal als je even naar de winkel moet voor een boodschap. Met een e-bike fiets je altijd met de wind in je rug naar je bestemming. 

Elektrisch en stijlvol door de stad heen met een Sparta e-bike

Een echte e-bike voor in de stad met de C oftewel city-serie. Een prachtig design en city-proof eigenschappen. De eigenschappen van deze fiets kenmerken zich als zeer wendbaar, onderhoudsvrij en speciaal ontworpen om de drukte van de stad te trotseren.  

Sparta D-serie voor een e-bike om ver mee te fietsen

De D-serie is voor de e-biker die graag flinke afstanden aflegd op de fiets. De D-serie is gebouwd om alle elementen te overwinnen. De sterke motor zorgt ervoor dat jij altijd uitgerust aankomt op je bestemming. 

Speed pedelecs van Sparta

Sparta heeft diverse speed pedelecs ook wel mE45 Speed E-bikes genoemd in het assortiment. Deze fietsen hebben geweldige rijeigenschappen en zijn het geheime wapen van de forens die geen zin heeft om twee keer per dag in de file of in het halletje van de trein te staan. Bekijk de beschikbare Speed Pedelecs van Sparta bij 12GO Biking.

Test je favoriete Sparta bij 12GO Biking

12GO Biking is een van de grotere Sparta dealers in Nederland en heeft de meeste Sparta elektrische fietsen direct leverbaar uit voorraad. We staan uiteraard ook voor je klaar voor een servicebeurt of reparatie.

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


Kiyoh logo


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4africa.