0

Winkelmand

  Totaal
  Home  Hybride 

  Soorten Hybride

  1. Crosshybride

  Sportieve fiets met geveerde vork en banden met profiel. Deze fiets is zowel geschikt voor gebruik in het bos als op de weg. U kunt met een cross-hybride niet een echte mountainbike route rijden maar een verhard bos- of zandpad moet geen probleem zijn.

  Cross-hybrides kunnen gemakkelijk worden voorzien van stapborden, bagagedrager en eventueel een slot of standaard.

  Kenmerken van een Cross-Hybride fiets:

  • Banden geschikt voor zowel het bos als de weg
  • geveerde voorvork
  • soms schijfremmen

  Alle Cross hybrides bekijken? Klik hier.

  2. Fitness fiets

  De fitness fietsen zijn bedoeld als snelle fietsen om veel kilometers mee te maken op de weg. U kunt met deze fietsen niet het bos. De fiets heeft geen geveerde voorvork en de banden hebben minder profiel. Deze lichtgewicht fietsen zijn zeer geschikt om langere afstanden mee over de weg te rijden en zijn niet veel zwaarder of langzamer dan een ‘echte’ racefiets.

  Fitness fietsen kunnen gemakkelijk worden voorzien van stapborden, bagagedrager en eventueel een slot of standaard.

  Kenmerken van een Fitness fiets:

  • Banden met weinig profiel, dus voor op we weg
  • Comfortabele doch sportieve zithouding
  • Licht gewicht

  Alle Fitness hybrides bekijken? Klik hier!

  3. Trekking fiets

  Een trekking fiets is een cross-hybride of een fitness fiets maar dan aangekleed met trekking onderdelen. Zoals spatborden, bagagedrager, verlichting en een slot. Deze fietsen zijn bedoeld om trek tochten te maken en de fiets kan eventueel uitgerust worden met bagage. Bij de hybride fietsen zit alles erop en eraan, de fietsen zijn zeer compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien.

  Trekking fietsen zijn net even iets completer qua uitrusting dan een cross-hybride of fitness fiets maar stukken lichter en sportiever dan een echte stadsfiets.

  Kenmerken van een trekkingfiets:

  • Aangekleed met spatborden, bagagedrager en eventueel kettingscherm of slot .
  • Combinatie banden voor de weg en licht terrein.
  • Comfortabele zithouding waardoor u langere tijd prettig op de fiets kunt zitten.

  Feit blijft dat veel aanpassingen en de keuze voor een fiets toch persoonlijk is. Het is daarom belangrijk om goed te kijken wat u wilt doen met de fiets en wat u van de fiets verwacht. Fietsen is toch iets wat de benen moeten doen en ieder persoon heeft zijn persoonlijke voorkeur over onderdelen, merken of materialen.

  Ieder mens is anders en daarom kan ook iedere fiets anders zijn. Voor een persoonlijk advies en eventuele aanpassingen bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Waar wij een zeer brede collectie hebben aan verschillende hybride fietsen en alle accessoires die daarbij horen.

  In onze winkel vindt u in elke prijsklasse een grote keuze. In elke prijsklasse is veel te kiezen. Zowel in het hogere segment als in het lagere segment hebben wij veel fietsen staan. Wij bekijken graag met u welk soort fiets voor u het meeste geschikt is en welke modellen het meest interessant voor u zijn. Komt u gerust langs in onze winkel waar onze verkoopmedewerkers u graag verder helpen met het maken van de juiste keuzes.

  Alle Trekking hybrides bekijken? Klik hier!