Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Winnaar bekend: Winactie 2019

Winnaar bekend: Winactie 2019

Elke dag helpen we mensen met mooie nieuwe fietsen. De trotse bezitters van nieuwe fietsen, kunnen meedoen met de speciale actie op social media. Deze actie werkt als volgt: maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen door een mooie foto met je nieuwe fiets te plaatsen op Instagram of Facebook met de hashtag: #12gobiking en tag @12go_biking.

De winnaar uit 2019 is: Marlies! Zij kocht samen met haar man Richard een Gazelle Bloom C7.

Bekijk de winnende foto:

Bekijk hoe de winnaar compleet verrast wordt.

Om Marlies met haar fiets naar de winkel te lokken bedachten we een complot met Richard, haar man. We vroegen Marlies om terug te komen naar de winkel te komen in verband met een terugroepactie voor haar Gazelle. Hier voor zou ze met de fiets naar de winkel moeten komen. In de winkel werd ze compleet verrast.

Interview met de winnaar.

Wat leuk dat jullie er zijn! We zijn benieuwd naar jullie ervaring bij 12GO Biking. Hoe was je ervaring bij 12GO Biking?
Richard: "De ervaring was positief. Dit zat met name in het proces van het kopen van de fietsen. Boven werden we keurig en goed geholpen bij het uitzoeken en testen van de fietsen. Voor de accessoires werden we doorverwezen naar beneden. Hier was het nog wel even uitzoeken of de kinderzitjes zouden passen, maar uiteindelijk werden ze er meteen kosteloos opgezet. Daarbij moet ik zeggen dat we goed geïnformeerd zijn met de keuze van accessoires en kinderzitjes."

Had je verwacht dat je zou winnen met de win-actie?
Richard: "Haha! Dat zeker niet! Omdat ik in het complot zat moest ik Marlies meelokken naar de winkel met fiets, ik gaf aan dat de fiets dringend voor een terugroepactie naar de winkel moest. Ik moest mijn lachen echt even inhouden toen Marlies zei dat ze nooit meer wat gehoord had van die actie (lees: terugwinactie aankoop) waar ze aan mee had gedaan."

Hoe heeft je man je overgehaald om naar de winkel te komen (helemaal uit Den Haag) zonder te verklappen wat de reden was?
Marlies: "Hij gaf aan dat hij was gebeld vanwege een terugroepactie voor de Gazelle Bloom en dat dat niet te lang kon wachten. Toen ik nog een keer ging fietsen zei Richard nog: "doe je wel voorzichtig vanwege die terugroepactie". Ik had echt niks door.."

Hoe bevalt de Gazelle Bloom?
"Hij bevalt echt super goed. Het is een fijne mamafiets met ruime opstap, stevig standaard en je stuur is makkelijk vast te zetten om de kleine veilig er in te zetten en uit te halen. Ook de 7 versnellingen zijn een aanvulling, ook al is Den Haag vrij vlak."

Kan de kleine al fietsen?
"Nee nog niet, ze wordt in april twee jaar. Inmiddels wel een nieuw kinderzitje aangeschaft, zodat ze achterop kan zitten!"

Wat wordt jullie volgende aankoop bij 12GO Biking?
"Fietsje voor Sofie, we zullen dan zeker weer langskomen om ons goed te laten informeren. Nogmaals super bedankt!"

Een foto van Marlies, Sofie en de Gazelle Bloom na het winnen van het aankoopbedrag.

Winactie 2020

Ook in 2020 is deze actie weer gestart! Wil je ook kans maken om je aankoopbedrag terug te winnen? Koop dan je fiets bij 12GO Biking en plaats een foto met #12gobiking en @12go_biking op Instagram of Facebook.

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Interview met gouden randje: Social media actie 2020 Interview met gouden randje: Social media actie 2020