Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Winnaars Fiets van het jaar 2020 bekend!

Winnaars Fiets van het jaar 2020 bekend!

Welke fiets is nou de beste fiets van het jaar? De Fiets Awards geven daar uitsluitsel over. En dit jaar zijn alle fietsen van het jaar bij 12GO Biking te koop. Het is nu ook onafhankelijk bewezen: Wij verkopen de beste fietsen van Nederland! 

Fiets Awards 2020

De Fiets Awards 2020 wordt georganiseerd door RAI verenigingen, die als doel hebben om innovatie aan te brengen in de fietswereld. De afgelopen weken werden de nominaties bekend gemaakt, en daar waren al een heleboel mooie fietsen genomineerd die te koop zijn bij 12GO Biking. En wat blijkt nu? In elke categorie heeft een fiets gewonnen die bij ons te koop is.

Winnaar Fiets van het jaar 2020: Batavus Finez

In de categorie 'Fiets van het jaar' heeft de Batavus Finez N7 2020 gewonnen. Deze super complete stadsfiets is ontworpen in samenwerking met de TU Delft. Door zijn super stabiele frame en perfecte rijeigenschappen in allround gebruik is de Finez klaar voor elke soort rit! De fiets is uitgerust met voorvering en een geveerde zadelpen waardoor hobbelige ruwe wegen geen enkel probleem zijn. De dichte kettingkast voorkom je dat er vuil tussen je ketting komt. Dat is lekker onderhoudsarm en je kunt er langer (zonder zorgen) mee door blijven fietsen.


Winnaar E-bike van het jaar 2020: Trek Allant+ 7 2020

In de categorie E-bike van het jaar zijn de beste elektrische fietsen met elkaar vergeleken. Als winnaar kwam de Trek Allant+ 7 2020 uit de bus. Deze fiets is dan ook een van de meeste gewilde e-bikes in ons assortiment. Met de geintegreerde accu van 500Wh kun je eindeloos fietsen door de Hollandse polder, maar mocht dat niet genoeg zijn, dan is de accu zelfs uit te breiden met RangeBoost. Hiermee voeg je in één klap dubbele hoeveelheid toe aan de accu. Daarnaast onderscheid deze fiets zich door de geveerde voorvork met lockout. Hierdoor kun je je rit zo aangenaam maken als je zelf wil, met of zonder vering in de voorvork.


Winnaar Speed Bike van het jaar: Gazelle Ultimate Speed 380 2020

De Gazelle Ultimate Speed 380 2020 is een enorm herkenbare fiets uit de Ultimate serie. Er is vast en zeker iemand uit uw straat die ook een Gazelle Ultimate in de schuur heeft staan. De fiets is in vele uitvoeringen verkrijgbaar, waarvan dit de snelste variant is. Deze Speed Pedelec haalt snelheden tot wel 45 kilometer per uur. Ideaal om de files te ontwijken en op een gezonde manier het woon-werk verkeer af te leggen. Met de Enviolo Trekking naaf gaat het schakelen traploos. Het is als het ware alsof je met een automaat rijdt. De brede banden geven de fiets niet alleen stoer uiterlijk, maar zijn ook nodig voor de grip op hogere snelheid. De onderhoudsarme riemaandrijving maakt de fiets echt helemaal af!


Winnaar Racefiets van het jaar: Cannondale Supersix Evo Hi-Mod Disc Dura Ace Di2 2020

De winnaar van de racefiets van het jaar 2020 is inderdaad een van de mooiste racefietsen van het peloton. Niet voor niets rijdt de profploeg EF Education First, waar onder andere Sebastian Langeveld rijdt, op deze Cannondale SuperSix Evo Hi-Mod Disc Dura Ace Di2 2020. Deze fiets is in 2020 volledig vernieuwd en is de uliteme combinatie tussen een klimfiets een aerobike. De fiets weegt slechts 7,3kg en heeft aerodynamische kenmerken, zoals een geintegreerd stuur/stuurpen combinatie.


Winnaar Mountainbike van het jaar

De Trek Supercaliber 9.8 is toch wel het neusje van de zalm in ons mountainbike assortiment. Mountainbike ster Jolanda Neff fietst inmiddels op ieder Cross-Country parocurs op deze fiets. Of het nu enorm rotsig, vlak of bochtig is, het maakt niet uit. Dit is haar keus. We zijn er nog steeds niet uit of dit nou een full-suspension of een hardtail is, maar dat maakt niet uit. De fiets is geschikt voor ieder terrein! De Supercaliber 9.8 hebben we zowel in een uitvoering met Shimano als SRAM afmontage.


Kom naar de winkel

De winnaars van de Fiets, E-Bike, Speed E-bike, Racefiets en MTB van het Jaar 2020 zijn uiteraard te bezichtigen in onze winkel. De stadsfiets en e-bike van het jaar kun je zelfs testrijden voor je hem koopt op onze mega indoor testbaan

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.