a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Datum:
4 juli 2019
Door:
Steven L
Delen

Win 250 euro shoptegoed met de Scorito 12GO Biking Wielerflits Tourpoule

Denk jij te weten welke renners er tijdens de komende Tour de France successen gaan behalen? Speel dan mee met Scorito Wielermanager voor de Tour de France. Meld je aan voor de Wielerflits sub-league en stel op basis van een budget jouw topteam samen. De wielerkenner die de beste selectie samenstelt en na de slotrit de ranglijst aanvoert, wint een waardebon van 250 euro van 12GO Biking

Bijzonder dit jaar is dat we geen Tom Dumoulin en Chris Froome in de Tour zien, en Vincenzo Nibali die niet voor het algemeen klassement gaat. Dit geeft natuurlijk kansen voor andere renners, zoals wellicht Steven Kruijswijk of eindelijk weer eens een Franse Tourwinnaar met Bardet of Pinot. Of gaat toch Team Ineos met Geraint Thomas of Egan Bernal met de gele trui het podium op? Maar wie de Tour de France gaat winnen weet jij het beste, dus schrijf je snel in via de link hieronder:

Hoe werkt het?
Met de Wielermanager van Scorito ben jij de ploegleider van twintig renners, die je selecteert op basis van een fictief budget. Elke etappe selecteer je negen renners, waarvan jij denkt dat zij het goed gaan doen in die etappe. Kies hieruit één kopman, die extra punten voor je verdient.

Het Tourspel speel je voor € 3,99. Voor € 9,99 heb je een jaarabonnement en kan je een heel jaar lang onbeperkt meedoen aan alle 15 Scorito-spellen.

Hoofdprijs:
Een waardebon van 250 euro bij 12GO Biking

Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 6 juli, 12:25 uur! 

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: info@12gobiking.nl  / Bel: 0182-621850  / Whatsapp: 06-19922445

Volg ons ook op social media.

Facebook: @12gobikingbv / Instagram: @12go_biking / Strava: @12GO Biking

Meer Lezen ?