Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Rondje van de maand: midwintertoertocht naar BBB in Leiden (64 km)

Rondje van de maand: midwintertoertocht naar BBB in Leiden (64 km)

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. Als je eens wat nieuwe fietsroutes wilt ontdekken in de buurt van 12GO Biking, lees dan ons blog ‘Rondje van de Maand’. Mooie tochtjes van zo’n 60 kilometer door het Groene Hart en omstreken, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Wintertoertocht 12GO Biking-BBB

Afgelopen vrijdag organiseerde 12GO Biking samen met BBB een winterse social ride. Met ruim vijftig fietsers in twee groepen werd het een geslaagde rit. Er werd verzameld bij 12GO Biking en vanaf daar heen en weer gefietst naar het bekende accessoiremerk BBB in Leiden, waar we werden voorzien van soep, appeltaart en natuurlijk een banaantje. 

Vrijdag geen kans gehad om aan te sluiten? Je hebt nu ook de kans om op eigen gelegenheid de route te fietsen. Een rondje heen en weer naar Leiden, door de mooie polders van het Groene Hart en precies tussen alle nieuwbouwwijken, bedrijventerreinen, hogesnelheidslijnen en snelwegen door.

Je kunt de route (64 km) downloaden vanaf Strava. En je kunt natuurlijk ook lid worden van de 12GO Biking Strava Club.

Door het Bentwoud naar Leiden

Vanaf 12GO BIking vertrekken we langs de A12 in westelijke richting. Al vrij snel slaan we af richting het Bentwoud. Door het Bentwoud fietsen we vervolgens richting Zoetermeer, waar we precies bovenlangs doorsteken richting Stompwijk. Vanaf daar steken we de A4 over en fietsen we langs de Vliet naar Leiden.

Broodje eten in Polderpark Cronensteyn

Onze wintertoertocht voerde naar BBB, maar als je op eigen gelegenheid fietst kun je Leiden zelf beter links laten liggen. Net buiten Leiden kun je in Polderpark Cronensteyn bij theehuis De tuin van de smid terecht voor een lekkere lunch of koffie en taart.

Langs de tuinders terug naar 12GO Biking

Vanaf Leiden fietsen we ten opzichte van de heenreis bovenlangs weer terug richting Gouda. Bij Zoeterwoude fietsen we de polder weer en langs Hazerswoude, rijden we terug naar 12GO Biking. Om de bebouwde kom van Waddinxveen te mijden nemen we hier een omweggetje langs Boskoop en door de polders rond Reeuwijk-Dorp. 

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Rondje van de maand: Rondje IJsselmeer fietsen (300 km) Rondje van de maand: Rondje IJsselmeer fietsen (300 km)
Rondje van de maand: rondje Ringvaart Rondje van de maand: rondje Ringvaart
Mountainbiken in Ede: Een uitdaging voor iedereen Mountainbiken in Ede: Een uitdaging voor iedereen
Rondje van de maand: Langs de Meije en De Molen (58 km) Rondje van de maand: Langs de Meije en De Molen (58 km)