a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Datum:
9 juli 2018
Door:
Joas
Delen

Nieuw bij 12GO Biking: Koga E-bikes

Met het Friese merk Koga heeft 12GO Biking een geliefde Nederlandse klassieker in huis. Welke fietsliefhebber kent niet de klassieke Koga-Miyata racefietsen en toerfietsen? Het bedrijf, inmiddels Koga  zonder Miyata, heeft niet stilgezeten en heeft tegenwoordig ook een complete range topkwaliteit elektrische fietsen in huis. De populaire en oerdegelijke stads- en toerfietsen zijn allemaal ook beschikbaar in een model met elektrische ondersteuning. 12GO Biking is sinds kort ook dealer van E-bikes van Koga en in dit blog maak je kennis met de collectie.

Technologie: aandrijving en accu

Koga E-bikes maken gebruik van alleen de beste technologieën en doen geen concessies als het op kwaliteit aankomt. De meeste modellen zijn voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Bosch motoren geven krachtige en soepele ondersteuning wanneer je het nodig. De plaats van de motor bij de trapas in het midden van de fiets geeft dat de wegligging en rijeigenschappen van een elektrische fiets stabiel en natuurlijk aanvoelen.

De E-tour en E-special modellen maken gebruik van een hoogwaardige ION achterwielmotor. Deze motoren zijn erg stil en bieden een erg krachtige ondersteuning die voelt als een duw in de rug. Perfect voor de sportieve toerfietser.

e-bike koga

Luxe afwerking en maximale integratie

Alle elektrische fietsen van Koga zijn luxe afgemonteerd en hebben een fantastisch afwerkingsniveau. De 'smooth welding' aluminium frames zijn zo mooi gelast dat de lasnaden nauwelijks zichtbaar zijn. De kabels zijn perfect weggewerkt in het frame en worden zo optimaal beschermd tegen regen en spatwater. Ook strak in het frame en de voorvork geïntegreerd zijn de op de elektrische stads- en toerfietsen gebruikte Feathershock voorvorkverking. Dit unieke veersysteem van Koga is bovendien volledicht afgedicht en zo beschermd tegen weersinvloeden.

koga integratie

Stadsfietsen en toerfietsen

Koga heeft een mooie serie elektrische stads- en toerfietsen in de collectie. Deze fietsen hebben ieder hun eigen karakter: voor ieder type fietser is er daarom de perfecte Koga E-bike.

De E-Nova modellen zijn echte stadsfietsen: ontzettend comfortabel en met een ontspannen geometrie. Ze zijn afgemonteerd met een Koga Feathershock voorvorkvering én zadelpenvering. Deze modellen zijn voorzien van een krachtige Bosch middenmotor en beschikbaar met  erschillende versnellingsopties.

E-Deluxe 2018

Koga E-Deluxe 2018

<p>De Koga E-Deluxe is niet zomaar een elektrische fiets. Vanwege het sportieve ontwerp en een krachtige motor is deze fiets tot bijna alles in staat. Denk hierbij niet alleen aan een ritje naar de supermarkt, maar ook volledige toertochten zijn te maken.</p>

Type versnelling
Derailleur
Versnellingen
30
Type aandrijving
Ketting
Plaats motor
Achterwielmotor
Type rem
Hydraulische velgremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets, Hybride fiets
Vanaf € 3.148,00
E-Nova DI2 2018

Koga E-Nova DI2 2018

<p>Met de E-Nova DI2 uitvoering van Koga heb je een elektrische fiets waarbij zelfs het schakelen elektrisch gaat (Ook wel DI2 genoemd). Dit heeft als voordeel dat je zelf iet meer hoeft te schakelen en altijd in de juiste versnelling rijdt. Dit zorgt naast een grotere actieradius voor minder onderhoud wat dus in kosten scheelt.</p>

Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
8
Type aandrijving
Ketting
Plaats motor
Middenmotor
Type rem
Hydraulische velgremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets
Vanaf

Vanaf € 3.099,00

E-Special 2018

Koga E-Special 2018

<p>Met de E-Special van Koga heb je een sportieve elektrische fiets waarbij de accu is weggewerkt in het frame waardoor de fiets er nog beter uitziet. Dankzij het gebruik van uitstekende onderdelen en een sportief designis de fiets geschikt voor zowel de sportievere ritjes als voor het fietsen in de stad.</p>

Type versnelling
Derailleur
Versnellingen
10
Type aandrijving
Ketting
Plaats motor
Achterwielmotor
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets, Hybride fiets
Vanaf € 3.648,00
E-Tour 2018

Koga E-Tour 2018

<p>Met de E-Tour van Koga toer jij er vrolijk op los. Met deze sportieve elektrische fiets waarbij de accu is weggewerkt in het frame waardoor de fiets er nog beter uitziet. Dankzij het gebruik van uitstekende onderdelen en een sportief design is de fiets geschikt voor zowel de sportievere ritjes als voor het fietsen in de stad.</p>

Type versnelling
Derailleur
Versnellingen
10
Type aandrijving
Ketting
Plaats motor
Achterwielmotor
Type rem
Hydraulische velgremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets, Hybride fiets

€ 3.198,00

Vanaf € 2.799,00

De E-Inspire, E-Lement en E-Xite N8 modellen zijn wat sportiever en daarmee uitermate geschikt voor de sportievere fietser. Dit zijn prachtige hybride E-bikes om mee te forenzen en te recreëren.

Met de E-Special en E-Tour heeft Koga ook twee elektrische fietsen in het assortiment met de fluisterstille ION achterwielmotor. Dit is een echte krachtpatser en uitermate geschikt voor de fanatieke toerfietser. De accu is bij deze modellen subtiel weggewerkt in de onderbuis van het frame. Dit ontwerp is niet alleen mooi, maar het verplaatst ook het gewicht van de accu van de bagagedrager naar voren, zodat de fiets ondanks de achterwielmotor toch een mooie gewichtsverdeling en perfecte wegligging heeft.

koga ebike stadsfiets

Elektrische frekkingfiets: E-Worldtraveller

Koga is beroemd om zijn randonneurs en heeft met de E-Worldtraveller ook een volwaardige elektrische trekkingfiets in de collectie. Deze topfiets heeft een comfortabele sportieve geometrie waardoor je ook na een urenlange tocht nog lekker zit.De Bosch Performance CX Line motor biedt je krachtige ondersteuning onder alle omstandigheden en de 500WH accu heeft een lange adem. 

Dit is de fiets voor jou als je voor de serieuze fietsvakantie gaat en bergen wel een duwtje in de rug zou willen krijgen, of als je partner serieus heeft voor getraind voor de fietspelgrimage naar Santiago, maar jij wat minder...

trekking

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: 
info@12gobiking.nl  / Bel: 0182-621850  / Whatsapp: 06-19922445

Volg ons ook op social media.
Facebook: 
@12gobikingbv / Instagram: @12go_biking / Strava: @12GO Biking

Meer Lezen ?