Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Mountainbike-jeugdroute geopend in Zoetermeer!

Mountainbike-jeugdroute geopend in Zoetermeer!

Goed nieuws voor alle jonge mountainbikers: In het Buytenpark van Zoetermeer is een unieke jeugdvriendelijke mountainbikeroute geopend.

De mtb-jeugdroute staat voor plezier op de mountainbike. Het speelse bochtenwerk, de leuke kleine afdalingen en het op-en-neer fietsen over de aangelegde bulten in een mooie natuurlijke omgeving zorgt bij iedereen voor een lach op het gezicht. Bovendien is het de eerste duurzaam aangelegde jeugdmountainbikeroute in Nederland en is deze gratis toegankelijk. 

Spannend, leuk en laagdrempelig

De nieuwe jeugdroute slingert 1,5 kilometer lang door het heuvelachtige park. De route is goed herkenbaar door de jeugdige bewegwijzering. De ondergrond bestaat uit zand, gravel, menggranulaat en vervallen asfalt en de route heeft 17 hoogtemeters. Op het infopaneel vind je een overzicht van de route. Tegenover de ingang van de begraafplaats aan de Buytenparklaan is de start. De nieuwe Zoetermeerse mtb-jeugdroute is zeker geen makkelijk 'vlakke' route, er zit voldoende technische uitdaging in: Spannend, leuk en laagdrempelig bewegen voor de jeugd dus!

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Rondje van de maand: Rondje IJsselmeer fietsen (300 km) Rondje van de maand: Rondje IJsselmeer fietsen (300 km)
Mountainbiken in Ede: Een uitdaging voor iedereen Mountainbiken in Ede: Een uitdaging voor iedereen
Rondje van de maand: Langs de Meije en De Molen (58 km) Rondje van de maand: Langs de Meije en De Molen (58 km)
Rondje van de maand: midwintertoertocht naar BBB in Leiden (64 km) Rondje van de maand: midwintertoertocht naar BBB in Leiden (64 km)