Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Inruilspektakel: update vanuit Uganda!

Inruilspektakel: update vanuit Uganda!

Update 2020: bekijk hier alle recente projecten van Bikes 4 Afrika.

Afgelopen jaar organiseerde 12GO Biking een inruilactie. Klanten ruilden hun fiets in voor het goede doel. De actie werd een groot succes: er werden bijna 1000 fietsen ingeruild. Een deel daarvan, dat wil zeggen de 350 beste fietsen, is per zeecontainer opgestuurd naar Namibië en overgedragen aan de stichting Na’an ku sê. De overige ingeleverde fietsen zijn in Nederland aan een opkoper verkocht en brachten samen ook nog ruim € 10.000 op voor stichting Tjeko.

Stichting Tjeko

Stichting Tjeko is een social-profit organisatie die kinderen de mogelijkheid biedt om kind te zijn. De stichting brengt sport, spel en ontspanning naar kinderen die nagenoeg geen vrije tijd hebben. Spelen is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van kinderen. Tjeko zet zich daarom in voor meer ruimte en tijd om te spelen in ontwikkelingslanden.

50 nieuwe fietsen

Met het opgebrachte geld heeft 12GO Biking 50 gloednieuwe en oersterke Alpina kinderfietsen aangeschaft voor een mooie prijs bij Kruitbosch. Deze fietsen zijn geschonken aan stichting Tjeko. Fietsen is een essentieel onderdeel van ontspanning en beweging. De nieuwe kinderfietsen worden ingezet om de allerarmste kinderen ontspanning te geven. 

Onlangs ontvingen wij een bericht van Tjeko samen met de onderstaande beelden:

"Pieter, Matthijs en 12GO Biking-team, namens de kinderen in Uganda... Asante! Dank, dank, dank. Het is letterlijk ontroerend om te zien hoe de 50 fietsen hier gebruikt worden om de allerarmste kids spelenderwijs te laten leren fietsen!" - Ferdi

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Inruilspektakel: update vanuit Namibië! Inruilspektakel: update vanuit Namibië!

Even een update van het inruilspektakel: de door 12GO Biking georganiseerde inruilactie in samenwerking met Verburg Charity Foundation. Vandaag werd in Namibië de zeecontainer met ingeruilde fietsen geopend door een aantal uitverkozen 12GO'ers. De mannen maken een rondreis door Namibië en brengen een bezoek aan de werkplekken van stichting Na’an ku sê.

Bikes 4 Africa Sale - koop een fiets en steun het goede doel Bikes 4 Africa Sale - koop een fiets en steun het goede doel
Van het Inruilspektakel naar Bikes 4 Africa Van het Inruilspektakel naar Bikes 4 Africa
Inruilspektakel groot succes! Inruilspektakel groot succes!