Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Geen mountainbike meer te koop?!

Geen mountainbike meer te koop?!

Veel van onze mountainbike zijn nu alleen maar beschikbaar voor PRE-ORDER. Dit heeft te maken met de gigantische vraag naar mountainbikes en het beperkte aanbod van mountainbikes sinds corona.  De vraag is zo hoog dat zelfs onze gigantische voorraad niet voldoende is om de vraag aan te kunnen. We hebben nog wel voorraad, niet alle maten en kleuren zijn altijd beschikbaar. We zijn al blij dat we mountainbikes kunnen aanbieden en dat we ze als eerste geleverd krijgen als ze van de band rollen. 

Wil je een mountainbike aan schaffen? Voor de meeste maten en kleuren is reserveren is echt noodzakelijk geworden voor 2021-modellen. We verwachten door het turbulente 2020 maar weinig vrije voorraad in 2021. Mountainbikes zijn de Playstation 5 onder de fietsen... snel reserveren dus! 

Reserveer je mountainbike!

Het is mogelijk om je mountainbike te reserveren zodat je alsnog zo snel mogelijk je gewenste mountainbike in huis hebt! Met onze snelste levertijd garantie ben je ervan verzekert dat je de mountainbike het snelst in huis hebt wanneer je bij 12GO Biking besteld.

Wil je graag een mountainbike aanschaffen? Reserveren is echt een noodzaak geworden voor de mountainbikes van 2021. We verwachten door het turbulente 2020 weinig vrije voorraad in 2021. Van sommige merken verwachten we zelfs helemaal geen vrije voorraad. 

Reserveren doe je door de filters van de mountainbike te selecteren en dan op de groene knop te klikken. 

Reserveer je mountainbike

 

Alternatieven voor mountainbikes

Deze fietsen zijn ook uitstekend geschikt voor uitstekend off-road gebruik! Profiteer nu van een snelle levertijd. Rijd binnen no-time off-road. 

Cross hybride fietsen

Deze multitaskers zijn de ideale mix van een racefiets, stadsfiets en mountainbike. De fietsen zijn voorzien van een voorvering en iets bredere banden. Zo kan je ook off-road je mannetje staan. Een echte mountainbike route kan je niet rijden, maar verharde bospaden zijn voor de cross hybride perfect te doen. De comfortabele zithouding zorgt ervoor dat je deze fietsen ook in kan zetten voor je dagelijkse rit naar de supermarkt. 

Mountainbike accessoires

Deze mountainbikeaccessoires zijn een ideale voorbereiding op je eerste mountainbikerit waardoor je het wachten nog meer de moeite waard is!

 

69,95
Waardering:
92%
36% korting

Klik op de banner om al onze aanbiedingen te zien!

Aanbiedingen

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen
Wij zijn Gazelle Premium Dealer! Wij zijn Gazelle Premium Dealer!
12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus 12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus
Kortingscodes en Acties Kortingscodes en Acties