Onze winkel is open

Menu

Met een E-bike testcenter, professionele werkplaats en een voorraad van ruim 8000 fietsen ben jij bij 12GO Biking aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier!

Geen mountainbike meer te koop?!

Datum:
26 november 2020
Door:
12GO Biking

Veel van onze mountainbike zijn nu alleen maar beschikbaar voor PRE-ORDER. Dit heeft te maken met de gigantische vraag naar mountainbikes en het beperkte aanbod sinds de coronacrisis. De vraag is zo hoog dat zelfs onze gigantische voorraad niet voldoende is om alle vraag aan te kunnen. We hebben nog wel voorraad, maar niet alle maten en kleuren zijn altijd beschikbaar. We zijn al blij dat we mountainbikes kunnen aanbieden en dat we ze als eerste geleverd krijgen als ze van de band rollen. 

Is de mountainbike die je wilt kopen op voorraad? Twijfel dan niet langer en ga ervoor. Voor de meeste maten en kleuren is reserveren echt noodzakelijk geworden. We verwachten door het turbulente 2020 maar weinig vrije voorraad in 2021. Mountainbikes zijn de Playstation 5 onder de fietsen... snel reserveren dus! 

Reserveer je mountainbike!

Het is mogelijk om je mountainbike te reserveren zodat je alsnog zo snel mogelijk je gewenste mountainbike in huis hebt! Met onze snelste levertijd garantie ben je ervan verzekerd dat je de mountainbike het snelst in huis hebt wanneer je bij 12GO Biking bestelt.

Reserveren doe je door de filters van de mountainbike te selecteren en dan op de groene knop te klikken. 

Reserveer je mountainbike

Alternatieven voor mountainbikes

Deze fietsen zijn ook uitstekend geschikt voor uitstekend off-road gebruik! Profiteer nu van een snelle levertijd. Rijd binnen no-time off-road. 

Gravelbikes

Misschien wel het beste alternatief op een mountainbike voor de sportieve fietsers. Gravelbikes lijken erg op racefietsen, maar zijn gemaakt om het asfalt achter je te laten. Met een gravelbike zit je iets rechter dan op een racefiets en heb je niet de geveerde voorvork die je op een mountainbike wel hebt. Wat je wel hebt, zijn brede banden voor veel grip, een langere wielbasis voor goede stabiliteit en een enorm veelzijdige sportfiets die je zowel op de weg als ernaast kunt gebruiken.

Cross hybride fietsen

Deze multitaskers zijn de ideale mix van een racefiets, stadsfiets en mountainbike. De fietsen zijn voorzien van een voorvering en iets bredere banden. Zo kan je ook off-road je mannetje staan. Een echte mountainbike route kan je niet rijden, maar verharde bospaden zijn voor de cross hybride perfect te doen. De comfortabele zithouding zorgt ervoor dat je deze fietsen ook in kan zetten voor je dagelijkse rit naar de supermarkt. 

LEVERING AAN HUIS
Cross Bike Street 2021

€ 799,00

€ 69900

Mountainbike accessoires

Deze mountainbikeaccessoires zijn een ideale voorbereiding op je eerste mountainbikerit waardoor je het wachten nog meer de moeite waard is!

 

Klik op de banner om al onze aanbiedingen te zien!

Aanbiedingen

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons op social media!