Onze winkel is open

Menu

Met een E-bike testcenter, professionele werkplaats en een voorraad van ruim 8000 fietsen ben jij bij 12GO Biking aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier!

Superscherp geprijsde fietsen, hoe dan?

Datum:
2 augustus 2019
Door:
12GO Biking

Je keek zojuist naar een fiets die extreem scherp is afgeprijsd. Hoe kan dat nou? Zo'n scherpe prijs voor zo'n mooie fiets? Dat leggen we hieronder uit.

Onze inkopers zijn elke dag bezig om de fietsen zo scherp mogelijk in te kopen. Doordat we een groot magazijn hebben kunnen we in één keer veel fietsen ontvangen. Dat is voor onze leveranciers interessant omdat ze op deze manier grote aantallen kwijt kunnen, het is voor ons interessant omdat we zo een scherpe deal kunnen maken voor onze klanten. En jij als klant profiteert er het meest van. Je profiteert namelijk van een superscherpe prijs en door onze grote voorraad kan je de fiets direct meenemen of thuis laten sturen.

Nu weet je een beetje hoe het kan dat een fiets kopen bij 12GO zo aantrekkelijk is, met deze kleine blik achter de schermen. Maar het motto blijft wel: 'Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!'

Meer Lezen ?