Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Uitgelicht: Pegasus e-bikes 2024

Uitgelicht: Pegasus e-bikes 2024

Als we het in Nederland hebben over e-bikes wordt er vaak gepraat over Gazelle en Batavus. Pegasus is iets minder bekend, maar blijft marktaandeel winnen in Nederland en België. Dat komt vooral door kwaliteit en degelijkheid van e-bikes van Pegasus. De laatste jaren zien we bij 12GO Biking dat de vraag naar Pegasus fietsen enorm is gestegen. Dit komt vooral door de betrouwbare kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pegasus fietsen zijn niet per definitie goedkoop. Wel goed geprijsd. Je hebt dus veel fiets voor je geld.

Pegasus e-bikes

Een elektrische fiets van Pegasus staat garant voor fietsplezier en kwaliteit. Dit Duitse merk heeft altijd aandacht voor de kwaliteit, veiligheid en innovatie bij al haar fietsen. Mede hierdoor is Pegasus een grote speler op de Europese markt en zelfs de marktleider in Duitsland. Binnen 12GO Biking noemen we Pegasus 'het Duitse Gazelle'.  Het streven naar de beste kwaliteit en het bieden van ongeëvenaard fietsplezier is volgens Pegasus de succesformule. Van een e-bike met een groot en sterk frame tot licht frame en van stadsfiets e-bike tot een hybride e-bike. Hieronder staan een aantal fietsen uitgelicht.

Pegasus elektrische stadsfietsen: Siena en Ravenna

Elektrische stadsfietsen kenmerken zich door een makkelijke instap en rechtopzittende houding. Hierbij is de Pegasus Siena de meest degelijke. Dankzij de lage instap en de betrouwbare trapondersteuning word je met de Pegasus Siena weer een stuk mobieler. Deze Pegasus Siena is geschikt voor de dagelijkse fietstochten.

De Pegasus Ravenna een tikkeltje sportiever dan de Siena. De Ravenna is daarom de keuze voor de fietser die zijn dagelijkse boodschappen op de fiets doet en in het weekend een mooie toertocht maakt. Daarom heeft deze fiets een sportievere geometrie dan andere stadsfietsen. Ook de Ravenna fietsen worden ondersteund door betrouwbare Bosch motoren. De fietsen staan erg goed hun mannetje onderweg en door de sterke ondersteuning krijg je heuvelop een duwtje in de rug. Van zowel de Pegasus Siena als de Pegasus Ravenna zijn verschillende varianten.

3.099,99
Waardering:
100%
19% korting
2.899,99
Waardering:
100%
14% korting
4.199,99
7% korting
3.299,99
Waardering:
100%
20% korting

Bekijk alle elektrische stadsfietsen van Pegasus

Pegasus elektrische hybride fietsen: Premio, Tecaro, Solero, Savino, Strong, Evo

Pegasus onderscheid zich vooral in haar elektrische hybride fietsen. In de collectie zitten verschillende series. Ze hebben allemaal hun eigen specificaties, unieke kenmerken en rijgedrag. Voor ieder wat wils; daar staat Pegasus voor. Zo heb je bijvoorbeeld de Premio serie, met derailleur en grote accucapaciteit. Ideaal voor fietsvakanties. De Pegasus Strong e-bikes lichten we graag ook even uit; dit zijn unieke e-bikes, die een draaggewicht van 180kg aankunnen en ook geschikt zijn voor lange personen. 

4.449,99
21% korting
4.699,-
6% korting
3.199,99
13% korting
3.649,99
32% korting

Bekijk alle elektrische hybride fietsen van Pegasus

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen
Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud. Tegenwoordig vind je in ieder segment fietsen met riemaandrijving: van elektrische stadsfietsen tot trekking fietsen.

Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets? Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets?

Je wilt met jouw elektrische fiets natuurlijk het liefst zo ver mogelijk kunnen fietsen. Aan een grotere accu hangt echter ook een hogere prijs. Hoe ver je kunt fietsen hangt overigens niet alleen af van de accucapaciteit; uiteindelijk bepaalt de mate van ondersteuning die je van de motor vraagt hoelang je met de accu doet.
In deze blog vertellen we je meer over de verschillende accugroottes en de bijbehorende actieradius zodat je straks precies weet welke accu het beste bij jou past. Daarnaast delen we een paar tips om zuiniger met je accu om te gaan, zodat je zo veel mogelijk kilometers kunt maken met jouw gekozen accu.

Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud.